Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 20

dear_bambie spune:
Buna, dragele mele si bine ne-am regasit in 2009!!!!!!!! Imi doresc ca in acest an, sa ni se indeplineasca marea dorinta!!!
Ii spun si eu cu intarziere Ioanei: La multi ani, Ioana!!! Sa ne traiesti cu numele si iti doresc din inima, ca acest an sa-ti aduca bebelusul mult dorit!
Maria, multa bafta azi!!!!!!!! Asteptam vesti bune!
Noi abia asteptam intalnirea cu Dracea pe 29 ian! Speram ca totul va fi bine si vom incepe fiv in feb-martie!!!!!!!
Va pe toatee cu mare drag!!!!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

maria08 spune:
Buna , dragele mele!!!
Incerc sa scriu de 3 zile un mesaj si nu mai reusesc......
Dear-Bambie:Multumesc ca te gandesti la mine!! Voi aveti lista cu analizele care trebuiesc facute?? Dacac vrei sa incepi repede, ar trebui sa le ai facute in mare parte atunci cand ajungi la Gynera!! Iti doresc sa reusesti si 2009 sa-ti aduca vestea cea mare!!
Ellanik: Eu voi face FIV-ul la Gynera cu dr. Dracea. Tu la ce stadiu esti, ai inceput stimularea? Cum te descurci cu injectiile? Ti le faci singura? Tin pumnii pentru reusita!!
Eu pot spune ca am intrat in linie dreapta....incep dipherelinul in 17.01 si in februarie poate primesc cel mai frumos cadou!! Doamne Ajuta!!

dear_bambie spune:
Buna fetelor!
Maria, ce ma bucur, ca ai intrat in linie dreapta!!! Iti doresc multa, multa bafta!!! Doamne Ajuta sa fie cu reusita din prima!!!
Am facut, toate analizele din lista, in plus am, facut si cariotipul, desi, il cereau doar pe al sotului!!! Si mai am de facut histeroscopia, de care sigur nu scap si care sper sa fie ok, ca sa putem incepe cat mai repede!
La prima intalnire, voi face echo, ptr ca, o sa fiu la CM, a 3zi?
Ellanik, multa bafta!
toate fetele!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

maria08 spune:
Dear Bambie: De ce spui ca nu scapi de histero? E posibil sa nu-ti ceara toate analizele din lista pe care o ai, se stabileste in functie de mai multi factori. Sigur vei face echo in ziua 3, acelasi lucru a fost si la mine.
Ellanik; Mai treci si pe aici sa ne mai dai detalii!
Sunt bucuroasa ca am reusit sa gasesc o mare parte din tratament si am mai lasat comanda doar pentru cateva fiole.

dear_bambie spune:
Maria, eu in mai 2007 am facut miomectomie si este posibil ca trompele sa fie infundate, iar uterul a suferit niste modificari, si din acest motiv, ma gandesc ca va dori, sa vada cum se prezinta uterul, cavitatea, trompele mai putin intereseaza. Ce bine ca ai reusit sa gasesti tratamentul!

ellanik spune:
Sa traiti! La raport!
Eu sunt intr-un stadiu avansat de ...nu de ebrietate ci de depresie.Iar m-a apucat!Nu am inceput inca injectiile.De pe 25 ian incep si cred ca mi le fac singura.O sa merg la mari_lolutza sa imi faca la inceput adica sa ma invete si dupa o sa imi fac singura ce sa fac?unde sa umblu dupa "injectoare" seara?O sa vad.Sotul zice ca sunt nebuna dar ce nu fac eu pt baietelul meu (eu sper sa fie baietel cand va fi ca daca e fata si o sa se chinuie si ea ca ma-sa n-am facut nimic)!!! Mai am de primit Ovitrelle sapt viitoare si gata.Zici ca in fiola de Ovitrelle sta fii-miu cu cracii in sus!!!Ehei ce bine ar fi sa fie asa de simplu!
dear_bambie tu ce mai faci?pe maria08 am citit-o si prin alte parti.Poate ne intalnim si noi o data ce ziceti?Va pup!
Doamne,da-mi un pui sanatos!

ioana_p76 spune:
Dearbambie multumesc pentru urari!
Dragele mele, va astept la un nou capitol AICI
Si nu uitati sa il votati, aveti cate un si o
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.