Informatii utile Constanta 16

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Draga Maria 08, Carpiconul il folosesc in ziua 5 -15! Ma bucur f. mult pt tine ca nu mai trebuie sa faci HSG, dupa cum v-am mai spus pt mine a fost o experienta ingrozitoare...

Am acasa namol de la Techirghiol, ma gandeam sa fac impachetari cu el! Daca tot nu am reusit sa ajung la sanatoriu!

Pupici si multa sanatate!

Ioana P, Bubu, Dear_bambie si celorlalte aspirante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna!
Maria, ce bine, ca nu ai nicio urma de hidrosalpinx! Referitor la clinici, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc... intreaba si fetele de la fiv! Noi il vom face la gynera, dar cand ma gandesc, ca trebuie sa fac histeroscopie , ma cam ia durerea de cap... dar asta e, tre' sa fac! Ptr stafilococ i-a dat sa ia norfloxacin timp de 10 zile. Eu tot sper ca se va intampla o minune pana la intalnirea cu Dracea!
Va tin pumnii sa luati cea mai buna decizie!
Bubu, Doamne Ajuta sa va gasiti copilasul mult dorit, cat mai repede!!!
Kerstin, ma bucur tare mult ca tratamentul a inceput sa dea rezultate! Cu siguranta, noul an iti va aduce un bebelus! Abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Ellanik, multa bafta!!! Doamne Ajuta sa fie cu reusita!!!
Ralina, cand ai timp, sa ne pui si noua poze cu mica printesa!
Ioana, ce mai faci?

Este asa de greu in perioada asta, ma uit ca toti prietenii nostrii au bebelusi si noi tot singuri! La anul o sa avem 6 botezuri, nu spun ca nu ma bucur, ma bucur ptr fiecare copilas care vine pe lume, dar sicer, bucuria este de 1000 de ori mai mare, cand una dintre noi reuseste! Stiu, ca o sa avem un bebe, si noi si voi la timpul potrivit, dar uneori dureaza asa mult! Dar cum speranta moare ultima...
Cum spunea si Kerstin, bine ca suntem impreuna, sa ne spunem oful, sa ne incurajam si sustine reciproc! Desi, nu ne cunoastem suntem ca o famile si abia astept sa ne intalnim in parc cu bebelusii! Doamne ajuta ca acea zi, sa vina cat mai repede!!!
Imi cer scuze, ca m-am intins ca o placinta!

Va si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

maria08 medicatia inca nu am achizitionat-o insa m-am ingrozit cand am dat o raita prin farmacii.88 ron fiola de menopur si 157 ron cutia de 7 fiole de diphereline.Imi trebuie 30 de menopur si 19 de diphereline si imi trebuie si o cutie de microgynon dar astea sunt ieftine.Deci...scump doamna scump ...dar....asta e...
Ma bucur ca te-a gasit prof Ron-el in regula deci te apuci de treaba.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dear_bambie
Este asa de greu in perioada asta, ma uit ca toti prietenii nostrii au bebelusi si noi tot singuri! La anul o sa avem 6 botezuri, nu spun ca nu ma bucur, ma bucur ptr fiecare copilas care vine pe lume, dar sicer, bucuria este de 1000 de ori mai mare, cand una dintre noi reuseste! Stiu, ca o sa avem un bebe, si noi si voi la timpul potrivit, dar uneori dureaza asa mult! Dar cum speranta moare ultima...
Cum spunea si Kerstin, bine ca suntem impreuna, sa ne spunem oful, sa ne incurajam si sustine reciproc! Desi, nu ne cunoastem suntem ca o famile si abia astept sa ne intalnim in parc cu bebelusii! Doamne ajuta ca acea zi, sa vina cat mai repede!!!

Si eu ma simt tare trista in aceasta perioada a anului, n-am chef nici sa-mi fac bradul..in alti ani il faceam deja dupa Mos Nicolae, acum..si nici sotul nu ma ajuta sa ies din starea asta, pt ca e si el destul de afundat in ea..eu una nu mai am puterea sa merg la botezuri, ma bucur ca voi puteti si aveti speranta. O sa ramanem si singuri, pt ca mai toti prietenii nostri au copii si am rarit mult intalnirile cu ei..sincer nu mai pot sa fac fata..
In fine..sunt cam off topic.
Dearbambie, ma intrebai ce fac, chiar nimic-nimic..
Numai campania de pe acest forum imi ocupa cu folos timpul.
Azi sunt si foarte trista..ca am citit ce a scris Miki la sub nostru de azoo..

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fetelor, stiu ca-i cam devreme, dar eu plec azi la Moldova si nu stiu cat acces la net voi avea, asa ca: va doresc Sarbatori Fericite!!!!!Un an nou mai bun !!!!Doamne Ajuta sa devenim toate mamici in 2009!!
Ioana: Te inteleg atat de bine....offfff.....nici eu nu voi face brad anul acesta....i-am spus sotului ca efectiv nu ma pot bucura pe deplin de el.......dar trebuie sa luptam , sa luptam si sa nu ne pierdem speranta si increderea in Dumnezeu!!

Mergi la inceput

Dragele mele!

Stiu ca este tare greu in aceasta perioada, macar voi sunteti cu sotii langa voi, eu voi fi singurica de sarbatori si de anul nou dar nu vreau ca nostalgia sa ma cuprinda ... si noi sunte singurii din grupul de prieteni care n-au copii, am depasit toate momentele si micile rautati ale celor sdin jurul nostru si incerc sa ma bucur de fiecare clipa asa cum este.... mi-am facut prieteni noi care n-au copii si care au un program asemanator cu al meu.... iar cu cei care au copii mai ies la cate o plimbarica prin parc alaturi de copilasii lor... trebuie sa luam din viata tot ce e mai bun.... sa ne multumim ca suntem intregi la trup si la minte , sa ne bucuram de cei pe care ii avem aproape, soti, parinti, prieteni.... sa ne facem viata frumoasa si sa vedeti ca minunile se vor tine lant.....

Sunt sigura ca vom petrece multe clipe impreuna alaturi de copilasii nostri (naturali sau adoptati). Important e sa fim sanatosi, sa avem putere de munca sa ne ducem planurile mai departe, iar DD va avea grija de fiecare!

Ma bucur ca suntem impreuna, iar de cate ori citesc cate un mesaj de la voi ma bucura enorm! Va multumesc tuturor, va pup si va imbratisez cu mare drag!
Anul care vine o sa ne implineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Hello! Sunteti in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna!!!
Dragele mele, eu va doresc Craciun Fericit, un an nou cu impliniri, numai bucurii, cu multe realizari si sa, ni se indeplineasca visul de a fi Mamici, iar celor gravidute, le doresc sarcini usoare, la termen si bebici sanatosi si papaciosi!!! SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Va doresc un Craciun fericit, sa petreceti alaturi de cei dragi voua si sa va puneti multe dorinte!
Sa aveti incredere ca visul vostru atat de nobil si de frumos o sa se indeplineasca.
Va imbratisez si va pup pe toate.

8+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor va urez de Craciun sa va aduca Moshu' la fiecare cate un sac gestational cu prichindei la purtator .Sa faceti bradul nu stati triste ca pentru fiecare e scris pe stelutze acolo sus ce urmeaza.Si pentru noi toate urmeaza o perioada in care vom avea burtzi uriashe si bebici mancacioshi si pishacioshi(nu va suparatzi pe mine dar rimeaza ).Aveti incredere si o sa vedeti ca asa va fi.Va pup pe toate
CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput