Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Ariel stiu de danone, o sa-i dau milli sau mai vad eu pana atunci… In legatura cu serul fiziologic, pe mine nu ma mai mira nimic de cand am descoperit intr-un hypermarket ca punga de condimente mai mica era mai ieftina (pe gram, ma refer) decat punga dubla. Si era exact acelasi condiment de la exact aceasi firma. Apoi, cu pampersii. Pampersul din punga mica era, sa zicem 6000lei iar cel din punga mare era 6500. Nu se intampla mereu, ca de atunci am mai verificat, dar se intampla. Si omul care considera ca e mai normal sa ia punga mare, ca ar trebui sa fie, daca nu mai ieftin, macar la fel, ia teapa. Asa ca, la serul fiziologic, chair nu ma mai mir… ca e alt ambalaj, cum a zis si Gecko, alta firma…ca doar o fiola dintr-aia de plastic(la ambalaj ma refer) muuult trebuie sa mai coste…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

o maaare victorie, trebuie sa va spun asta!!!
pe la 3 mancam si noi, si l-am pus pe Matei in scaunul de masa sa stea acolo cuminte sa putem papa si noi! am povestit, am ras, ne-am vazut de ale noastre, el ne urmarea cu privirea, se mai juca cu cate ceva..pana s-a lasat pe spate, dar cu ochii mari!..s-a relaxat si vedeam cum il ia somnul! noi am vorbit toate tampeniile ca sa 'facem muzica' si a adormit acolo!!
dovada...si 2 poze de ieri!
http://good-times.webshots.com/photo/2400972560102928442uqULJI

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny recunoaste, ai pus somnifer baiatului in papica !
ce frumos doarme

Citat:
citat din mesajul lui luny

pe la 3 mancam si noi, si l-am pus pe Matei in scaunul de masa sa stea acolo cuminte sa putem papa si noi! am povestit, am ras, ne-am vazut de ale noastre, el ne urmarea cu privirea, se mai juca cu cate ceva..pana s-a lasat pe spate, dar cu ochii mari!..s-a relaxat si vedeam cum il ia somnul! noi am vorbit toate tampeniile ca sa 'facem muzica' si a adormit acolo!!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

luny recunoaste, ai pus somnifer baiatului in papica !
ce frumos doarme

Citat:
citat din mesajul lui luny

heheheee, rare nanelile astea fara tzitzi la noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

liana , astept atunci kk ratacit

luny, , la mai multe. am vazut si deliciul zilei, simpatica foc faza, dar cred ca n-a fost foarte amuzanta pentru tine atunci.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Bravo Matei! Asta da victorie, Luny!

apropo de scaune de masa, al meu a stat bine mersi sus in camara pana acum 3 zile. Marti l-am dat jos seara, l-am montat si l-am pus pe bombitza in el sa vedem cum sta. Foarte incantat, ce mai! Ii dadusem deja sa manance deci am incercat cu mancarea de abia a doua zi. Cand l-am pus, la fel de incantat. Numai ca nu stia ca trebuie sa manance. Am stat jumatate de ora pana s-a prins si el ca nu e cale de intoarcere si trebuie sa deschida gura. El stia ca mananca in brate la mama, probabil credea ca scaunul e un carucior mai nou. Chiar mi-a fost teama ca nu o sa pape, dar vad ca s-a obisnuit cat de cat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ce dragut mihai! asa anka, ha, a crezut ca are trasura noua, nu stia ca ala e noul "restaurant" !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

blanka, tare chestia cu simpatia!!! oare tot din simpatie pt liana ma doare pe mine gatul??? sau din simpatie pt teo a inceput sa ma doara si urechea??? ... eu deja ma resemnez...daca nu ma doare ceva, uit ca exist!!!
teo, cu dintzoii, este tot in faza de amenintzari...adica, punctele albe, acum inrosit gingia in jurul lor...la locul lor, cumintzi...eheee! parca vad si la el 5 dintr-o bucata! tre' sa semene cu sor'sa doar! mai e putzin pana la 7 luni, cand alex mi-a facut surpriza...

luny, , am visat ca ne certam :), ca eu te puneam sa ascultzi ozzy osbourne - dreamer si tu nu voiai! tu ma puneai sa ascult...ceva, nu stiu ce si eu nu voiam...si ne-am luat la cearta....hahahha...am ajuns sa ma cert si-n vis!!

gecko, ahaaa! deci asta era misterul disparitiei vit C fiole de pe piata romaneasca! noroc ca am luat din bulgaria, cu 5 euro cutia de 10 fiole!

liana, recunosc ca m-ai luat la capitolul bolesnitze! nici eu nu te pup:)

mihatp, iti eram datoare un rasp.- nu am mai facut nimic in legatura cu slabitul...adica, nimic bun...ca am pus pe mine ceva, apoi am dat jos pana am ajuns in faza de dinainte de a pleca la mare (68.5 kg)...sper ca nu se vede scrisul:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

pai atunci felicitari blankar si pentru dintisorul lui Eric!!!! inca 19 si ati scapat

miha, am salvat reteta...gata...poti merge linistita pe strada in Baia Mare ca nu te voi bate pe umar amintindu-ti de pancove

luny, sigur nu a fost avocado ala cu Diazepam? sa va fie de bine adormitul fara leganat...sa ii dai reteta si la clau.

si gata, o seara frumoasa dragele mele...si weekend cu puiuti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am revenit si bag o scurta pauza
AdrianaDanasanatate puiului tau chiar daca e pe trecute!
Mihudormi?Pai ce buhuhu e asta nene
Simosper ca te-ai odihnit si ca Sam e mai bine
Lunyam vazut ca te-au lamurit fetele cu avocado, eu am o singura precizare...eu nu-i dau decat partea galbena de miez, cea verde uneori are gust de crud si e mai dura...si ii pun cat galben gasesc in jumatate de fruct...restul, la frigi
Varunavad ca esti in forma peste cu usturoi mai e?
Floriiodaca vreodata o sa vi se repare liftul si va fi vreme buna, ma gasesti in titan in spatele gheretei de inghetata ...Nu radeti ma, ce daca e inchis , eu vreau sa fiu prima cand s-o deschide Bine ca Andrei papa bine , transmite-i salutari de la Vladut !
Stelaeu tot nu inteleg de ce trebuie copt marul
Ursulicaeu intr-o luna l-am diversificat de tot pe Vladutz...la 3 zile altceva N-am respectat instructiunile din manualul de utilizare si mi-a mers...asta daca esti disperata ca nu mananca Vladut tort de ziua lui vorba cui a zis-o (Blankar ? )
Anckaserul fiziologic trebuie incalzit inainte sa-l pui in nas ...poate ajuta mai bine asa, nu stiu...sar'na de sfaturi
Blanckarfelicitari pentru tandemul de dinti din familie asta da armonie mama-fiu Si eu va tin pumnii pe 15, Doamne Ajuta
Ali Cuscranu inteleg nimic..ai ori n-ai calculator
Lianaam retinut bioparox din mesajul tau...fug si eu la farmacie sa iau pt Teo...sa te faci bine repede
Acum imi dau seama...pe Livyn-am mai vazut de-un veac...mi-am amintit de ea ca ma gandeam ce profit frumos trebuie sa faca farmaciile in sezonul asta Livy, mai traiesti sau te-a rapus munca ?
MihaTpma lasi? Ce reteta e aia nene...alea-s doar ingredientele...in ce ordine se pun, care cu care...cum se prajesc, in ulei/unt/untura ha? Hai ma, pune si tu mai in detaliu reteta "sa mananca" si gura mea!
Geckoce de activitate azi Asa te-as vrea in fiecare zi daca se poate..aveai cumva de invatat?Ops...
Lunybravo pt somn usor la masa Daca era baiatul la sedinta, se plictisea
Am fugit la sarmele mele si la oalele mele....vai de gospodaria mea
Si ca veni vorba, nu e azi vineri, nu trebuia sa apara Bubu???Bubulina, asteptam povesti si poze
ppapapapappapa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput