Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ali ce iti fac fetele? ai inceput diversificarea? au aparut dintisorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Ursuleata!.
vezi ca acusi ii cantam La multi ani lui Ursu mic si nu o sa poata gusta din tort din cauza lui ma sa ca nu a inceput din timp diversificarea

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca de ieri suntem dintoshi!
astazi imi iese si mie maseaua de minte! cam tarziu nu?
sunt tinerica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

brava pentru dintosi ....lasa blankar ca niciodata nu e prea tarziu, intotdeauna are omu' nevoie de masele

Citat:
citat din mesajul lui blankar

am uitat sa va spun ca de ieri suntem dintoshi!
astazi imi iese si mie maseaua de minte! cam tarziu nu?
sunt tinerica

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

geckooooooooooooooo uite datoria
PANCOVE de Baia Mare
1 kg faina
5 oua
1/2 l lapte
100g ulei
5-6 linguri de zahar
25g drojdie
un pic de sare

aluatul se foloseste si la cozonac, iese o tava din cantitatile de sus (adina 3 cozonaci)

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

pe toata lumea

ariel ma bucur ca v-ati mai linistit, si exista o speranta ca e un rau mai mic

am avut o noapte ciudata, s-a trezit pe la 4,30 si nu a mai vrut sa doarma pana aproape de 6. este pentru prima data cand se intampla. noroc ca pana luni mai sunt in concediu. sper sa-si revina la programul stiut ca altfel nu stiu cum merg la serviciu.

a, gecko, in delegatie am mers la eforie, un drum de 14 ore la drumurile ce le avem. asa ca pe la jumatatea drumului incepusera sa ma doara si am oprit la o benzinarie si m-am muls. am continuat operatiunea 1 data pe zi cat am stat acolo. apoi la 2 zile. din ce in ce mai putin. azi n-am fost curioasa sa vad ce e. n-am mai vrut sa-i dau ca am . din cele de 1, subtiri, superslabe, dar...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

blankar, felicitari pentru dinti...dar eu nu pricep...pe langa maseaua ta de minte i-a aparut si lui Eric un dintisor...sau bem doar pentru masea?

ursule ne luam de mana...las ca vine si vremea baietilor nostri la diversificare. oricum am ajuns sa inteleg si eu de ce trebuie inceputa diversificarea cu radacinoase albe...ca sa nu se vada foarte tare petele pe pereti...valabil la cei cu zugraveala alba.
dovlecelul ala a fost un succes artistic...foarte frumos coloreaza...nici nu a trebuit sa ii pun in gura lui Patrick pentru a ajunge pe pereti...a fost suficient sa detasez eu piesa cu cutit de la mixerul vertical de maner si odata imprastiat a fost pe fainta, pe aragaz, pe blat...in rest e foarte gustos...usor dulceag.

Mergi la inceput

da Gecko , Eric are un dintisor de ieri si mie azi imi iese aia de minte cred ca prin simpatie

Mergi la inceput

blankar felicitari pentru dintisor si maseluta. eu habar n-am daca mi-au iesit cele de minte...poate asa se explica...

vad ca nu sunt singura cu fixuri: nici mie nu-mi vine sa-i dau repede carne. nu sunt vegetariana, dar nu sunt fan. si poate de aici mi se trage. oricum va veni si momentul asta ca e bine sa primeasca din toata gama.
si cred ca intru si eu in grupul intarziatelor la diversificare. dar ma gandesc ca are o viata intreaga sa manance de toate. a crescut bine, nici prea-prea nici foarte-foarte, asa ca nu mi s-a parut justificat sa-i schimb "programul".
a fost a 3-a zi de suc de morcovel crud, ii place, nu i-am dat cat a cerut, cred ca a mai vrut.

lamuriti-ma si pe mine: sucul de morcov crud sau morcovul fiert constipa? ca nu a facut kk.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

miha morcovul fiert constipa, de la sucul de morcov crud face kk

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput