Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
ancka spune:
Salutare!
Aseara a fost mai bine piticul meu, dimineata nu mai era fornait si totusi am vazut eu un muc si m-am gandit sa ii bag BB...Cand i-am pus serul fiziologic(apropo, mi-am luat si eu dintr-ala la punga perfuzabila) i-am pus prea mult si acum haraie in gat
nu stiu ce sa-i fac...zici ca toti mucii i-au ajuns in gat. Nu mai iese nimic cu BB.
blankar spune:
hellou!
Ariel ma bucur ca nu aveti pioceanic! si mersi de galerie,avem nevoie
Mihutza pe 14 trebuie sa fim acolo,pe 15 e operatia
ancka spune:
Kya, mie mi-a zis dr sa-i dau carne de la 5 luni. Si de la 6 galbenus. O zi carne, o zi galbenus. Si branzica tot de la 5 luni. Si iaurt de la 7 luni.
Mimonix, poti sa inlocuiesti branza cu iaurtul la inceput in unele zile si dupa vezi tu unde vari si iaurtul si branza…or sa manance si ei mai mult la un moment dat. Nici eu parca n-am timp intr-o zi sa-i dau atatea feluri. Cat despre asocierea dintre carne si lapte, se prea poate sa nu se asimileze calciul asa. Tin minte ca atunci cand mi-a prescris dr ginecolog fier si calciu in sarcina, mi-a zis sa nu le iau in acelasi timp. Si parca mi-a zis ca fierul sa-l iau cu un pahar de suc de citrice, sa se asimileze mai bine. Si pediatra mi-a zis sa nu-i dau calciul si fierul in acelasi timp…Deci, ceva o fi
Adriutza . Si eu ma intreb daca ii vor da dintii vreodata , dar inca nu e timpul pierdut.
Ariel, ma bucur ca ai asemenea vesti.
Roxana, imi pare rau sa aud asta despre Amira. sa fie totul ok
Gecko, ma bucur ca l-ai regasit pe Tiger! Cred ca si Patrick e fericit! M-ai facut sa rad cu scuipatul si cu zugravitul, parca il vad si pe al meu…Succes cu diversificarea!
NeliaCris, daca intri cu Opera si nu cu Internet Explorer, nu mai pierzi mesajul cand dai back. Parantezele patrate pe tastaturile mele(m-am uitat la toate pe care le am in casa, sunt in dreapta literei p.
Ali_bia spune:
Buna!!!!!
Ce faceti?
Nu stiu cand o sa mai stau si eu in fiecare zi in fata laptopului, asa cum faceam acum 3luni...
MI-E TARE DOR DE VOI SI VA IUBESC PE TOATE
Am atatea sa va zic dar ......
ariel_7000 spune:
blanka, nu e sigur ca nu-l are...numai ca li s-a parut suspecta antibiograma...au zis sa asteptam pana la urmatoarele analize, sa vedem ce si cum...bafta multa si sanatate lui eric! asteptam vesti de la voi!
ali!!! eu vin si-l omor pe ala cu laptopul lui!!! ce face fratelo, a ajuns la bt??
gecko, uraaaaaa! "return of tiger!" , "tiger is home now!", "happy baby, happy mom!" - numele urmatoarelor aventuri ale lui "winnie the pooh" :))
ursule, relax! teo e vegetarian:)) si asa va ramane pana la un an -un an juma(cel putin)! fiecare mama cu fixurile ei:))
ancka, atentie la ce iaurt ii dai! evita pe D....e!... mucisorii ajunsi in gat...isi vor urma cursul, in mod firesc catre iesire:). buna treaba ai facut cu serul ala perfuzabil! eu tot nu inteleg de ce o perfuzie d-aia este 2-3 ron, iar o fiola prapadita e 5 ron!!!
lianaaaaa, cum e gatul tau??? ca al meu doare! nu te mai pup niciodata!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 eu tot nu inteleg de ce o perfuzie d-aia este 2-3 ron, iar o fiola prapadita e 5 ron!!! mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
nu jumatea de kil de apa sarata face pretul ci cred ca ambalajul...
lianam spune:
ariel doare gatu' si la mine ....da la mine e mereu cu cantec; in spital cand aveam transfuzii, perfuzii aveam cocktail de medicamente, printre care gentamicina, tienam din plin...etc....si dupa o saptamana de reanimare cu toate astea, amigdala tot frumos dospita era (bine, nu ptr amigdale eram perfuzata)....s-au crucit; si in final, cu chiu cu vai am reusit s-o dobor cu eritromicina, bioparox (un spary cu care ma dadeam in gat) si neoangin la greu (printre altele )....asa ca....sper sa nu ma tina iar o vesnicie......
si nici eu nu te mai pup , nu te pup , nu te pup , nu te pup
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
o constataresi la noi: si-a facut Mufa oareshce program, de luni papa pe la 10, la 11 se culca pana la 1, de zici ca e setat! ..se scoala, putina joaca, papa legumele, iar joaca si pe la 3-4 iar nani o ora,acasa/afara pe unde se nimereste, apoi cereale la 7-7,30!..
ursu nici eu nu ma grabesc cu nimic, cu diversificarea! suntem cu legume, fructe si cereale doar, azi am pus si eu in piure prima data juma de lingurita de ulei de masline, mai stau cu carnea, iaurtul etc..tot acolo ajung, dar eu prefer varianta mai safe!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!