Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
multam, fetelor!!
Gecko, eu nu-l legan niciodata, el adoarme singur, dar la san, adik DOAR!!![]()
Ariel, mi-a placut visul tau, bine ca e doar vis!!:))))))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Geckoce de activitate azi Asa te-as vrea in fiecare zi daca se poate..aveai cumva de invatat?Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
azi sunt anemica...nu am putere nici sa dau pagina la carte...si in plus fac preludiul pentru picnicul de maine
si gratarul de duminica
ariel_7000 spune:
mimo, dar ce faci draga??? de atata munca nu mai ai ochi pt mine???
dar ce muncesti? parca ai fi mama...ea mereu gaseste ceva de facut prin casa:)) eu seman cu tata! hahaha
adriutzaaaaa!!!!
te-am strigat de muuulte ori si acum ca ai venit...m-am luat cu munca:)![]()
mihatp, apropos de scutece, eu am facut pasiune pt libero!!
parca si sovi era fan...
luny, am vazut ca te plangi de cereale ca s-au scumpit...de ce nu incerci bebelac? sunt ieftine si bune! noi am trecut si pe lapte bebelac 2...eu am fost reticenta, dar asistenta pediatra m-a convins sa o fac si nu-mi pare rau! teo l-a acceptat f. bine, e mult mai fin decat humana 2 (dar cam face spuma cand il amestec...dar daca il las 5 min isi revine) si...e ieftin!!! aprox. 10 ron cutia de 250 gr., deci 40 ron per kg, muuuult mai putin decat restul...
varuna,
nu te pup!!!
ursu' si noi tot heirupisti in diversificare:) la 2 zile cate 1 aliment nou...nu am avut prbl. legume: morcov, telina, fasole verde, conopida, roshie, ardei, dovlecel, dovleac. fructe: mar, piersica/nectarina, banana (s-a intors:)), para, strugure (putin, ca teo e kkcios)
... mai aveti sugestii??? si cereale: orez, orez+mar, orez+caise.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
blankar spune:
multam Mimo
si eu l-am diversificat pe Eric in 2 saptamani
a acceptat foarte usor orice
mimonix spune:
Arile da ci prifacuta iasti
Da pintru tini am si ochi si urechi , te faci ca nu ma cunosti...ia vezi, nu-ti suna telefonul?
Hai sa-ti zic ce fac, sa nu mai zici ca seman cu mama ta, ca nu-i o lauda pt ea saraca
M-am pomenit in timp ce scriam ca n-am pus carne la fiert pt baiat , dar nu m-am oprit din scris ca deh...ce-i mai important, baiatul sau forumul?
Asa ca am terminat, am dat send , am scos carea din congelator BOCNA de inghetata si am incercat prin toate metodele sa desprind o bucatica cat de mica...apa calda,lovituri cu corpuri contondente, taiat cu tot cu tava de expandat cu cutit cu lama zimtata...intr-un final, m reusit sa smulg 3 fulgi de carne de vita sa pun la fiert..dupa aceea am plecat de langa aragaz, ca stiam ca trebuie sa fiarba mult...cand m-am intors, daduse in foc si se stinsese aragazul...bine ca n-am sarit in aer ca venea randunoi de Luny in vizita sa ne salveze
Am reaprins aragazul si am plecat sa scot rufe din masina...nu stiu cum naiba ca detergentul din compartimentul lui special curgea inca peste rufele spalate si clatite
si facuse pe niste pantaloni de la suprafata o mare pata verde...am mai pus o data la clatit si stors tot ...acum iar scriu si carnea iar se fierbe si rufele iar se spala deci...cine face si desface toata ziua-are ce face ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ancka spune:
Luny, nu mai stiu ce fel de cereale folosesti, parca Milupa. Vezi pe chic bebe daca gasesti ce-ti trebuie, nu vad sa fie vreunele mai scumpe de 170000.
adriuta spune:
Buna !
Ariel, ce m-am mai bucurat sa citesc ca ati trecut cu bine peste toate problemele. Imi place atitudinea ta optimista. Pupici.
Kya, ptiiii sa n-o deochem ca tare bine mai mananca puiutza ta. BTW nu mai stiu eu cat cantareste printzesuca, dar dupa cum papa cred ca in curand trebuie sa schimbi semnatura.
gecko Bine te-am regasit. Am vazut poze cu Patrick vesel . Este mummmoooosss mummmos.:) Sorry ca au fost atatea poze. Eu le pun pentru familie si descarc tot fisierul. Pentru ei nu sunt niciodata destule:))). Poate ca ar trebui sa mai am o adresa in care sa pun numai cateva. Voi cum procedati cu pozele? Cat despre jucaria lui tac-su e de vre-o 2 ani la noi in familie si DA n-as mai alege-o dar deh... a fost dragostela prima vedere.:)))) Se pare ca am ratat povestea cu jucaria.Bine ca s-a reintors acasa Tiger.
amira_roxana sanatate puiutei si moarte bestiei. SA fa faceti bine curand.
tuchita multam de re-primire. Ti-am vazut poznasii, sunt superbi. Jucaria aia de baie e super.
Mihutza11, la ce ora te trezisi azi???? Si ce vrednicutza. V-am vazut ce poznase sunteti. Filmuletele sunt super.Ai inteles gresit. NU SE JOACA SINGUR...aici e baiu'. Ca nici la baie nu ma pot duce. O data am vazut eu ca e preocupat de joaca si zic ca fug sa fac un shower...cand am oprit apa dupa...ziceai ca arde casa. In 5 minute cel mult. Noroc ca nu stam la bloc :)))) Cand m-am reintors la el se uita la mine asa cu o mutrita din aia de copil pierdut in balci. :)))
CAND MERGEM IN FLAGSTAFF sa vedem frunzele??? Mutati-va la SD ca e super fain. De fapt oriunde e mai fain ca in AZ :)))ORIUNDE.
clauclau, ce bine ca papa san. Al meu de vre-o saptamana nu mai vrea.
adrianadana, ai sdreptate...e greu dar e FRUMOS
mimonix, bratara e cadou de la parintii mei :))) n-am avut in cotro desi am dus munca de convingere.
neliaCris bine te-am gasit. Nu ne trimiti si noua niste ploaie...plizzzzzzzzzzzzzz... e groaznic de uscat aici. Abia asteptam musonul. Ce dulce e lulitzul tau.
Blankar succes la operatie. Bravo dintzoshilor , dar ce v-ati sincronizat:))
anka nici bebele tau n-are dinti??? Acu pe bune e ok asa oare?
Ali_bia si noi te iubiiiimmm!! De ce nu mai stai pe laptop?
mihatp am salvat reteta....si zici ca pot sa fac si cozonaci...mmmm.
ariel ce are Danonino rau??? Ca si aici este se ii dadeam si in Ro.
luny pe Adrian cand il pui in scaunul de papa parca il pui pe ghimpi. E o totala lupta de a scapa de acolo.Am vazut pozeeeeeeee...moama cehaios e.Am vazut ca si tu ai acoperit canapelele, al meu imi face capul mare dar zau ca mi se duce sufletul cand vad cum baleste bebe peste tot. El nu-i toata ziua cu el.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lianam spune:
rox ce face amira? sper ca sunteti bine 
mimo care face si desface lasa mimo, ca vorba lu' michael jackson "you are not alone....." ![]()

cum stam cu amigdala ariel?
teo mic ce face?
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ariel_7000 spune:
mimo,
nici pe tine nu te pup! ce face gatul de teo? pleaca sau nu in excursie!!! uraaa! daca pleaca, are mami computadorul liber!!!
, nu mai are concurenta!!! hahhaha, nu a pus carne, tra lallala!
si special pt tine:

adriuta, nu numai d......o, ci toate produsele d....e, sunt pe lista neagra! nu mai pot lua de ele aici...ehhhh, nu e foc daca i-ai dat de cateva ori...ideea e sa nu fie "practica" curenta.
liana, doare, doare, vine seara si doare tare! teo si alex sunt in parc cu tata lor:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Asa te-as vrea in fiecare zi daca se poate..aveai cumva de invatat?