Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si eu la fel cu avocado...si chiar daca se innegreste e numai la suprafata...indepartez chestia aia ca nu e estetica si il folosesc...eu in fiecare zi ii fac sefului sandwich si ii ung painea cu avocado in loc de unt,crema de branza sau alte chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Mai gecko nu stiu ce scuasbatar sau invers pregatesti tu, da' io daca nu mananc azi peste cu mamaliga si usturoi o sa bubui. De trei zile ma straduiesc sa cumpar...
Luny sper ca te-ai lamurit...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Neata dragele mele,

continui cu galeria pentru Sam, si tin pumnii sa iasa analizele bune

Of, of, of, vad ca si Amira are probleme... Bafta la cistografie, si sa fie totul bine!

Nelia, Adriana si sa va vad mai des pe la noi, da? Nelia, am vazut si pozele cu bebicul tau. La Rimini ati fost in vacanta?

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata,zic doua vorbe ca am treburi si casa nematurata:
Azi am papat mar copt cu o cupa mica de cereale de orez si apa plata si a primit putin cu placere.Numa ca nu prea vrea lapte acum.La pranz vreau sa bag fasolik verde.Sa vedem sa vedem/ce-o sa iasa.Fasolea verde o pasez cu tot cu teaca,nu??
Ariel,ma bucur tare ca s-a ameliorat starea Teolinului..sper din suflet sa nu fie bacilul ala urat..mama lui.
kya,eu mai astept putin si-i bag carne in legume 4 zile pe sapt din 2 in 2 zile (asa am citit,asa zic si caprarii),iar in cele 3 zile ramase,galbenus in legume.Dar treptat,nu o data cu carnea.Si apoi branza calcica cu fructe dimineata.Si apoi iaurt cu fructe ca si gustare spre seara sau cu cereale..Iar cu cartoful,mai astept putin,ca am auzit pe aici ca baloneaza cu toate ca peste tot scrie ca merge de la inceput.Asa zic acum.
Plec,revin mai incolo.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Stelutz cu teaca cu tot...presupun ca e fasole din aia fina, verde sau galbena.
Editez: ups...n-am vazut ca ai zis ca e verde...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

daaa, multam de lamuriri cu avocado!! tot stolu'!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mercic,Ana.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! am gatat si eu cu trebusoarele, am pasat alex si teo la mama, sa se "distreze", iar m-am culcat disdemorning, pe motiv de amigdale umflate si dureroase ....asa ca frica nu m-a parasit inca, dar ma "consolez" inca cu ideea ca poate e altceva, nu animalul urat si rau...orice altceva pare "parfum".
dimineata ne-am prezentat eu si alex la exudate, lui alex i l-a luat (plus copro), mie nu ca am papat una bucata pastila de gat, in orele tarzii de noapte ... dar a zis dra ca la cat de mult ma pupa fiica-mea sa trag cu ochiul la analiza ei, marti si aflu ce am si eu:))...il voi face oricum, ca nu am liniste. oricum, toti au zis ca ma banuie de imunitate sub nivelul marii:)...si sa incep sa ma imunizez...
send ca deja sunt incoerenta.

aaaa, nu inca! Doamne ajuta amirei si lui sam!!! mamici scumpe va tin pumnii!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mama nene, voi vorbiti de carne si eu nici morcov nu i-am dat.
Sunt tare in urma. Azi am zis ca merg sa ii cumpar o oala special pt el. I-am dat cereale cu lingurita aseara, dezastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pup fetele doctorese pt toate informatiile date, v-am pomenit aseara de zeci de ori, ca radea si asistenta pediatrei cand tot ziceam:"asa au zis si fetele mele!!!" :))) ma intreba:"care fete, mai???" si mama ii raspundea:"eeee, nu stii tu ce gashca are alina pe forumul ei!!!" nu stiu ce a inteles ea, dar zicea ca internetul ar trebui interzis pacientilor obsedati de informatii

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput