Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

3 cafele?deja?gata plec ca am ramas in urma
iau bebelu si plec.Dar mergea si o tigare subtire.si afara e potopul lui noe..
http://community.webshots.com/user/neliaCris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Noi am fost bolnavioare, de fapt am si scris aici intreband ce sa facem cu febra. Acum am scapat de febra dar ne mai luptam cu niste mucisori (pe care ii distrugem cu Marimer si cu BB) dar si cu o tuse usoara. De altfel noi avem o tuse usoara - o data de doua ori pe zi de pe la 2 luni, dar ni s-a spus ca nu e o problema.
Voi ce le dati bebeilor pt tuse?
Si, apropo...sanatate copiilor bolnaviori si multa putere mamicilor speriate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

o zi buna sa aveti!
eu !

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

E,noaptea nu a fost asa cum am sperat!s-a trezit la 12 si nu a mai vrut sa doarma pana la 4!desi era mama cu el,nu am putut sa dorm si am mers la ei!nu a mai plans asa rau,dar nici nu a vrut sa pape deloc lapte...si nici azi nu a baut,doar ceai!i-am luat pipi de dimineata si l-am dus la laborator,luni dupa-amiaza e gata rezultatul!sper din inima sa fie bine..am vazut ca si Amira are probleme,Roxana stiu prin ce treci!
sunt tare,tare obosita,imi cad ochii in gura!am baut pana acum 2 cafele,dar nu simt nici o ameliorare!Mama e franta,acum doarme langa Sam!i-am dat si antibioticul si ma rog sa inceapa sa manance si sa nu mai aiba febra!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

simo, e de inteles ca nu are pofta de mancare daca e bolnavior...o sa revina la bunele obiceiuri odata cu vindecarea...doar atat sa nu il fortezi acum ca mai mult ca sigur va varsa.

noroc cu mihutza ca m-a intrebat de reteta si m-am bagat iar pe siteul ala minune...ca tot nu intelegeam de ce zic acolo sa dau cuptorul la 400 de grade...ca eu am doar pana la 220...m-am lamurit...erau grade Fahrenhein...ce vin cam 200 in celsius...acum Doamne ajuta sa ii si placa.

nelia, cafea se baga la greu...ca de nu cred ca ar fi vorbit pruncul singur toata ziua.

adrianadana, pitica ta a luat bine in greutate tinand cont de unde a plecat plus ca a mai avut si febra. si Rebecca a lui clau parca a facut 7kg acum pe la 7 luni si in poze nu ai zice ca e asa silueta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

help cu avocado!
i-am pus cam 2 linguri azi si nu am folosit dacat 1/4 din fruct...cum il pastrez pe restul?..vad ca deja a inceput sa se schimbe culoarea..se innegreste putin..voi ce faceti cu ce ramane?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

'neatza...mmm ce bine parca eram rupta de lume fara calculator...gecko au salvat hardul, am poze deci...
Ariel bine ca te-ai linistit .
Roxana un pup si tie sa se rezolve toate problemele astea...si Amirei scumpica...
Bai frate m-au capiat dintisorii iedului, sper ca de-asta se trezeste noaptea si nu pentru ca a devenit prea rasfatata...hmmmm, am ajuns sa dorm cate 3-4 ore pe noapte, numai la Clau ma gandeam cum rezista ea pentru puiuta.
Ma duc sa fac mancare si mi-e asa de sooooooooomn...noapte buna Mihutza te-am vazut pe aici....
Simo pup si tie sa se faca bine flacaul...offf

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Neata, neata!
Mimo, ca tot ma strigasi, iaca apar si eu!
Nu ne-am mai vazut pentru ca nu ne merge liftul si stam doar la etajul 9, asa ca e imposibil de iesit afara cu carutul. Iesim zilnic, dar in marsupiu si doar pe langa casa, prin Titan sau, cum am facut ieri, am fost la mami la serviciu.
In plus, mami a fost desfigurata. Nu, nu m-a batut barbatul, ca tot se poarta asta. Am fost la dentist de 5 ori pana acuma pentru o amarata de masea. Luni mi-a facut anestezie (a patra) si cand am ajuns acasa eram umflata pe jumatate de cap. Inca mai sunt un pic umflata si acuma si am o mare negritura in obraz. S-a hotarat miercuri sa imi dea 5 zile antibiotic si poate ca luni in sfarsit o dovedim.
Andrei e bine, ne luptam cu diversificarea. De 2 saptamani mancam o masa zdravana cu cereale de orez cu porumb de la Milupa si de 5 zile papam legume. La inceput i-am pus doar morcov si dovlecel si nu i-au placut deloc. Ii pun la fiert asa: un morocv, dovlecel, telina,juma de ardei rosu, pastranac, patrunjel, juma de ceapa mica si un cartof foarte mic. Aaa, si cateva bobite de orez. Pasez morcovul, dovlecelul, cartoful, telina, ardeiul si cateva bobite de orez. Pun o picatura de ulei de masline si un pic de zeama de lamaie si mananca Andrei super. Stiu ca sunt cam multe, stiu ca e cam devreme pentru cartof, dar vad ca e ok, nu am patit nimic.
Il mai las asa si saptamana viitoare si poi incepem si cu fructele. Doamne ajuta!
Azi s-a trezit la 7, a papat 150 ml lapte, s-a hlizit la noi pana la 9 si de atunci doarme.
Vreau sa urez sanatate multa tuturor puiutilor raciti si un pupic special pentru Amira, Sam barosanelul (care, fara suparare, e preferatul meu dintre toti baieteii de pe crenguta, are el ceva special )si Teo de Ariel. Doamne ajuta sa fie totul bine. Multa putere mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny eu l-am pus intr-o folie in frigider, nu a patit nimic si a mancat a doua zi restul.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny, eu ii pun jumatate din avocado, iar cealalta jumatate o pastrez la frigider pana a doua zi invelita in folie de plastic.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput