Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 3
mimonix spune:
Gecko bravo pt regasirea lui Tiger iar cu trezitul noaptea eu cred ca motivul este foamea si cred ca intr-adevar a venit si la voi momentul pt diversificare...eu i-as pune cereale in bibe si i-as da seara pe saturate, sunt convinsa ca va dormi din nou full time
Claunu stiu de ce tot ziceti voi ca e precoce cu dintii, ca primul dinte a aparut la cateva zile inainte de 6 luni, deci nu f devreme, ca la carte....Asa i-au aparut si Teodorei care are o super-dantura fara "pata".Eu la varsta ei aveam deja 10 plombe Ia zi, l-a laudat doamna pe Razvanel?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Neata randunime! Geckoam vazut pui zambaret , mie Patrick mi se pare dealtfel un copil f haios, prin definitie Cu gratarul ai dreptate, eu intrebam doar ca sa stiu daca aveti voie sa afumati vecinii Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
este voie...este voie si in balconul putinelor blocuri de apartamente ce exista...au balcon de 2 metri patrati si fac acolo gratar...ce sa faci ca le e in sange.
neliaCris spune:
ma streseaza netu asta
am scris juma de pagina am uitat sa bag parola am dat inapoi si...pac a disparut mesajul.cum arata piutii vostrii cu dintisori?al meu inca e babuta,mai asteptam.la cafelutza nu e nimeni?
(b)cris(/b)s-a trezit aseara la 3.nu i-am pus pempersul bine si el cum doarme doar pe parti a iesit din pempers iar pempersul era aproape gol.si dupa aia a mai stat juma de ora ca nu mai avea somn.voi de unde luati parantezele patrate sa scrieti bold?sau merg si cele rorunde?
mimonix spune:
citat din mesajul lui neliaCris ma streseaza netu asta am scris juma de pagina am uitat sa bag parola am dat inapoi si...pac a disparut mesajul.cum arata piutii vostrii cu dintisori?al meu inca e babuta,mai asteptam.la cafelutza nu e nimeni? (b)cris(/b)s-a trezit aseara la 3.nu i-am pus pempersul bine si el cum doarme doar pe parti a iesit din pempers iar pempersul era aproape gol.si dupa aia a mai stat juma de ora ca nu mai avea somn.voi de unde luati parantezele patrate sa scrieti bold?sau merg si cele rorunde? |
Cum ma nimeni la cafeluta? Ca eu am baut 3 pana acum! Vad c faceti economie la pampersi Ca sa scrii bold selectezi cuvantul si apesi pe B-ul de sus , de la format ...si nu uita sa te loghezi ca asa patesti , din pacate
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihutza11 spune:
Gecko sa imi spui si mie ce gust are butternut squash-ul ala ca e si la mine pe lista.. dar daca nu am stiut cum e inca nu am luat.. si la cuptor cum il faci?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
gecko spune:
si mi-am adus aminte de traznaia de la 112...ce ti-i si cu elevii astia de liceu...pe vremea meaaaaa.......un grup de initiativa a dat anunt intr-un ziar local...ca elevii liceului X cu durere in suflet anunta disparitia celei ce a fost YZ, profesoara de chimie ...cam sumbra gluma
mimonix spune:
citat din mesajul lui mihutza11 Gecko sa imi spui si mie ce gust are butternut squash-ul ala ca e si la mine pe lista.. dar daca nu am stiut cum e inca nu am luat.. si la cuptor cum il faci? Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
Hai ma terminati cu betnutzsqasktz ala de-l mancati numa voi! Lasa ca fac eu sarmale si pun poze!
Gata incepe dixtraxia...piure de fructe, I'm comming!
poze
mimonix spune:
fiecare generatie cu posibilitatile ei!
Eu am ras cu lacrimi in plen la auzul povestii, chiar daca nu se face asa ceva ca e urat tzttztz...nu m-am putut abtine
poze
mihutza11 spune:
citat din mesajul lui mimonix Hai ma terminati cu betnutzsqasktz ala de-l mancati numa voi! Lasa ca fac eu sarmale si pun poze! Gata incepe dixtraxia...piure de fructe, I'm comming! Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
deh mai Mimo, daca asta au strainezii astia de peste oceane.. ce sa facem.. ne adaptam si noi
hai ca la mine e buhuhu in toata regula... a servit si copilu' prima masa de noapte, asa ca ar fi cazul sa bag si eu somn.. dar nu este..deocamdata!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara