Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ieri nu am avut timp de forumit... asa ca acum recuperez..

am vazut ca a re-aparut Ariel, in forza as putea spune!
Luny imi pare rau ca te-ai afundat in butoi! mama lor de meseriasi!
Simo multa sanatate Barosanelului.. Doamne nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut!
Stela am vazut o Tea dragalasa! plus una bucata tortuloi!! vreau si eu piscoturi sa fac tortul ala!!!
Sovi .. iar cu greutatea atat vine conform graficului de crestere! dar oricum e f bine asa!
Mimo super!! abia astept sa ii pun maine Andrei pe Dolly, ca poate de Schnufel si Gummy bear s-a mai fi plictisit si ea!
Tuchi
offf Ariel imi pare tare rau de Teo.. ce aiurea! multa sanatate la toti!

offf.. prea multe rele se intampla pe crengutza!!

Varuna bine ai revenit cu laptop nou!
Roxana si Claudia bv ca ati trecut de prima zi de munca! sper sa va fie din ce in ce mai bine!
Pucca ti-am vazut si eu ochioasa in salopeta!
Miha succes cu diversificarea! si la fel si noi cu telecomanda.. au ei ceva cu telecomenzile/telefoanele..
Blankar cand aveti operatia? sa dea DD sa fie bine!
l-am vazut si pe Patrick zambaretul!
Cris spor cu renovatul!
Adriutza long time no see!!! chiar ma intrebam ce mai faceti! e bine ca se joaca singurel, a mea vrea sa ma joc cu ea cam tot timpul!
Mimo dintele nr5? bravo!
si noi tot fara dinti, dar nici nu ma grabesc!

ma bucur sa citesc ca e mai bine cu Teo! rasuflu un pic mai usurata! hai ca tre sa fie din ce in ce mai bine si cu restul!Doamne ajuta!
na.. ca si Amira are un "animal".. multa sanatate si voua!

Acum ma apuc de pozele Adriutzei, am vazut cateva repede si vad ca e tare schimbat ginerica.. si in plus i-a crescut si parul! mai am de vizionat!

asaa.. cu diversificarea suntem la capitolul morcov+dovlecel care merge f bine..papam tot! sper sa fie bine si in continuare! iar cu carnita eu am zis, mai astept pana pe la 8 luni, asa mi-a recomandat si pediatra de aici.. acum fiecare face cum crede, ca in RO e altfel..

in mod sigur am sarit pe cineva, dar sunt cu gandul in inshpe mii de locuri.. acum ma duc la poze!
si sper sa aud vesti bune! multa sanatate la toti puiutzii si putere la mamici!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cea mai buna veste!!! ma bucur muuult de tot pentru voi!!!..na, ca am mai scos si eu capul din butoi cu ocazia asta!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata,

Ariel, ma bucur de vestile bune, abia asteptam sa citesc asta!

Mimo, 5 dintisori???? Mama, dar chiar ca-i precoce la dintosi!

Simo, acum sper sa vii si tu cu vesti bune despre barosan.

Roxana, imi pare rau de micuta Amira, tin pumnii sa iasa bine cistografia, sanatate multa la amandoua.

Valentina, sa porti sanatoasa dresurile colorate.

Luny, bine ca ai iesit din butoi putin. Mai greu e inceputul asa ca acum iesi de tot si hai la vorbe.

Adriuta, bine ai revenit, nu mai stiam nimic de tine. N-am vazut inca pozele, dar azi nu le ratez.

Vio, tu pe unde umbli?

Kya, ce super, 300 ml!!!!! Bravo Sanzi!

Noi mancam asa:
- 7 dimineata, san cat vrea ea
- 10.30 - 11 , fructe cu branzica si apoi san
- 14.30 - 15 , legume cu pui sau vitel sau galbenus de ou
- 18 - 18.30, cereale sau iaurtel in care pun si o lingura de cereale
- 21 - 21.30 un bibe de 200 ml de laptic.

Editez sa spun ca dupa fiecare masa mananca san cat doreste si de asemenea de multe ori pe noapte!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Adriutza vad ca te-ai tuns! si ginerica si-a tras bratara de aur!
ca sa nu mai spun ca daca pana acum imi facea cu ochiul San Diego, din ce am vazut in poze parca imi vine tot mai mult sa ne mutam acolo.. cine stie.. dar chiar arata super!

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

e mortal Adrian in scaunel si cu ochelarii pe ochi!!

si gata, am vazut toate pozele!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Stelutza, parca tu spuneai de branzica(neuronul singuratic trage sa moara) - eu ii fac din lapte Zuzu de 1.5, la cutie. Si pe mine m-a intrebat pediatra de ce nu i-am dat carnita lui Bubu, asa ca sapt viitoare il rog pe socrelu' sa asasineze o gaina

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

salutare randunici. m-am hotarat sa fac tot posibilul sa si scriu aici, nu numai sa va citesc.
ma omorati cu cat mananca copii vostri. a mea (care ieri a implinit 6 luni) are doar 6,5kg si 67 cm (2,7 kg si 47 cm la nastere). mai are cineva bebei asa mici?
iar cu mancarea ce sa va zic? 7 mese pe zi (2 din ele noaptea) din care una de cereale cu fructe si una cu legume+ carne, oua, branzica, din care mananca cam 250 ml dar cu insistente iar la lapte nu depaseste 100ml.
offff...ce greu cu bebeii.........dar ce frumos!!!!!!

Mergi la inceput

Adrianadana bine ai facut ca te-ai hotarat sa scrii!
si noi tot cu 7 mese suntem (din care 2 noaptea la 1 si apoi pe la 3-4).. iar din cele de peste zi avem la ora 14 legume+san si una seara e cu cereale+san, iar restul numai san.. dar cantitativ nu stiu sa ma pronunt cat papa, mai ales lapticul meu..

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

L-am gasit pe Tiger, prietenul lui Winnie!!!! ala ce il pierdusem in urma cu vreo luna...era pus pe raftul de jucarii la supermaket. L-am sunat si pe husband sa ii dau vestea cea buna...acum mai trebuie sa il ametesc de vreo doua ori in masina de spalat si poate sa revina acolo unde ii e locul...in brate la Patrick

si zi asa tuchi...nu mor...si eu care speram ca pot sa imi scot o scutire de examen pe tema asta.

roxana, ne gandim si la voi ca sa scapati de urat.

cami, sanatate scolaritei.

ma duc sa bag la cuptor un butternut squash ca habar nu am cum ii zice pe romana...si sa ne aruncam si noi in bratele diversificarii ca nu de alta dar acusica facem 6 luni si tot dupa tzatza mamei umblam. De vreo 2 zile il incerc cu cereale...nu stiu ce minuni de cereale le dati voi dar astea ce le am eu cred ca sunt cu pelin la cum mi le scuipa Patrick...intre timp am evoluat...daca la inceput scuipa ce avea in gura si facea bulbuci cu ele...ulterior nu si-a mai desfacut maxilarul asa ca i le puneam intre gingie si buza si le scotea de acolo si mi le arunca intre ochi...acum sufla direct in lingurita cu care vreau sa i le dau asa ca sa fie sigur ca la um moment dat va trebui sa zugravesc bucataria. Si daca tot am peretii cu cereale m-am gandit eu ca ce bine s-ar potrivi un pic de portocaliu pe ei asa ca trec la facut piure.

si ca sa il laud...nu ne trezim noaptea decat la 12 si la 4 pentru lapte...asta dupa ce atatea luni nu s-a trezit de loc...dar zic sa nu il laud ca vad ca se pot nopti si mai albe decat ale mele.

o zi mai usoara la tot stolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata randunime!
Geckoam vazut pui zambaret , mie Patrick mi se pare dealtfel un copil f haios, prin definitie Cu gratarul ai dreptate, eu intrebam doar ca sa stiu daca aveti voie sa afumati vecinii
AdrianaDanaf bine ca ne scrii Nu-ti face griji, daca ne-ai citit pana acum ai vazut probabil ca avem si noi pe crenguta pui mai mici si mai mofturosi , dar sanatosi tun !
Camiimi pare rau ca pitica nu e in apele ei ...sper sa fie doar oboseala si un pic de rasfat
Mihutza te-ai orientat bine cand te-ai incuscrit...am observat si eu masina cea noua si bratara ginerelui tau Si el e tantos asa mai mai
Kyacred ca nu-i mai dau ceai acum, ca nu mai are rost..as vrea sa-l invat sa bea apa...si am observat ca bea daca ii dau cu cana Mai da si pe el dar bea...eu cred ca in acceptiunea lui din biberon curge lapte si numai lapte
Arielmai baga "fericire" ca asa iti sade mi bine
Roxanaeu zic asa...bine ca ati aflat ce are, ca era clar ca avea ea ceva...prea va chinuiati cu ea cu mancarea si nu lua bine in greutate...se trateaza si gata,nu? Faceti si restul analizelor si va tin pumnii sa nu fie nimic la rinichi (am eu convingerea ca nici nu e ) pt tine si pt Amira.

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput