Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gecko bravo pt regasirea lui Tiger iar cu trezitul noaptea eu cred ca motivul este foamea si cred ca intr-adevar a venit si la voi momentul pt diversificare...eu i-as pune cereale in bibe si i-as da seara pe saturate, sunt convinsa ca va dormi din nou full time
Claunu stiu de ce tot ziceti voi ca e precoce cu dintii, ca primul dinte a aparut la cateva zile inainte de 6 luni, deci nu f devreme, ca la carte....Asa i-au aparut si Teodorei care are o super-dantura fara "pata".Eu la varsta ei aveam deja 10 plombe Ia zi, l-a laudat doamna pe Razvanel?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Neata randunime!
Geckoam vazut pui zambaret , mie Patrick mi se pare dealtfel un copil f haios, prin definitie Cu gratarul ai dreptate, eu intrebam doar ca sa stiu daca aveti voie sa afumati vecinii

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

este voie...este voie si in balconul putinelor blocuri de apartamente ce exista...au balcon de 2 metri patrati si fac acolo gratar...ce sa faci ca le e in sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ma streseaza netu asta
am scris juma de pagina am uitat sa bag parola am dat inapoi si...pac a disparut mesajul.cum arata piutii vostrii cu dintisori?al meu inca e babuta,mai asteptam.la cafelutza nu e nimeni?
(b)cris(/b)s-a trezit aseara la 3.nu i-am pus pempersul bine si el cum doarme doar pe parti a iesit din pempers iar pempersul era aproape gol.si dupa aia a mai stat juma de ora ca nu mai avea somn.voi de unde luati parantezele patrate sa scrieti bold?sau merg si cele rorunde?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

ma streseaza netu asta
am scris juma de pagina am uitat sa bag parola am dat inapoi si...pac a disparut mesajul.cum arata piutii vostrii cu dintisori?al meu inca e babuta,mai asteptam.la cafelutza nu e nimeni?
(b)cris(/b)s-a trezit aseara la 3.nu i-am pus pempersul bine si el cum doarme doar pe parti a iesit din pempers iar pempersul era aproape gol.si dupa aia a mai stat juma de ora ca nu mai avea somn.voi de unde luati parantezele patrate sa scrieti bold?sau merg si cele rorunde?

Cum ma nimeni la cafeluta? Ca eu am baut 3 pana acum! Vad c faceti economie la pampersi Ca sa scrii bold selectezi cuvantul si apesi pe B-ul de sus , de la format ...si nu uita sa te loghezi ca asa patesti , din pacate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko sa imi spui si mie ce gust are butternut squash-ul ala ca e si la mine pe lista.. dar daca nu am stiut cum e inca nu am luat.. si la cuptor cum il faci?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ba da rau e sa fii chioara de somn
la noi ploua cu galeata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si mi-am adus aminte de traznaia de la 112...ce ti-i si cu elevii astia de liceu...pe vremea meaaaaa.......un grup de initiativa a dat anunt intr-un ziar local...ca elevii liceului X cu durere in suflet anunta disparitia celei ce a fost YZ, profesoara de chimie ...cam sumbra gluma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Gecko sa imi spui si mie ce gust are butternut squash-ul ala ca e si la mine pe lista.. dar daca nu am stiut cum e inca nu am luat.. si la cuptor cum il faci?

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Hai ma terminati cu betnutzsqasktz ala de-l mancati numa voi! Lasa ca fac eu sarmale si pun poze!
Gata incepe dixtraxia...piure de fructe, I'm comming!

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

si mi-am adus aminte de traznaia de la 112...ce ti-i si cu elevii astia de liceu...pe vremea meaaaaa.......un grup de initiativa a dat anunt intr-un ziar local...ca elevii liceului X cu durere in suflet anunta disparitia celei ce a fost YZ, profesoara de chimie ...cam sumbra gluma

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

fiecare generatie cu posibilitatile ei!
Eu am ras cu lacrimi in plen la auzul povestii, chiar daca nu se face asa ceva ca e urat tzttztz...nu m-am putut abtine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Hai ma terminati cu betnutzsqasktz ala de-l mancati numa voi! Lasa ca fac eu sarmale si pun poze!
Gata incepe dixtraxia...piure de fructe, I'm comming!

poze

deh mai Mimo, daca asta au strainezii astia de peste oceane.. ce sa facem.. ne adaptam si noi

hai ca la mine e buhuhu in toata regula... a servit si copilu' prima masa de noapte, asa ca ar fi cazul sa bag si eu somn.. dar nu este..deocamdata!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput