America 125

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Multumesc, Carmen! Voi suna negresit1

Va tin la curent cu prostiile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, multu

Carmen, eu zic ca daca imprumutul facut la banca e fara mismasuri din alea unde banca iti vinde mortgage-ul la alte banci(si aia sa iti creasca mortgage-ul) poti linistita sa iti iei casa. Preturile tot scad si ma indoiesc ca se vor ridica pana se va redresa economia.Daca casa e asa cum o vreti voi nu stati pe ganduri.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Adriana, eu sunt aia cu frici mari, asa ca imprumutul e pe 30 de ani cu dobanda fixa, no pre-pay penalties si anytimme refinance fara penalties. Deci pot sa vanda ei la cine vor, e FIX pe 30 de ani. Am inchis acum rata, dar inca mai shppinguim vreo 2 saptamani pana semnam.

Andule, la ce sa supravietuiesti mama, la muschii lui Miguel? Pai trimite sotul de acasa si admira in voie. Ca cine stie cand mai faci remodelari. Si trimite si la mine numarul lui Miguel, poate vrea sa faca o vizita in Calif. Nu fii egoista, imparte si la mine putina endorfina, ca mi-a ajuns atata stress cu bancile astea.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Lila, m-am tot uitat la mascrapone aia, mi se pare ca am luat odata ca sa ma bag in seama dar nu-mi amintesc s-o fi folosit. Uite acu am o reteta, merci.
A
PS in citeva zile am baie noua cu jacuzzi (daca supravietuiesc), zi si lui Niels, poate va tentez la un NY

Da' aveti si jaluzele??? Gisas, mi se pare incredibila povestea lui cryssa!!! Pai pe-aci casele nu prea au nici jaluzele, nici perdele ...iar ca sa filmezi pe fereastra altuia, asta e o fapta pasibila de pedeapsa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lilanda, cred ca si aici e la fel. Eu de politisti ma mir! In loc s-o insface pe tanti aia nebuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikolle spune:

[/quote]

Nikolle, uite ca nu stiu ce sa fac! Marti am prima infatisare, unde, din cate am inteles trebuie sa spun daca sunt vinovata sau nu. Politistul spune ca eu am mers cu 50 intr-o zona cu 35. Deci nu e mai mult de 20. Dar.. mi-e frica, habar nu am cum si ce trebuie sa spun. Daca trebuie sa spun ceva... Nici sa dau bani la avocat nu prea vrea, mai bine imi iau altceva de banii aia.
Prefer sa platesc amenda, buba mea sunt punctele.

Altii au probleme mai grave, unde chiar trebuie avocat.

[/quote]

Sfatul meu e sa mergi marti la tribunal si sa pledezi vinovata, fara avocat. Ai sa vezi ca or sa fie acolo mai multi cu probleme in trafic, unele mult mai grave, cum ziceai si tu. E posibil sa iti ofere imediat cursul, fara sa mai fie nevoie sa spui ceva. Asa e in virginia, nu stiu daca e la fel si in celelate state. Eu am mers cu 55 in zona de 35 si a trebuit sa ma prezint si in fata judecatorului. Peste 20 de mile e reckless. Cu mine a mers si ofiterul, el a prezentat initial cum s-a petrecut, apoi m-a intrebat si pe mine daca am ceva de spus. I-am zis ca imi pare rau, ca, in general, nu sunt periculoasa, ca sunt la prima abatere si, daca e posibil, cu acordul lui, sa iau cursul respectiv. Ceva asemanator auzisem si la cazurile de dinaintea mea.
Chestia e ca ti se mareste si asigurarea si o sa-ti ramana la dosar mereu.
Eu zic sa incerci sa te duci, nu ai nimic de pierdut. In caz ca nu accepta, platesti amenda. Deci, cu altceva in plus nu o sa te sanctioneze.

Multa bafta si sa-mi spui cum s-a petrecut, daca te hotarasti sa mergi.

N

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, pai cica imi zice sotul ca i-a spus exact ce-i spusesem si eu )ca eu-s din asta care dau diagnosticuri, cercetez pe internet :), dr de ocazie), treaba cu frigiderul (ma rog, aerul rece), umidificator, dus etc.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cryssa, sotul zice sa-i spui politaiului ca sotu' nu stia ce vorbeste. glumesc, da' poate ar trebui sa ceri interpret macar sa le faci munca mai grea. a naibii hoasca s-a apucat de filmat prin casele oamenilor.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cryssa- ii spui politaiului ,ca nu erai acasa in perioada aia.
ca ti-au spart casa si au facut dragoste la tine in casa,ai dracu' hoti.
nu spun ei ,ca filmarea nu e clara?

carmen- si eu zic sa cumperi casa.fa-o cu inima deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, ce idee! Tare!

Mergi la inceput