America 125
Raspunsuri - Pagina 8
josefine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nikolle
Josefine, Parerea mea e ca nu e nevoie sa dai banii unui avocat pt cazul tau. Cu cat ai depasit viteza? ti-am spus, daca e cu mai putin de 20 mile, te intreaba direct daca vrei sa iei cursul respectiv, fara sa mai trebuiasca sa te prezinti in fata judecatorului. Nu stiu daca era in regula sa mearga in spatele tau cu farurile stinse. Cand trebuie sa te prezinti la tribunal? Numai bine si sper sa rezolvi situatia Nicole |
Nikolle, uite ca nu stiu ce sa fac! Marti am prima infatisare, unde, din cate am inteles trebuie sa spun daca sunt vinovata sau nu. Politistul spune ca eu am mers cu 50 intr-o zona cu 35. Deci nu e mai mult de 20. Dar.. mi-e frica, habar nu am cum si ce trebuie sa spun. Daca trebuie sa spun ceva... Nici sa dau bani la avocat nu prea vrea, mai bine imi iau altceva de banii aia.
Prefer sa platesc amenda, buba mea sunt punctele.
Altii au probleme mai grave, unde chiar trebuie avocat.
Pecans sunt tot nuci verzi,ca-n Romania? Ca am vazut si pe aici, ceva care seamana cu nucile, dar nu-s nuci, ca am spart una. Avea coaja foarte tare. Ah, m-am uitat pe google, seamana cu nucile.
Nu imi mai ajunge timpul sa fac tot ce trebuie. Mi-au schimbat advisorul la scoala, acum ala vechi vrea sa ii trimit ce mai fac, asta nou a imbolnavit toti studentii de pe aici, si ala mare, care e seful celor doi vrea si el sa mai fac una-alta. Asta pe care l-am acum e motiv de stres pentru tot laboratorul; colegii se plangeau ca in primul an au avut probleme cu stomacul.
Am gasit ceva foarte funny:
http://www.youtube.com/watch?v=PrYdTLwtiss
M-am amuzat aseara ascultand motivele pentru care suna lumea la 911 :-)
Ramona J spune:
Josefine, asa-i daca le dai problemele astea la 4 ani!
Andreea, sanatate lui Philip.
Carmenbr, am vazut pe internet ca ratele mai scad un pic dupa bailout. Incearca sa profitati de asta.
Carmenbr spune:
Josephine, eu tot nu inteleg de ce mergi tu la judge si nu ai platit amenda si cerut sa mergi la traffic school. Pt chestii de viteza de genul asta (nu diferenta f mare) ai mereu optiunea de traffic school. Mergi intr-o zi si stai 8 ore acolo si scapi de puncte. Dar platesti amenda. Suna si vezi daca se mai poate sa faci azi chestia asta.
Crissa, eu ma ingrozesc de oameni din astia. Aveam eu in liceu o profa de chimie dusa rau, nemaritata, si noi ii ziceam NFDHH (ne f.... de hat-hat). Hormonii sunt de vina rau.
Fetelor, pai tocmai azi cand am nevoie nu comentati nimic de politica? Hai, cu pareri si sfaturi please!
Ramona, mersi. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca am niste emotii cat carul.
4 anisori...uraaa!
Oana_B spune:
Cryssa, la tine in casa tu ai "reasonable expectations of privacy" si din ce-am mai rascolit pe net am gasit ca ce-a facut tanti aia se cheama "video voyerism" care in Florida este illegal conform www.leg.state.fl.us/Statutes/index.cfm?App_mode=Display_Statute&Search_String=&URL=Ch0810/SEC145.HTM&Title=-%3E2008-%3ECh0810-%3ESection%20145#0810.145" target="_blank">Florida Statuses.
Cam asta am gasit, neaparat macar o consultatie cu un avocat sa stii cum stai. Dusa cu capul femeia aia.
Succes, sper sa se rezolve in favoarea voastra.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J O sa fiu rea, dar daca-i singura saraca... Lume multa, oameni putini |
Exact la asta m-am gandit si eu. Altfel, cine naiba s-ar tine de asa prostii?
Carmen, imi pare rau, dar habar n-am ce raspuns sa iti dau. Finantele si politica nu se pupa cu mine. Eu zic ca daca aveti servicii cat de cat sigure, atunci luati-o.
Andreea, deci ii dadu copilului steroid. V-a mai spus si altceva? ce metode babesti sa aplicati? Sau traiasca medicamentul?
Fetelor, v-am spus ca profesorul meu de Statistica vorbeste atat de repede de ma ameteste? Eh, azi ma dusei la el sa ma dumireasca cu niste chestii pentru luni cand avem examen si fusei socata sa vad ce rar vorbeste . Parca nu era el. Si ma lamurii.
in rest, is nauca. fusei la scoala, venii de la scoala. Peste doua ore iar ma duc la scoala ca am un laborator (si fac pana acolo cam 20-25 min. depinde de traficul de pe autostrada). Si astia bagara sedinta azi, de la 12:30. Exact ce imi lipsea . Nici nu stiu cum sa ma fac mai ocupata .
Corinadana, bafta multa cu scoala ca nu e usor!
Blackpanterro, am uitat sa iti spun ce mult imi place noua tunsoare. Te prinde nemaipomenit. Uite ma chinui si eu de o luna sa fac programare pentru o tunosare si tot aman, si aman, pana mi-oi impleti codite .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
josefine spune:
citat din mesajul lui Carmenbr Josephine, eu tot nu inteleg de ce mergi tu la judge si nu ai platit amenda si cerut sa mergi la traffic school. Pt chestii de viteza de genul asta (nu diferenta f mare) ai mereu optiunea de traffic school. Mergi intr-o zi si stai 8 ore acolo si scapi de puncte. Dar platesti amenda. Suna si vezi daca se mai poate sa faci azi chestia asta. |
Pai nu prea am gasit nimic relevant, daca exista sau nu traffic school aici. Asa ca nu stiu, acum am cautat, dar nimic oficial, doar site-uri care spun ca ofera.
Trebuie sa am certificatul inainte de a merge la judge?
LucasMom spune:
citat din mesajul lui Carmenbr Fetele care se pricep la politica si urmarile politicii , am si eu mare nevoie de sfaturi. Avem oferta pt o casa (stiu nu e perioada buna , dar noi am gasit ceva care ne place mult), ne-a fost aprobata oferta si acum trebuie sa luam loan. Am reusit si am inchis rata la valoarea de ieri ca azi mi-e tare teama ca va exploda dupa bailout. Am timp pana pe 20 octombrie sa o mai schimb o data in caz ca va scade. Ce parere aveti? ce se va intampla? Va creste interesul daca trece bailout-ul, va scade pt ca vin alegerile?! Ce ati face daca ati fi in locul meu?Ca eu nu am dormit deloc noaptea trecuta.Please, vreau sfaturi. |
Pai de ce sa nu fie perioada buna, ca preturile sunt destul de mici la case si nu cred ca o sa mai scada mult. Cred ca nici ratele la loanuri nu o sa scada spectaculos, ba din contra daca va fi mai facila obtinerea de imprumuturi pretul caselor o sa inceapa sa creasca iar. Eu cred ca e o perioada buna sa cumperi daca ai gasit ce-ti place. Felicitari!
Alina
Carmenbr spune:
Multumesc mult. Mai astept pana saptamana viitoare sa vad ce se mai intampla cu ratele si vedem daca mai umblam la rata. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca zici ca merg la esafod, asa emotii am.
Josephine, aici in Calif, cand primesti ticket de la politist ai si un nr de telefon de la courtul unde trebuie sa te prezinti. Se suna la nr ala de telefon dupa vreo 10 zile si te duci la ei sa platesti amenda. Atunci ii intrebi daca ai optiunea de traffic school. Daca da, platesti pt school si primesti un nr de telefon unde sa suni ca sa te programezi. Unii mai smecheri (vezi LA county) pot face traffic school on-line. Noi, cei din Orange county, niet. Trebuie sa mergem sa stam 8 ore acolo. Dar macar nu am parte de senzatii tari cu judge-ul si scap de puncte. INSA in 18 luni nu am voie sa am nici un ticket, ca atunci nu mai am optiunea de traffic school.
Verifica pe ticketul tau de nr de telefon de la court, ia adresa si du-te pana acolo, ca n-o fi departe. Si intreaba acolo de traffic school. Eu te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti direct cu ei, decat prin telefon. de multe ori lucrurile se rezolva mai bine face-to-face.
4 anisori...uraaa!
corinadana spune:
Ciuf multumesc! 2kg s au dus de cand cu scoala asta...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Lila, m-am tot uitat la mascrapone aia, mi se pare ca am luat odata ca sa ma bag in seama dar nu-mi amintesc s-o fi folosit. Uite acu am o reteta, merci.
A
PS in citeva zile am baie noua cu jacuzzi (daca supravietuiesc), zi si lui Niels, poate va tentez la un NY
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu