America 125
Raspunsuri - Pagina 7
corinadana spune:
Accounting fac Ciuf. Am ptr sesiunea asta 12 credite. Eu invat si iau testele cand Raluca este la scoala, 7 ore la scoala timp berechet. Mi a convenit on line ca nu tr sa plec de acasa. Am 4 de dat in fiecare saptamana din care unul este contra timp...uf!si cu intrebari tricky.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Bravo Corinadana pentru scoala.
Cryssa, ma gindesc de ce nu s-o fi legat politia de vecinul vostru, care va filmeaza in propria casa? Mie mi se pare ca problema e la vecin, nu la voi.
Ciuf, sotul tau e ca si al meu. Nu esti zgripturoaica, mi s-a intimplat sa ma enerveze diverse zgomote pe care le face cind maninca.
Andreea, scary cu crupul ala. Sanatate multa!
La prima sarcina am avut si eu burtica uriasa. De fapt eram toata ca un balon. Cu toate astea, am avut energie de imi venea sa topai intr-una. Aratam ca o balena si ma simteam ca o balerina.
La Anuta am avut burta mult mai mica si energie zero. Trebuia sa "take a nap" in fiecare zi. Sarcinile au fost total diferite si asa-s si copiii!
Nikolle spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Josefine Mersi pentru raspuns - inca nu m-am hotarat daca e cu avocat sau nu. Unul pe care l-am gasit mi-a zis ca cere 300$, ceea ce mi se pare enorm. Colegii mi-au zis ca s-au dus singuri si ca li s-a oferit sa plateasca amenda fara sa ajunga in record. Mai caut sa vad daca voi gasi pe unul mai ieftin, daca nu, ma duc eu si fie ce o fi. O sa ma uit la Law and order tot weekendul:-) Miere, frumoase pozele! |
Josefine,
Parerea mea e ca nu e nevoie sa dai banii unui avocat pt cazul tau. Cu cat ai depasit viteza?
ti-am spus, daca e cu mai putin de 20 mile, te intreaba direct daca vrei sa iei cursul respectiv, fara sa mai trebuiasca sa te prezinti in fata judecatorului.
Nu stiu daca era in regula sa mearga in spatele tau cu farurile stinse.
Cand trebuie sa te prezinti la tribunal?
Numai bine si sper sa rezolvi situatia
Nicole
Carmenbr spune:
Fetele care se pricep la politica si urmarile politicii , am si eu mare nevoie de sfaturi.
Avem oferta pt o casa (stiu nu e perioada buna , dar noi am gasit ceva care ne place mult), ne-a fost aprobata oferta si acum trebuie sa luam loan. Am reusit si am inchis rata la valoarea de ieri ca azi mi-e tare teama ca va exploda dupa bailout. Am timp pana pe 20 octombrie sa o mai schimb o data in caz ca va scade.
Ce parere aveti? ce se va intampla? Va creste interesul daca trece bailout-ul, va scade pt ca vin alegerile?!
Ce ati face daca ati fi in locul meu?Ca eu nu am dormit deloc noaptea trecuta.
Please, vreau sfaturi.
Crissa, eu m-am ingrozit. Si eu sunt stam patitul cu vecinii, dar la mine a fost scandal din cauza ca plangea Eric, adca iti poti inchipui. Ii deranja ca plange un copil mic de pana in 2 ani. Asta e, noi ne-am mutat. Bafta multa!
4 anisori...uraaa!
lilanda spune:
Revin cu retetele, off topic rrrau si cu scuzele de rigoare ca-ncurcai borcanele: reteta cu blue cheese e cu spanac si parmezam. Aia cu www.epicurious.com/recipes/food/views/FRESH-FIG-MASCARPONE-AND-PESTO-TORTE-13233" target="_blank">smochine e cu mascarpone. Mie imi place mai mult aia cu blue chees, da' husbandului, mai mult aia cu smochine.
Ramona J spune:
Carmen, nu stiu ce rata v-a dat banca. Mai recent erau destul de mici. Cit pot sa scada? Daca va place casa si sinteti hotariti, eu zic s-o luati.
Ai termen trei saptamini, daca se intimpla sa mai scada rates poti sa ceri si tu o scadere. Daca merg in sus esti asigurata, deci mi se pare ca sinteti intr-o situatie buna.
Felicitari si bafta sa iasa cum vreti.
cryssa29 spune:
Revin cu amanunte: vecinul e de fapt vecina...nu-mi revin.In spatele casei avem 2 vecini, un cuplu si o femeie singura si femeia aia singura ne-a denuntat...ca cica nu poa' sa stea in porch ca ne vede facand una-alta...are u kidding me? Si io care ii tolerez cainele care latra non-stop....Uffff.... Nu ne-a spus nimeni da' prin eliminare am dedus ca ea este.
Noi nu putem avea access la tape, ca e confidential.... Ce confidentialitate? Auziti si voi.
Sunt socata....Am fost sa vad 2 avocati, da se pare ca tre' sa mai cautam. Erau unavailable.
philip spune:
cryssa, eu tot ma ingrozesc...
ciuf, i-a dat dr 4 pastilute de decadron (care e tot un steroid) cica-i dam azi 2 si maine 2.
philip&andreea
corinadana spune:
Draga Cryssa aia este o obsedata. NU te poate filma asa, si ai vazut si tu ca peste tot pe unde te filmeaza este pus afis ca se filmeaza.
Da o si tu cu harasment! nu poti?
Ramona multumesc!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Thank you Lilanda, le studiez. Mie imi suna bine smochine cu mascarpone. Numai bine ca vreau sa punem smochin in curte!
Cryssa, pune-i un gard madamei! Pe la noi toata lumea are gard din lemn, de 2-3 m inaltime. Nu te vede nimeni! O sa fiu rea, dar daca-i singura saraca...