America 125

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Nu am primit nici un warning. Inca investighez cum au putut sa ne vada, ca avem 2 geamuri la dormitor si numa' unul sta cu jaluzeaua deshisa, celalalt geam e protejat tocmai ptr privacy...Cam greu se vede patul....
Polotaiu a zis ca filmarea e facuta in ianuarie si ca se vede doar dintr-un unghi. Da, acum am aflat....doar ce am primit mesaj de la politai si sotul a vb cu el......ma enervez si mai tare ca sotul meu a dat prea multe amanunte...mult prea multe...si despre viata noastra intima....
...nu-mi revin cat de naiv a fost...
Ce draci am ca tre' sa ma vad cu politaiu azi si cred ca ma dau bolnava si incerc sa vad un avocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Nu am vazut nici o caseta...cica nu se disting prea bine participantii, da' ca politaiu a verificat deja ca se vede in casa noaptea si ca e noi suntem singurii care avem jaluzeaua deschisa...
God help me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Deci ati fost sub investigatie aproape un an de zile fara sa stiti nimic, exista o caseta pe care voi nu ati vazut-o, caseta care este destul de vaga dar de care ei sunt siguri ca e adevarata.
Mie toate astea mi se par foarte suspecte. Cred ca trebe sa va luati un avocat si sa ii dati in judecata pe vecini.Nu se poate sa fiti sub investigatie si sa se incerce sa se ia masuri impotriva voastra fara ca voi sa stiti si sa va puteti apara.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vecinii ca vecinii - dar politia ce investigheaza? Ca nici astia nu-s intregi la cap! Deci e o caseta, care nu se vede prea bine - erati la voi in pat cu jaluzeaua deschisa. Hmmmm.... ce probleama!
Eu l-as fi intrebat pe nenea ala daca s-au terminat infractorii.
Cauta repede avocat, asta e abuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Cryssa ce situatie nasoala. Si mie mi se pare ciudat de tot. Cum adica domnule sa va filmeze dintr-un unghi care abia de vede si nu e foarte clar? Vai de capul meu ce vecini. Wow. Pai ce acum cand facem si noi una alta trebe sa ne uitam inainte prin casa sa vedem daca nu avem vreo gaurica la jaluzea prin care sa ne vada vecinii? Dar ce aia nu sunt tot oameni. Mama ce exagerat mi se pare. Si chiar asa, voi sunteti sub investigatie din ianuarie si voua nu vi s-a spus nimic? Bafta multa si sper sa-ti gasesti un avocat bun.
Miereamara si eu zic ca nu ai de ce sa te superi pe unul ca asta. La mine ziceau invers ca am burtica cam mica pt cate luni am. Dar eu sunt destul de inalta si normal ca nu se vedea chiar mare.
eu ma uit la Friends, Greg's anatomy, Seinfeld, Army wives

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cryssa, ce situatie de toata jena! Si ce obsesie pe al tau vecin sa se gandeasca sa va filmeze. Asta e nebunie curata. O secunda nu mi-ar trece prin cap sa fac asa ceva. Eventual as ciocani la usa omului sa ii spun sa isi traga jaluzeaua si cu asta basta. dar sa iau o asa masura, Doamne iarta-ma, dar asta nu e minte sanatoasa. La ziar nu v-a trimis ?
Si eu zic la fel, ia-ti un avocat bun care sa va apere. Lupta-te pentru intimitatea voastra. Ati fost la voi in casa, nu in mijlocul strazii. Fii tu mai hotarata, ia fraiele in mana, daca zici ca sotul da asa multe detalii la un politist. Nu am mai auzit de asa ceva.
Imi spunea mama cand a fost in Olanda ca nici o casa nu avea perdele la geam. Si umbla lumea cum vroia prin casa, ca doar era proprietatea lor, nu ieseau pe strada, in vazul lumii.
Eu cand ies sa plimb animalul, mai casc ochii pe la lume prin casa sa vad ce decoratiuni mai au . Am vazut si tipe fara sutien, si tipi in chiloti si zau ca nu i-am filmat .
Sunt tare curioasa cat costa un avocat, dar eu zic ca merita sa il angajati. Stiu ca multi dau prima sedinta gratuita si iti si spun ce sanse ai.
Dar si politistii astia alta treaba nu au? stau sa investigheze cazuri din astea? Si mai si spun ca sunt in deficit de politisti. Ca nu stiu cati ar trebui sa fie la 1000 de persoane.
Cami, scuza-ma daca te incurc(e 7 dimineata, sunt la serviciu si dau cu cafea zdravana sa imi tin ochii deschisi), eu mi-am luat semestrul asta 16 credite. Full time este 12. Am avut grija sa imi pun clasele de dimineata de la 7 (chit ca nu sunt morning person) ca sa fiu mai lejera pe seara si sa apuc sa stau si cu piticii.
Dar nu e deloc usor sa inveti cand ai copii in casa. Eu nu pot invata decat in dormitorul meu, lungita pe pat. Si sa vezi cum intra copiii peste mine pentru diverse motive. Ba ca fac pipi (ar putea sa foloseasca usa directa spre baie, dar mai bine sa faca o mica rocada ), ba ca ce au desenat ei, ba se parasc ... Iar tu cum ai doua fetite ... asteapta-te sa fie la fel. dar daca ti-ai lua un curs seara eu cred ca te-ai descurca.
Asta-vara am vrut sa iau o clasa online de psihologie (ce dura numai o luna) si pana la urma m-am razgandit. Ca am zis ca merit si eu o vacanta si ca prefer sa ma plimb cu copiii. Sa nu mai spun ca ma costa $1000, profesorul il vedeam numai la o intalnire obligatorie unde ne dadea instructiuni despre cursul respectiv, iar toate examenele erau cu multiple choice si erau corectate automat. Deci mana profesorului nu prea se vedea. Si ma mai costa vreo $250 sa iau nu stiu ce carte si access card. Si asa m-am suparat ca am renuntat la curs si o sa il iau semestrul urmator, cand voi plati numai $850.
Eu am inteles ca cele online sunt mai scumpe. Am o vecina care face scoala online de Sociologie si are numai A-uri. Nu stiu cand o invata ca o vad tot timpul pe afara cu fetitele ei. O invata noaptea.
Aseara am fost la Whole Foods si am prins o oferta faina la ardei, $1/bucata. Grasi, mari, frumosi si rosii. Am luat vreo 15. Vreau sa o rog pe mama sa ii umple cu varza si sa ii puna la murat. Ah, deja imi ploua in gura.
Vi s-a intamplat sa va deranjeze zgomotul cand rontaie cineva langa voi? Am simtit ca innebunesc aseara cand il auzeam pe sot cum rontaia la niste struguri. Eu incercam sa invat la microbiologie, iar el isi vedea cuminte de treaba lui, la calculator. Am incercat sa ma fac ca nu il aud, dar pur si simplu ma zgaria la cap. Si atunci m-am legat de el ca mananca prea multi struguri si nu le mai raman copiilor . Trebuia sa comentez ceva. Pana la urma mi-am luat antifoane ca am zis ca sunt deplasata rau de tot si ce am eu cu bietul om care mananca si el niste fructe seara, inainte de culcare. dar m-am simtit ca zgripturoaiaca aia urata si rea.
Oana, drum bun!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si la mine testele sunt multiple choice corectate automat dar mana profesorului asa cum ziceai tu Ciuf se vede la Chat. Daca ai ceva probleme scrii si ti explica teacher ul sau colegii iti raspund.

Cryssa sa te documentezi bine daca i dai in judecata sa nu ramai cu banii dati. Si in final era probl. ca ai avut jaluzeaua trasa? Dar cine naiba i a obligat sa si beleasca ochii la tine n casa???

Ciuf ule eu umblu in chiloti/sutien prin casa si noi avem si cladire chiar peste alley de noi... M or fi filmat si pe mine?! mie mi e cald frate si nici nu vreau bezna n casa ca ma ia cu depresie.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cryssa, nasoala faza, zic si eu ca fetele, vb cu un avocat, trebuia s-o fi facut mai devreme dar nu-i tarziu nici acum (era bine daca aveati unul mai ales inainte de a vorbi sotul cu politaiul, da' eu stiu, cred ca tot mai poate ala salva ceva). mi-am sunat si sotul sa-i povestesc ca stiu ca si eu am vecini care "vad". cand ne-am mutat a dat sotul cu var in dormitor si-a venit vecinul sa-l intrebe daca are nevoie de ajutor (drept, jaluzelele trase, geamu' deschis ca doar varuiam). insa mereu ma gandesc de atunci daca nu cumva ne si pandeste.

ciuf, cum e eva? sanatate multa
oana, drum bun si sa va reasezati cu bine.
philip a facut crup, acum e sotul la doctor cu el sa se asigure ca nu-i nimic mai grav.

philip&andreea

Mergi la inceput

Ah, inca una si plec.
Sa il parasc un pic pe sot. Ieri dimineata l-am rugat frumos sa anuleze programarea la pediatru ca Evuta e mai bine. Eu am incercat sa o fac cu o zi in urma, insa cabinetul era inchis si mesageria nu imi permitea sa las nici un mesaj pentru front desk. A uitat. L-a sunat doctora pe mobil sa il intrebe de Eva.
Aseara cand am venit acasa de la serviciu masina sotului nu era in fata casei. Concluzia: a stat peste program la serviciu si a uitat sa il ia pe Luca de la gradinita. Noroc ca l-au sunat aia ca erau gata-gata sa-l inchida pe Luca si inca o studenta inauntru .
De dimineata ii lasai plicul cu timbru pe el, pe masa, sub nasul lui, sa il puna la el la serviciu ca acolo se ridica posta mai devreme. Sunai acasa sa verific. Hmm, ma asteptam . L-a uitat. Asa ca il sunai la serviciu. Ah, se rezolva. O sa ajunga plicul la timp. Cum naiba cand greseste el sunt solutii. Cum am calcat stramb ma toaca la nervi asa marunt-marunt.
Iar cu doua zile in urma m-am legat de el ca nu a reparat poarta. Asa ca la 9:30 cine folosea bormasina?
Uff, imi spusei oful, ma usurai.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Andreea, sanatate multa lui Philip. Cum a capatat croupul asta? A racit? Sunt curioasa daca ii da Prednison. Stiu ca sunt eficienti aburii. Sa ne spui ce a zis medicul.
Corinadana, tu ce scoala faci? cate credite ai? Te descurci cu scoala si cu Raluca?

Mergi la inceput