America 125
Raspunsuri - Pagina 5
josefine spune:
ce nasol!
chiar asa sa te filmeze in intimitatea casei tale? si eu as zice sa vedeti ce zice un avocat; prima consultatie e gratis. cel putin asa am vazut pe aici.
pumba spune:
ce situatie aiurea!ati vazut caseta?si ce urmeaza? va cheama in instanta?
imi place la nebunie Lipstick jungle,Brothers and sisters,la Ugly ma uitam la inceput, acum prea o taraganesc.
oana- drum bun maine si somn usor
Ramona J spune:
Adriana m, bine ai revenit. Imi pare rau ca esti in aceeasi situatie dar.... welcome to the club.
Cryssa, eu zic sa consultati neaparat un avocat. In orice caz, nu va lasati impresionati de politisti. Eu as refuza sa dau detalii intime. N-ai fost pe strada, ai fost la tine in casa. Una e sa fii neglijent, sa nu tragi jaluzelele si alta e sa te expui intentionat.
Eu zic ca necazul e cu vecinul, ca a filmat. Mie imi suna a "invasion of privacy", ca erati la voi in casa.
Sfatul meu este sa vorbiti cu un avocat. Consultatia initiala e gratuita, asa ca faceti programare la vreo 2-3 si vedeti ce are fiecare de zis.
cryssa29 spune:
Mersi tare mult ptr sfaturi.
O sa incercam sa gasim un avocat ca nu imi vine sa ma duc sa vb cu vecinu', nu imi vine sa fiu dragutza cu el dupa ce mi-a invadat intimitatea si ma acuza de nush ce naiba (cu sexual expossure cica , care e sexual offense). Ce sa il intreb, ce sa-i zic? ca mi-e ca sar la gantul lui/ei...
Ramona J spune:
Nici eu n-as vorbi cu vecinul. Dupa parerea mea chestia cu avocatul e cea mai buna solutie. Imi pare rau ca sotul tau a vorbit atit de multe cu politistul, poate vorbesti cu avocatul inainte sa mergi si tu.
CamiM spune:
Ramona m-am lamurit.. intru si eu in club... sunt mancacioasa si recunosc.
Blackpanterro ce bine de tine....te invidiezeu intru in categoria celor care ar manca toata ziua..
Corina merci pentru info Eu vreau sa iau clase sa obtin "teaching certification" sa pot preda aici. Inca nu m-am interesat foarte bine dar sunt covinsa ca nu pot lua numai clase on-line. Mai vedem.. Si cum sunt clasele on-line? Intri la o anume ora? sau citesti tu cand ai vreme? si examenele cum sunt?
Oana drum bun!! dulceata de Eva. Poate ne luam si noi dupa voi si ne reintoarcem in Philly...( glumesc)
Eu ma uit la: Desperate Housewives, Grey's Anatomy, House, Lipstick Jungle( multe le vad dupa ce pun episoadele pe internet ca nu apuc la tv).
Miere m-a prins si pe mine Fringe.. spooky unele chestii de pe-acolo. Cum ai conectat tu calculatorul la tv? trebuie un cablu special ceva ?
Cat priveste comentariile cat esti gravi..eh.. nu le lua in seama. Dupa mine sunt doua categorii: ori ziceau wow ce mare esti... ori aoleu nu e burta cam mica?.. sa vezi cum e dupa ce nasti cu ca una doua te baga la idei..."sfatosii" din jur
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
josefine spune:
Da, nu prea trebuie sa le spui mare lucru politistilor, ca tot ce spui poate fi folosit impotriva ta (asta-i ca-n filme).
ah! stiti ce am mancat? nuci verzi! am facut comanda tocmai din california, pe aici nu am vazut. am o cutie mare de nuci, chiar in coaja verde, mi-am pus si manusi:-) sa nu se sperie lumea pe la scoala de mainile mele. delicioase au fost, nu am reusit sa mananc prea multe. intre timp, am citit si flyer-ul de la nuci, ca cica-s foarte sanatoase si au grasimi nesaturate;)
Ramona J spune:
Josefine, avem si noi pecans verzi. N-am in curte, dar e plin parcul de pecans. Le mincam numai noi, indienii si veveritele.
Eu nu prea ma uit la tv, platesc cablul pentru canalele de stiri.
Intr-o vreme urmaream nevestele disperate, acum am uitat ca au inceput. Cred ca pot sa vad online. Daca tot le urmaream pe ele, am inceput sa ma uit si la Brothers & Sisters (parca asa ii zice).
Am vazut si Ugly Betty de vreo doua ori, dar m-am plictisit repede.
La chestii relaxante ma mai uit inainte de culcare, rabdarea mea e limitata, asa ca vad doar seriale scurte: Frasier, Will & Grace, citeodata Yes, Dear. Cica sint ca nevasta aluia! Imi place si Two and a Half Men, dar nici pe asta nu-l nimeresc prea des.
liris spune:
asta nu-i "invasion of privacy"? eu cred ca aveti un caz ptr un avocat, dc aveti timp si bani ptr asa ceva.
deci el dc observa si voia sa fie cetatean zelos trebuia sa cheme politistul la usa in timpul actului, sau sa va spuna voua ca va vede, sau altceva decit sa va filmeze. nu cunosti pe nimeni care sa va dea un sfat cu privire la lege?
dc -i un avocat iscusit poate sa-lscoata si sexual offender.
Andrada, dc sunt contractori cu care lucrati toti pelajob e altceva. pe aici chinezii lucreaza cu de-ai lor, ieftin probabil dar grup inchis ...
blackpanterro spune:
Cryssa, dar voi ati primit warning de la vecini sa nu mai uitati jaluzeaua? Si cum dracu sa va filmeze? Pai e legal asa ceva?Daca se folosesc de filmultet??Ce vecini dom'le...Pai si voi numai acum ati aflat ca sunteti sub investigatie?
Cuscra, sunt super fan DH si Grey's Anatomy.Din pacate inca nu dau astia pe Sky season 5 asa ca le descarcam de la bit torrent sau iTunes.
Am vazut si What happens in Vegas, mi-a placut foarte mult.
Aseara ne-am uitat la Journey to the Center on the Earth.Foarte fain filmul.
Miere, si mie mi s-a intamplat sa ma intrebe lumea de due date cand eram in luna a 7-a.Sa nu te deranjeze chestiile astea.Fi mandra de burtica!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."