America 125

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Sunt asha de suparata ca nici macar nu m-a interesat care dintre vecini a filmat...auziti si voi...imi vine sa vomit de nervi.
Cand o sa-l intalnesc si eu pe politist o sa-l intreb si o sa vad...cum naiba vorbesc cu vecinul/vecina....cum sa fiu diplomata cand imi vine sa-l strang de gat?
Ce altceva sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Sa vedem daca merge sa trimit asa.
Sintem in auto train spre Pennsylvania, Eva se frichineste si nu vrea sa doarma, asa ca am lasat-o pe mina sotului, care tocmai m-a anuntat ca "she's driving me nuts!"
Vad ca vorbiti de greutati ... Eu de obicei maninc seara, dupa ce punem monstrul la culcare, adica 10 seara; ziua uit sa maninc, dar recuperez cit se poate noaptea. Atunci maninc de stres, plictiseala si oboseala, iar asta se cunoaste.
Mirela, mai, pai tu vorbesti de prajituri si piine? Cred ca te misti toata ziua, ca la cit spui tu ca maninci arati super.
Miere, si sotul tau are talent, dar si fotomodelul - tu - arata super! Eu am mincat numai mincare chinezeasca primele luni de sarcina, apoi am mincat piersici non-stop. Am luat vreo 30 lbs, dar nici pina in ziua de azi nu am reusit sa ii dau pe toti jos (idem Cami).
Cuscra, sa nu te aud vorbind de greutate, ca deja imi vine sa pling ... Mai ales dupa ce am vazut-o si pe Monica.
Incerc sa trimit ce am scris acum, ca-i prima data cind trimit de pe BB, sper sa mearga.
Sotul a adormit, dar maimutica noastra nici un gind!

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Uraaa, am trimis si a adormit si fiica-mea!
Miine dimineata, cind ajungem in Virginia, avem de condus 3 ore pina in Pa, pentru ca aducem ambele masini.
Cred ca ar trebui sa ma cocotz pe patul de sus si sa trag un pui de somn, ca zilele astea am impachetat si mutat ca nebunii.
Mai scrieti, ca sa am si eu ce citi cind ma trezesc.
Am uitat. Cine urmareste Dirty, sexy, money? Si Lipstick jungle? Eu sint innebunita dupa ele! Si Private practice, Ugly Betty, Desperate housewives, Grey,s anatomy.

Mergi la inceput

Inca una si-am plecat, daca aveti posibilitatea sa vedeti filmul What happens in Vegas, cu AK si CD, sa il vedeti (daca nu l-ati vazut deja). L-am vazut acum citeva zile la pay per view si am ris cu lacrimi!!!! E super fain filmul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

OanaC eu ma mai uit la Desperate housewives si Grey's anatomy. Private Practice doar ce a inceput, asa-i?
Imi mai place un serial de pe Fox parca, se numeste Fringe si de abia astept sa inceapa noul sezon din Lost.
In rest avem abonament la Netflix si ne-am instalat un computer in living room, conectat la televizor si vedem foarte multe din filmele de pe netflix, online. Au cateva romanesti foarte dragute, pe langa 4,3,2 am mai gasit Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, Moartea D-lui Lazarescu, si inca vreo cateva al caror titluri nu mi le mai amintesc.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Cryssa, nu stiu exact cum este legea, poate ar trebui sa stati de vorba cu un avocat. Mie nu mi se pare in regula faptul ca vecinii v-au filmat, cred ca ati putea sa ii dati si voi in judecata.
Daca v-ar fi atras atentia si voi ati fi continuat, atunci ar fi fost altceva, dar asa sa va filmeze si apoi sa va denunte la politie, nu stiu cat de legal este.
Mai bien vorbesti cu un avocat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cryssa, embarassing situatie, sper sa rezolvati cat mai repede. Cred ca ar fi bine sa va luati un avocat, si sa aflati de filmarea aia, e legal? Sa nu ajunga Doamne fereste pe net.

Miere, zici ca te urmaresc cum postez dupa tine.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Da, si eu pe tine.
Mi-am adus aminte ca mi-a zis unu azi la magazinul rusesc: God, you're big!!! cand m-a intrebat cand sunt due si i-am zis ianuarie, el credea ca mai am vreo luna si nasc. Logic a doua intrebare a fost daca am twins. Imi venea sa-i dau cu borcanu' de muraturi in fata.

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poate o fi zis admirativ, arati superb.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Filmarea s-a produs in ianuarie, dragele mele. De atunci am fost sub investigatie. Care investigatie a ajuns la final...Doamne Dumnezeule ce scarba imi este. Cand sotul meu a intrebat politaiul daca e normal sa fii filmat fara permisiune, politaiul a zis ca da...ca daca te expui, esti suspus riscului. La naiba....Nush ce sa zic....daca ash stii ca am sanse de reusita ash consulta un avocat...nush ce sa fac...nu am bani sa arunc pe fereastra aiurea.

Mergi la inceput