America 125
Raspunsuri - Pagina 10
cryssa29 spune:
Oana B, mersi tare mult ptr site-ul despre voyeurism. La asta m-am gandit si eu si asta am sa folosesc-voyeurism si invasion of privacy. Tre' sa vad ce avocat gasesc si cati bani vrea. Nu am avut de-a face cu avocati pana acu'...la naiba, cu obsedatii astia. Acum realizez eu...acu' cateva luni, vecina si-a atarnat in porch o jaluzea....hahahhaa...creca se ascunde in spatele ei si ne urmareste...rad io rad...
Ma tot gandesc ca investigatorul ala a mintit de existenta vreunei casete. Se poate? Avem dreptul sa vizionam caseta? El a zis ca nu, ca cica e confiential. Sotul meu a zis ca de unde atata confidentialitate, ca noi suntem participantii, nu?
Mersi fetelor tare mult ptr incurajari si sfaturi. O sa va tin la curent cu ce se intampla.
LucasMom spune:
cryssa, i cant believe ca asa ceva e posibil!!!!
adica voi faceti treaba voastra in casa voastra, aia (sau oricine ar fi fost) va urmareste si va inregistreaza fara sa va atraga atentia si apoi vine politia la voi sa va traga la raspundere...ca ce????? ca cineva a avut tupeul sa va urmareasca si sa va inregistreze in intimitate?! mi se pare revoltator, mai ales ca spui ca inregistrarea nu e clara....?! cum adica sa nu o vedeti? daca nu sunteti voi in filmu' ala?
pe bune, parca e un scenariu de film prost. eu nu m-as lasa intimidata.
sunteti siguri ca aia sunt politai si nu ceva borfasi care vor sa scoata ceva bani de la voi???
Alina
CamiM spune:
Ufff in sfarsit o pauza de la gogo ale mele..
Ciuf multumesc tare mult pentru raspuns..mi-ai fost de mare ajutor. O sa incerc sa aplic si eu. Imi dau intai Toefl-ul si pe urma om vedea ce mai urmeaza.
Cryssa nu pot decat sa ma minunez si eu cati oameni dusi cu pluta si fara viata personala sunt pe lumea asta.. Pai eu abia am timp sa respir necum sa mai stau la panda pe dupa ferestre cine ce face afara.. si vecina ta are vreme sa ii pandeasca pe altii.. Sper sa rezolvati curand problema asta.
Fetelor io vin iar cu intrebari: voi ati vandut vreodata ceva pe internet(craiglist de pilda) cum se procedeaza: deci eu pun anuntul cineva da mesaj ca este interesat de produs si apoi? ce urmeaza?
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Cami, va intilniti. Daca nu e vorba despre mobila sau alte obiecte mari, multa lume prefera sa se intilneasca pe teren "neutru". Hotariti dinainte si despre metoda de plata dinainte, de exemplu poate vine cu check si tu vrei cash. Sa fie stabilit totul dinainte.
miereamara spune:
CamiM, ramasesem datoare cu un raspuns legat de calculator si tv. Televizorul tb sa fie mai nou si sa aiba o mufa speciala HDMI, la fel si placa video a calculatorului.
In ceea ce priveste craigslist, eu vand si cumpar destul de des. Pt vanzare, postezi un anunt (cu/fara nr de telefon sau alte date de contact). Dupa aceea astepti oferte. Daca cineva este interesat, vine acasa (sau la un alt loc de intalnire) se uita la produs, negociaza, cumpara/nu cumpara. Nu e mare smecherie. Eu am preferat intotdeauna cash si pt vanzare si pt cumparare. E metoda cea mai sigura. Nu te-as sfatui sa cumperi masina de pe craigslist, dar alte chestii mai micute, pana in 200-300 de dolari valoare e ok.
Eu la un moment dat cumparam chestii pe care le gaseam f ieftine si care meritau banii si apoi le vindeam la un pret mai mare, tot pe craigslist.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Ramona J spune:
Eu am devenit "garage sale junkie".
Mi-am cumparat iar carti de nu stiu pe unde sa le mai pun. "My big find" astazi au fost niste fete de masa in stilul celor romanesti.
Doua sint sau par a fi din materiale tesute de mina (gen "hemp"), iar a treia este cusuta de mina si are pe margini dantela manuala. Asta e superba! Cit au costat? 25 de centi bucata! Am fost inspirata, l-am intrebat pe sotul femeii aleia cit costa...
Una dintre ele are o pata, m-am gindit s-o transform in prosoape de bucatarie. Adoram intotdeauna prosoapele de bucatarie din Ardeal. Am tot ochit unele pe Ebay, dar la $25 bucata m-am tot codit...
Ramona J spune:
Am uitat sa va spun cu ce se ocupa copiii mei:
vine Ana tipind ca a auzit nu stiu ce zgomot. Nu prea inteleg ce zice, ma duc sa investighez. Ce se intimplase? Alexandru si-a instalat alarma la usa si a sunat cind a incercat ea sa intre.
S-a speriat, tot zice ca "it's a loud bird" la Alexandru la usa.
adriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu am devenit "garage sale junkie". Cit au costat? 25 de centi bucata! Am fost inspirata, l-am intrebat pe sotul femeii aleia cit costa... Lume multa, oameni putini |
Ramona, imi place de tine (mai ales faza cu sotu femeii)
Noi era sa luam o tzeapa mare cu craiglist astia.. Nu dau amanunte, decat ca era un nigerian mascat..
Aa.. si aveam oarece experienta din Ro, asa ca am nas bun..
Ramona J spune:
Am mai auzit pe aici de probleme legate de Craigslist. La un moment dat l-au omorit unii pe un roman, care venise sa cumpere o masina (masina nu exista, desigur). De aia oamenii prefera sa se intilneasca pe teren neutru, ca nu stii cine-ti vine la usa.
Pe de alta parte, cred ca sint mii de tranzactii zilnice si totul decurge cum trebuie.
Singura mea experienta cu Craigslist e de cumparator. Am luat un slab imens de granit cu $50. Great deal, totul a decurs foarte bine.
Eu prefer sa-i intreb pe barbati cit costa chestiile femeiesti, mereu ti le dau pe nimic. Am observat chestia asta la sotul meu, cind am avut noi garage sale si mi-a vindut toate chestiile bune aproape pe gratis.
iuliana spune:
Cryssa, citeste "The Right of Privacy" 9th Amendment si vezi ce scrie. Dupa cite stiu eu, ai voie sa faci in dormitorul tau ce vrei si, daca nu ai facut galagie:) in timpul sexului asa incit sa deranjezi vecinii, nu ai de ce sa iti faci probleme. Nu stau bine cu "dezvoltarea" legilor, dar stiu ca nimeni nu are dreptul sa te spioneze in casa ta, iar filmatul mi se pare chiar o proba neacceptabila. E vreo lege in statul tau care spune ca tre' sa iti pui jaluzele la casa si eventual sa le tragi cind faci sex?
Succes si sa ne spui cum ai rezolvat.