America 125

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Iuliana? Unde gasesc sa studiez "The Right of Privacy" 9th Amendment?
E cam naspa ca nu stiu 100% care dintre vecini ma spioneaza...pot fi 3. Noi suntem f siguri ca este o femeie(din discutia cu investigatorul), da nu am nici o dovada.Cum nu avem dovada ca am fost filmati. Ei cica au caseta din ianuarie si de abia acum o trimit la prelucrat ca cica nu se vede prea bine - proasta, nici macar nu a filmat ca lumea...probabil era prea emotionata...
Si nu e nici o lege legata de nici o jaluzea aici in Florida. Exista lege cu sexul in public si noi suntem sub investigatie cum ca am incalcat-o...auziti si voi...daca nu te baricadezi o inc
alci cica.
Acuzatia a fost facuta din cauza ca vecina nu poate sa stea in porch-ul ei ca ne vede pe noi tot timpul facand una-alta. Al naibii "unghi mort", chiar nu stiu cum poate sa vada patul... Ufff....nici eu nu am timp sa urmaresc vecinii, sa ma uit in casele lor, nici macar nu ma intereseaza ce fac. Doar ca nu vreau sa apar pe pagina cu sex offenders- asha a zis politaiu ca se poate termina
Eu chiar sunt o vecina foarte de treaba. Cainele ei ma deranjeaza tot timpul- latra non-stop, insa niciodata nu m-am gandit sa o reclam. Am preferat sa nu dorm sau sa dorm cu ear-plugs.
Va multumesc din suflet tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

[b]
Eu la un moment dat cumparam chestii pe care le gaseam f ieftine si care meritau banii si apoi le vindeam la un pret mai mare, tot pe craigslist.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Cool! Vad si eu citeodata chestii foarte ieftine, abia ma abtin sa nu le cumpar, ca am tendinta sa dau banii pe chestii ce nu le folosesc vreodata.
Exemplul cu fetele de masa e foarte bun. Ador tot chestiile handmade, folclor, etc. Dar practic nu folosesc fetele astea de masa, ca nu se potrivesc la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cryssa, ,am citit si eu patzania cu vecina si nu imi vine sa cred!!!!! Dar...sincera sa fiu...la ce uraciosi sunt mosii astia pe aici...nu ma mira nimic!!!!

Noi ne-am mutat in casa noua...in sfarsit suntem proprietari (unui morgage imens - casa e a bancii)...si abia asteptam sa vina tipul cu cablu...

Ieri ne-au sosit finii, maine avem pary mare de motz, si inaugurare casa!!! Sper sa supravietuim...caci se anunta ploaie!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona, Miere, Adriana multumesc frumos pentru raspunsuri. Am o groaza de tampenii si ma gandeam sa incerc sa scap de ele. Incerc sa vedem ce iese.

Miere merci pentru raspunsul cu tv - calculator; maine stiu unde il trimit pe sotz.. la cumparat de cablu..

Ramona grozav Alex al tau.

Sanziana felicitari, sa stapaniti sanatosi casa si sa o platiti cu bine..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo Sinzi, s-o stapiniti sanatosi. Vrem detalii si poze.

Cami, daca ai multe chestii eu zic sa faci garage sale, decit sa vinzi cu tiriita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Cool, asta da realizare, Sanziana.
Sa fiti fericiti,sa claditi multe amintiri in noua casa si sa va fie foarte usor sa o achitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Sinziana!! Sa o stapaniti sanatosi!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanziana- felicitari! sa o stapaniti sanatosi !
ploua si la noi,de bine ce si-a luat sotu un aparat foto super performant si acum nu poate sa faca poze.
lasa,o sa fiu eu modelu lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanziana, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa o stapaniti sanatosi!

CamiM, trebuie sotul sa se priceapa cat de cat la computere, e un pic mai complicat decat am descris eu, dar daca are idee cat de cat eu cred ca o sa se descurce. Ideea e ca tv-ul functioneaza ca si un monitor, numai ca tb sa fie niste chestii compatibile pe acolo, nici eu nu ma pricep f bine, asta am inteles din ceea ce mi-a spus Luc.
Dar e foarte misto asa, poti vedea o gramada de show-uri fara sa mai stai lipita de monitorul pc-ului, plus am descoperit
http://www.hulu.com/ , nici nu mai ai nevoie de cable, ei transmit o multime de canale tv din America, poti vedea aproape orice.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Am uitat sa va spun cu ce se ocupa copiii mei:
vine Ana tipind ca a auzit nu stiu ce zgomot. Nu prea inteleg ce zice, ma duc sa investighez. Ce se intimplase? Alexandru si-a instalat alarma la usa si a sunat cind a incercat ea sa intre.
S-a speriat, tot zice ca "it's a loud bird" la Alexandru la usa.

Lume multa, oameni putini

RAMONA...hahahaha,ce tare a fost Ana...mi-a placut!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput