America 125
Raspunsuri - Pagina 12
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Cryssa, ,am citit si eu patzania cu vecina si nu imi vine sa cred!!!!! Dar...sincera sa fiu...la ce uraciosi sunt mosii astia pe aici...nu ma mira nimic!!!! Noi ne-am mutat in casa noua...in sfarsit suntem proprietari (unui morgage imens - casa e a bancii)...si abia asteptam sa vina tipul cu cablu... Ieri ne-au sosit finii, maine avem pary mare de motz, si inaugurare casa!!! Sper sa supravietuim...caci se anunta ploaie!!! “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
OOOOOOOOO,lume noua SINZI!!!!...hihihih....a venit omul cu cablul,....ne vedem peste putin timp,
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
corinadana spune:
Sanziana sa stapaniti casa sanatosi si multa putere de munca sa va achitati cu bine datoriile.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
adriana_m spune:
Sanziana felicitari pt casa, sa o stapaniti sanatosi si sa aveti un chef pe cinste.
CamiM Vrei sa dai Toefl? Te-ai apucat de invatat? Si eu ma chinui cu invatatul dar mi se pare greu la partea cu eseele. Aia ma termina.
Cryssa bafta in continuare. Sper sa reusiti pana la urma. Poate gasiti totusi un avocat si sa nu fie nici prea scump. Mie inca tot nu-mi vine sa cred ca este real tot ce povesteti tu. Ce oameni. Acum incepem si noi sa fim mai atenti cu jaluzelele cand nu suntem imbracati decent sau copilul ca ce sti ce ideei mai au astia. Eu intr-o zi veneam acasa si pe scari mare galagie de la vecinii nostrii care faceau si ei una alta. No, io ce trebuia sa ma apuc sa-i inregistrez?
CamiM spune:
Ramona as face eu garage sale dar nu stam la casa ci intr-un apartament asa ca.. Sper sa iasa ceva cu anunturile puse pe Craigslist.
Miere am inteles. Il pun pe sotz sa se intereseze mai indeaproape ce si cum.. asta o sa fie tema lui pe week-endul viitor ca weekendul asta a avut de corectat si m-a fentat. Merci
Adriana_m m-am inscris sa dau Toefl-ul acum pe 17 parca. Am mai citit eu de vreo doua spatamani cate ceva dar nu prea apuc sa fac mare lucru ca sunt singura acasa cu fetele ziua. Mie cel mai aiurea mi se pare partea cu speaking-ul - ca trebuie sa vorbesc asa in scurt despre ceva anume si eu sunt tantaloaica si ma pierd si precis ma balbai si pentru asa scad puncte.. la reading si listening sunt ok. Eseele sunt si alea destul de bleah ..dar parca nu asa rau ca partea de speaking.Imi placea mai mult cum se dadea inainte.. Tu cand vrei sa il dai?
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Am ineles Cami. Aveam si noi problema asta la NY. Poate aveti niste prieteni care locuiesc la casa, faceti impreuna. E si asta o varianta.
elena2001 spune:
Cryssa29, urata situatie....cel mai sigur ar fii sa consultati un avocat ..incearca si pe forumuri, pune intrebari poate afli cum sunt legile in statul in care esti tu....uite aici un link cu un subiect asemanator:
http://legallad.quickanddirtytips.com/nudity-in-public-places.aspx
In tara asta sunt atatea probleme si uite cu ce se ocupa unii...ce oameni!
In sudul Californiei, intr-un orasel invecinat, anul trecut au schimbat legea privind nuditatea publica...au aratat ceva si pe la tv... noua lege spune asa :
"The new law makes it illegal for people to be nude in public or private areas that can be seen by the public."
Acuma depinde si de dovezile pe care le au ei pe caseta...
Mult noroc iti doresc si sa auzim de bine!
Irina
lai spune:
Sinzi si Carmen, felicitari pentru casute!! Sa le stapaniti sanatoase si voioase, sa va bucurati la maxim de ele!
Josefine, bafta sa rezolvi cu amenda!
Cryssa, bafta multa sa rezolvati problema! Mi se pare atat de SF, nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi ilegal sa umblu dezbracata sau sa fac una alta la mine in casa fara sa fiu baricadata cu toate geamurile inchise, jaluzelele trase etc.
Ciuf, ce nasol cu inundatia.. sper ca au reparat boacana si nu v-au mai dat extra-bataie de cap.
Miericica, esti o graviduta superba! sarcina usoara si frumoasa in continuare
Andrada, te distrezi cu Miguelito, n-ai treaba Imi vine si mie Miguelito astazi sa repare una-alta, da' nu cre' c-o sa fiu acasa, of
Lai
adriana_m spune:
CamiM bafta la toefl. Mama ce repede il dai. Sa-mi povestesti si mie cum a fost. Eu inca nu am avut curaj sa ma inscriu. Noi suntem aici numa de aproape doi ani si eu cand am venit aici nu stiam engleza. Si mi-e tare gereu sa invat. Plus ca nu-mi place. Eu sper sa-l dau si eu in decembrie cel tarziu numai sa mai gasesc loc sa pot sa-l dau. Macar sa incerc sa vad cum e. Da si partea cu speaking-ul e nasoala rau ca trebe sa vb asa repede si in timp asa de scurt. Nici nu stiu daca apuc in alea 15 sec sa-mi fac un speach in cap de ex. Dar si aia cu eseu mi se pare criminala. Si eu la reading si listening cat de cat ma descurc si ma incadrez in timp. dar la astealalte doua nu prea. Si mi-e imi placea mai mult cum era cand era PBT sau CBT dar sunt numai vreo cateva centre unde se mai da si la noi nu.