America 125

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, haioasa foc Anutza!!! Tu o inveti poeziile? Sau bunicii???
Mama (profa de romana de o viata) il chinuie pe David cum il prinde numai cu Eminescu si alti plicticosi...din fericire nu se lipeste nimic de el!!!!
Il fac matematician!!!!

Andrada, si eu am parte de "fun" la munca...Ieri avocatul mi-a spus ca nu e in birou pt nimeni, si intra o clienta mare de 2m si peste 200kg (made in Haiti) si intreaba de el...io "nu-i acilea, are proces azi"...la care tipa se apleaca peste birou ma fixeaza cu o privire dulce-acra si cica "da masina lui de ce e in parcare??"....m-am inmuiat si am lasat-o sa intre in birou (azi sefu a parcat masina in alta parcare) ca cica nu stiu sa mint

Eu sunt anti-shots in general...sper ca la primavara sa mergem in Ro sa prindem niste varicela

David e innebunit dupa piscina..ar sta numai in apa...trebuie sa ii mai cumpar costume de baie, ca nu prididesc cu spalat-uscat, schimbat!!!! Acum vrea tobogan de apa...si costa de la $1000 in sus unul calumea!!!!!!
Sotu satisfacut a terminat de montat un sist de sunet si play-station...se joaca cu finu...orice altceva e "on hold"

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mai Sinzi, ce va mai distrati! Cred ca sarim si noi flu-shots. Am patit si eu ca s-a imbolnavit Alexandru dupa vaccin.
Poezioarele eu i le spun, bunici n-avem pe aici. Ce-mi mai amintesc si eu, ca nu le mai stiu. Buna idee, tre' sa caut Somnoroase pasarele, ca n-o mai stiu pe toata. N-am pus-o deloc sa le invete, le-a retinut din spusele mele si m-am trezit ca le spune si ea. O fi vreo chestie cu baietii, nici Alexandru nu era amator de memorat.
Ana seamana cu mine, mie imi placeau tare mult poeziile cind eram mai mica. Le adoram pe Otilia Cazimir si pe Elena Farago, citeam cartile lor din scoarta-n scoarta.

Miere, imi faci pofta. Iti trimit niste curcan afumat contra o bucata de placinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Placinte, curcani...si eu cu ciucalata ca de gatit n-am prea cu Miguelito prin casa toata ziua.
Zi de curcanul ala e dulce? ( ca eu d-aia nu l-am luat ca avea prea mult zahar).

Sinzi eu am dat pe toboganul de apa 300 de dolari si toata vara l-am folosit (vezi ca are Walmart, Aldo, Costco). Tare faza cu ursoaica de 300 kg
A

PS V-am zis ca am baia cea mai frumoasa din univers?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada e tobogan care cade in piscina?? Mie din ala imi trebuie!!!!
Nu gomflabil....

Si, nu...nu ne-ai spus de baie..
Deci cum spuneai ca e baia ta???

Ramona,
Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna,
Se ascund in ramurele -
Noapte buna!

Doar izvoarele suspina,
Pe cind codrul negru tace;
Dorm si florile-n gradina -
Dormi in pace!

Trece lebada pe ape
Intre trestii sa se culce -
Fie-ti ingerii aproape,
Somnul dulce!

Peste-a noptii feerie
Se ridica mindra luna,
Totu-i vis si armonie -
Noapte buna!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere, mi-ai facut o mare pofta de placinta... cum ai facut placinta? rasucita foaie cu foaie sau ai asezat foile una peste alta in tava cu umplutura intre ele? ce fel de branza ai folosit? nu i-ai facut poze?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Andrada mai povesteste despre baia ta ca am auzit ca-i supernemaipome...
Sinzi, frumoasa casa, sa o locuiti sanatosi si bucurosi!!!

Alina

Mergi la inceput

Chiar Mire, ce reteta ai folosit?? Am si eu una de placinta cu branza dobrogeana care iese super!!!!

\Alina, multumim de urari!!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Andrada, mortala faza cu clientul. Si-a retras businessul?
Eu am fost jury duty o saptamina intr0un caz de crima.
Interesant ca experienta dar obositor. Culmea e ca dupa ce toata saptamina am fost convinsa ca inculpatul e nevinovat si am dus lupte grele cu ceilalti jurati in timpul deliberarilor ca din ce ne-a fost prezentat nu e vinovat beyond reasonable doubt, ne ia judecatorul in chambers a lui si ne zice ca daca l-am fi ascultat vorbind sau daca martorul cheie ar fi povestit detaliat discutiile dintre ei etc l-am fi gasit guilty.
Ei dupa asta am avut un soc pt. ca in mintea mea legea e clara ca o teorema: astea-s conditiile, asa se aplica. Cind colo e plina de interpretari si totul devinde de avocat, ce prezinta, ce nu, pe ce pune accentul. Avocatul apararii era vulpoi batrin, cel al acuzarii un tinerel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona uite aici un site cu poezioare pt copii
http://www.suntmamica.ro/Cantece-si-poezii-93/
Trimite niste curcan incoace si iti trimit reteta de placinta
Lucas Mom, foile le-am facut rasucite foaie cu foaie, reteta de aluat e cu vreo doua pagini in urma, data de CamiM. Umplutura am facut-o din branza, oua, zahar, vanilie si stafide.
Andrada mai spune-ne de baia ta si de Miguelito!
Sanziana uite reteta:
Aluatul pt placinta l-am facut din: 1 cup apa,1 ou, 1 praf sare, 3 tsp unt moale si 3 cups faina.
Umplutura am facut-o din telemea de oaie nesarata(nu am avut de vaca), doua oua, stafide, vanilie, zahar dupa gust. Am uns tava cu unt si am pus un pic de unt si pe foi.
Aluatul l-am preparat in breadmaker pe programul dough (cred ca o ora jumate dureaza), apoi l-am scos si l-am intins in foi, am umplut foile si le-am pus in tava cam o ora (pana s-au rumenit).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, nu e dulce deloc. Eu n-am mincat pina acum curcan afumat dulce, se face si asa?
Miere, Sinzi, multumesc pentru poezii. Ah, ce repertoriu imi trag! Uitasem strofa a doua de la "Vine, vine primavara".
Sotul meu trebuie sa mearga la jury duty saptamina viitoare. Sper sa scape, sa inceapa jobul ala odata!

Mergi la inceput