America 125
Raspunsuri - Pagina 20
Andrada spune:
O scumpa Ana!!!!!
Numai perle are.
Hai sa va zic faza. Avem conferinta cu clientul, inginerul sef le spune aaaa e eaaaasy facem chestia asta fara probleme, don't worry bla-bla-bla. La vreo ora dupa tipul scrie un email" How the heck we gonna do this??? Stie cineva??"
Raspunde clientul cica cred ca voiai ca asta sa fie internal si ai cc-ed pe toti de al noi din firma oops
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Multumesc Miere. O adaug la repertoriul nostru limitat.
Scratch ardeii umpluti, ca tocmai a venit vecinul cu un curcan imens afumat. The whole thing! Pai ce fac cu el? Dati-mi o idee, ceva. Clar va trebui sa congelez parte din el, nu putem minca un curcan intreg. Cine vine sa ne ajute? Pe bune, ce faci cu asta? Dati-mi idei cu ce sa-l maninc, ne vom plictisi de atita curcan.
Carmenbr spune:
Andrada, e de coma seful tau. Tare de tot, sa-mi zici urmarea, please.
Eu ii fac flu-shots pt ca Eric are astm si e mai mult decat necesar la el.
Ramona, daca nu ai ce sa faci cu el, trimite si la mine. Mai ales ca e afumat. deja balesc pe aici. Super Anuta cu "fundul losie".
4 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
Tare faza, Andrada!
Eu v-as trimite, e imens animalul asta si nu stiu cind i-om da de capat. E mail order turkey, se poate comanda pe internet www.gobblegobble.com - of course!
Andrada spune:
Ramona, stii cit m-am uitat la vreo 3 firme sa comand curcanul afumat anul trecut de craciun...va tot scriam pe aici.
Sa-l mincati sanatosi (vecinul meu doar mi-aduce cosul de gunoi inapoi nici vorba de curcani afumati sau alte oratanii for that matter)
Noi nu facem flu-shots,
A
PS Marcu a avut cea mai groaznica raceala din viata lui la vreo 2 sapt dupa flu-shot pentru ca o prietena cu flu l-a pupat exact in perioada aia de dupa vaccin cind sistemul imunitar e f jos.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Anamaria cam asa vreau si eu fireplace-ul dar fara moulding si mai mititel. Vreau un square alb atit:)
A
ocebine spune:
Andrada, mortala faza cu emailul...ati pierdut clientul?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Andrada, acu-i momentul sa comanzi curcanul! Sorry, pina azi habar n-aveam de mail order-ul asta. Vecinul zice ca-s the best.
Avem noroc de vecini tare buni, sint impresionata de texanii astia. NY nu se pune, dar am mai locuit prin Midwest, aici sint mai prietenosi oamenii. Astia si asa erau vecinii mei preferati, acum nu-i mai ajunge nimeni!
Buna ideea cu semineul, noi avem doua, dar din pacate niciunul nu-i in dormitor. Mi-ar fi placut...
miereamara spune:
Nu vreau decat sa ma laud cu placintele mele, bey au iesit bestiale! Va multumesc mult de tot pt reteta, cat am poftit la placinte cu branza, nu trecea saptamana sa nu ma vait ca ce as manca o placinta!
Acum m-am infipt intr-un cozonac Panettote, sa vedem ce o iesi!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan