America 125

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, pai cum vine asta, tu crezi ca daca lucrezi pt guvern nu mergi la jury duty? Eu stiu ca trebuie sa te duci la jury-duty doesn't matter. deci nu cred ca scapa de jury duty.

Edit: Care faceti capitol nou, ca Oana nu cred ca apare azi, poate maine! Nu va uitati la mine, ca eu nu ma pricep!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, taaare faza cu emailuuuu'...lol Am facut si eu asa acum trei ani juma', cand voia sa ma dea afara sefu' ala rau'. Am trimis un email la un avocat cica, in care ii ziceam ca vreau sa ne intalnim ca vreau sa il dau in judecata pe sefu' pt wrongful termination si am pus la adresa in loc de adresa avocatului, adresa sefului. Si i-am si trimis emailul

Sanzi si tu tare cu masina sefului din parcare.:)) Misto casa, sa o stapaniti sanatosi! F. potrivita la voi piscina ca doar e Florida! La noi in cartier nici nu ai voie sa iti faci piscina. Nu am inteles de ce, dar oricum nu merita pe aici pe la frig.

Corina, ma bucur ca aveti invatatoare buna si mult succes !

Azi Bogdan a avut de facut state report la scoala si a fost in extaz ca a dat prezentare, a vorbit la microfon. Si eu de'a naibii i-am pus pe vreo doo dintre slide-uri niste chestii f.f. complicate de citit, ceva cu Ducele de York al britanicilor, dupa care s-a dat numele statului NY :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

America 126

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput