America 125
Raspunsuri - Pagina 17
cryssa29 spune:
Fetelor, eu am renuntat la fumat din februarie si de atunci m-am ingrasat tare- am pus 20 lb. Eu m-am lasat de fumat in urma unei pneumonii,am avut dureri mari in zona plamanilor. M-am speriat asha de tare ca nu am mai pus tigare in gura. Cam naspa, ca de atunci muncesc,manac si dorm. Sunt tare nefericita ca am pus asha de mult, insa nu fac nik, doar ma vait.Ma alatur Ramonei.
Miere, esti asha frumoasa...iar sotul tau face asha fotografii reusite...
Va urmaresc si topicul despre Teofl, caci urmeaza sa-l dau si eu in ianuarie. Cam naspa cu speakingul contra cronometru si cu eseurile...ma antrenez si eu, desi nu imi place. Sunt fluenta in Engleza,insa cand e vorba de spontaneitate si rapiditate, lasa de dorit....ma blochez si asha raman.
Eu nu am 401k inca. Tre' sa studiez IRA si ce se ofera la munca...cam complicat ca la munca mi se ofera posibiliatea sa investesc in anumite stocuri. Habar n-am in cine sa investesc, caci sunt f multe posibilitati. Sunt afona la capitolul asta.
Bafta!
miereamara spune:
Fetelor eu am dat Toefl-ul pe sistemul vechi, adica fara speaking, dar tin minte ca la partea de eseuri m-a ajutat mult ca am citit subiectele posibile si mi-am facut asa, un mic plan (3-4 randuri) despre ce as putea spune la fiecare. Acum nu mai exista lista cu subiecte posibile? Sau confund eu cu GRE-ul?
In alta ordine de idei, mi-am luat breadmaker. A iesit painea atat de buna! Si mirosea asa frumos in bucatarie! Azi vreau sa fac un cozonac, dar voiam sa va intreb dc se poate face aluat de placinta in breadmaker? Si daca da, faceti-va mila cu o reteta, ca mor de pofta, ma gandesc la placinta cu branza de cand am ramas gravida!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Cami, ai fugit la inghetata? Eu m-am saturat de gogosi dulci si am constatat ca sint foarte bune cu feta si cu ceapa verde. Ma duc sa beau si niste apa! Pumba Ruxij, chiar ca mi-ai lipsit si mie. Cum faci sa ramii minimalista? Adica eu am tendinta sa acumulez toate prostiile. Lume multa, oameni putini |
Pai pur si simplu nu ma intereseaza. Ma focusez asa de tare pe alte lucruri incat uit complet de decoratiuni. Chiar in birou la mine tot asa e, nu am nika pe pereti, nu tu floricele, nu tu briz brizuri, poze cu familia si ale d'astea de facut un "mediu unde sa ma simt bine". Ca oricum nu ma uit la mediu. Atata vreme cat e curat, e perfect pt. mine. Dar cred ca o sa ma apuc sa imi pun niste cevauri prin birou, nu de alta, dar prea comenteaza astia "oh, vai ia uite ce birou minimalist. arata ca si cand abia te-ai mutat yada yada yada" Ma enerveaza!! Asa ca o sa imi cumpar niste flori artificiale ceva si fro doo postere
CamiM spune:
citat din mesajul lui Ramona J Cami, ai fugit la inghetata? Eu m-am saturat de gogosi dulci si am constatat ca sint foarte bune cu feta si cu ceapa verde. Ma duc sa beau si niste apa! Lume multa, oameni putini |
nuuuu.. m-am facut fata cuminte si am bagat o sectiune de Toefl.. si un pahar..... cu apa- pe cuvant!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Andrada spune:
Si-al meu birou e modest decorat, am numai o scrisoare de la Marcu. Poze nu-mi place sa pun nicaieri in public. Fetelor am o baie cum n-a avut nimeni niciodata. E cea mai frumoasa baie care am vazut-o. ( e si minimalista). Simbata fac poze.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CamiM spune:
'Neata... ca am uitat sa zic.
Miere multumesc - eu eseuri nu prea am facut dar o sa ma gandesc cum zici si tu asa cate 3-4 idei la diferite subiecte.
Sa stapaniti sanatosi breadmakerul. Uite reteta mea de aluat pentru placinta cu mere/branza: 1 cup apa, 1 ou, un praf sare, 3 tbs unt moale( sau margarina daca folosesti) si 3 cups faina. le pui la programul de coca si gata. Te uiti in timp ce masina merge daca mai trebuie sa potrivesti din faina sau apa - sa iasa aluatul bun nici prea moale dar nici tare. Apoi tai aluatul in 6 bucati si intinzi cate o foaie si umpli cu ce vrei tu si rulezi .
Cryssa si eu am pus ceva kg aiurea cand am renuntat la fumat..- si in zi de azi trag de ele ca imediat dupa am ramas si si s-au tot adunat.
La Toefl partea cu speaking-ul mi se pare si mie cea mai grea: ai 15-20 de secunde sa pregatesti raspunsul.. ufff.. si nu poti sa bati campii..sau sa faci pauze ca te depuncteaza
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
miereamara spune:
Multumesc, Cami! Ah, de abia astept sa miroasa a placinte in casa!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
citat din mesajul lui Andrada Si-al meu birou e modest decorat, am numai o scrisoare de la Marcu. Poze nu-mi place sa pun nicaieri in public. Fetelor am o baie cum n-a avut nimeni niciodata. E cea mai frumoasa baie care am vazut-o. ( e si minimalista). Simbata fac poze. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Nu-s minimalista la birou...am un pom (cica money tree) mai mare ca mine intr-un colt...am o droaie de poze...am o Zen Garden (ma joc cu nisip cind vorbesc la telefon), un avion de lemn facut de Alex, si suveniruri de la sef (care pe unde se duce imi aduce "ceva")...o Nefertiti, un peste de lemn, o halba de bere mititica de tot (genul vechi pictata), si tot asa...in curind ma dau afara din birou briz-brizurile
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sinzi_ana spune:
Andrada, asteptam poze cu baia!!! (pt idei)...
Chiar de mult vroiam sa te intreb, Marcu are aceiasi camera ca in poza??? (i-ai schimbat desenele?)
Eu nu am fumat...asa ca nu aveam nici o scuza ca ma ingrasam...dulciurile si cam atat
si noua ne place sa avem cat mai putine lucruri...desi acum la mutat ma gandeam de unde se strang atatea!!! uf...sper sa nu ne mai mutam curand!!!!
Acum rafturile sunt asa goale...am sa pun in ele carti in primul rand, play station-ul lui Radu (cadoul la cei 6 ani de casnicie pe care i-am facut pe 29 sept) lumanari si poze!!!
Eu am tot felul de covoare facute de bunica mea, castroane de lut si linguri de lemn pictate la care tin foarte mult...le-am pus in bucatarie deocamdata, dar ma gandeam sa le pun intr-un loc mai de cinste...oare ar arata urat in linving???
am pus ceva poze aici
http://good-times.webshots.com/photo/2305476310087737923SQiRRm
casa e inca imprastiata caci nu am apucat sa aranjam....
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
corinadana spune:
Am fost aseara la back to school night. Raluca are o teacher extraordinara!!! este primul an in care aduce acasa cartile, in care lucreaza frumos pe caiete (mate si vocabulary), in care li se cere sa scrie ordonat, in care se lucreaza absolut separat cu copiii. Au pre teste la mate/spelling si comprehension si daca copilul face peste 90% atunci el nu mai sta sa asculte pe teacher explicandu i ceea ce stie ci primeste contracte, asa ca lucreaza mult "above and beyond".
NU trimite acasa de facut proiecte, proiectele se fac in CLASA.
Ii testeaza in fiec saptamana la viteza la basic math (tr sa faca in 2 min 50 exercitii)- la sf de an tr facute intr unul.
Este GROZAVA!!! si mai este si tinerica si frumusica.
Mare noroc am avut anul asta, ori Raluca si a cladit singurica norocul asta in anii trecuti.
Maine liberrrrrrrrrrr!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca