America 125
Raspunsuri - Pagina 18
Andrada spune:
Anamaria nu stiu de ce, ma asteptam sa ai ceva lucruri la birou. MI-a cumparat odata o colega a violeta, dar a murit si aia, in rest de 9 ani de cind sint aici...nimic-nimic in cubiculu' meu ( a un heater ptr momente senzitive lunare, si anul asta mi-aduc perna d-aia cu masaj si incalzire -am cumparat-o deja, o sa arat ca o baba)
Sinzi ii tin camera lui Marcu asa cum e. Nu-l intereseza de haine, habar n-are in ce se imbraca, ar pleca din casa in orice moment, oriunde, ar gusta orice oricind, dar la unele lucruri e asa conservator, sa nu-i iau dinozaurii de pe perete, revelionul trebuie facut in acelasi loc cu aceiasi oameni, etc.
Dar tu cred ca esti asa excited, casa noua, mobila noua, incepi sa alegi culori, perdele...etc.
Scuzare mia, dar eu tot n-am inteles cum ai facut rost de bebe. Sint nauca.
Frumoasa casa sa o stapiniti sanatosi sa va aduca bucurii!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Bebe mare (Alexandru) e finu nostru
http://good-times.webshots.com/photo/2695543410087737923VOIfKu
l-am botezat asta iarna (si am cununat parintii acu 5 ani)
Bebelina mica,
http://good-times.webshots.com/photo/2033189310087737923KLaQis
e fetita prietenilor, Mara, jucaria noastra, si prima fetita in familie
Avem o familie mare plina de bebei!!! hihi!!!!
Noi nu am avut nimic de 3 ani in US (cateva tzoale, jucarii si cam atat)...acu ca avem casa, ne-am aruncat si noi sa cumparam una alta...cat mai putine si cat mai simple...
Sapt viitoare plecam iar in vacanta cu finii la Disney...abia astept!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
adriana_m spune:
Ramona J nu am facut nimic special la sandwich-uri ci pur si simplu nu le-am mai mancat asa ci le-am bagat in cupot un pic cat sa se rumeneasca si sa se intinda branza bine. Deci simplu: unt, salam si branza iar la sfarsit inainte sa le mananc normal ca am pus binevestita si mult sanatoasa maioneza .
Miere asa m-am gandit si eu la eseuri sa fac , cateva ideei la fiecare eseu. am o carte cu eseuri si ma gandeam sa ma inspir de acolo. Aseara am gasit cartea si pe net dar eu deja am cumparat-o. asa imi trebuie daca nu caut inainte pe net. Spor la placinte.
Bravo CamiM pt o sectiune de toefl in loc de inghetata. La mine intotdeauna merge un test cu o inghetata . parca intra mai bine si merg raspunsurile mai bine.
adriana_m spune:
Cryssa bafta si tie la toefl. O sa te ajute foarte mult faptul ca esti fluenta in engleza. Mie asta imi lipseste. Asa e, e tare greu sa-ti gasesti cuvintele in 15-20 de sec si sa vb si corect si pe subiect. Of greu mai e si testul asta.
Andrada spune:
Aaaa, de aici ai tu bebeleii.
Ti-as recomanda JCPenny la mobila ieftini si buni, daca vrei sa te dai in barci Macys dar asteapta sale-uri (daca cunosti si un angajat si mai bine ca au si ei discount).
Eu vreau sa imi trag fireplace in dormitor (ca am oarece insomnii poate ajuta) dar nu gasesc unul mic si alb.
A
PS V-am zis ca am baie noua? e asa frumoasa, mi-e taaaaaaare drag de ea.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Andrada, fireplace il vrei electric, sau ai cos?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
Electric, n-am cosh
A
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Electric, n-am cosh A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Eu il am www.homedecorators.com/P/42_Linda_Ventless_Fireplace_with_Electric_Insert/420/" target="_blank">p-asta in camera de zi...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Carmenbr spune:
Andrada, ai zis ca ai baie noua si ai zis si ca pui poze sambata. Vezi sa nu te razgandesti, ca eu abia astept sa vad minune de baie. Ziceai ceva de un WC dreptunghiular, daca am retinut bine, nu?
Camera lui Marcu e cu wall-paper sau e pictat pe perete?
Sanzi, misto casa. Noi am fugit de casa cu piscina, tocmai ca aici piscina o folosesti doar juma de an si nu vreau sa platesc la intretinere tot anul. mai incolo cand o mai creste Eric, om vedea, poate construim noi una. Eu folosesc piscina 1-2 ori pe an, asa ca nu pierd mare lucru.
Si eu am multe maruntisuri la birou, fotografii cu Eric, tot felul de crafturi de-ale lui Eric, acum am si tot felul de minuni pt ca sunt cetatean american.
4 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
Carmen, ce mare si inalt s-a facut Eric!!!!! E frumos foc!!!! (eu nu vroiam pool, dar sotu a insistat si nu prea am avut multe optiuni sincera sa fiu, in zona asta - cam singura cu scoli bune din south fl)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,