America 125
Raspunsuri - Pagina 16
Ramona J spune:
Teoretic e un moment bun sa investesti acum, cind stocurile sint "on sale".
Practic cine stie ce mai urmeaza.
Ramona J spune:
Daca am vazut ca si apa trage la cintar, am inlocuit-o in seara asta cu niste gogosi. Am pus "sides" de miere, gem de piersici, Nutella si... zahar. La alegere!
adriana_m spune:
Ramona J mortal. asa si eu, tot nu ma astampar si mai bag cateva alune si un sandwich facut la cuptor. Bune toate si tot asa trag la cantar ca si apa
CamiM spune:
Nici eu nu ma las: am fost la piata si am luat rosii de la tarani si am zis ca mananc o salata in seara asta..yeah right!!am sfarsit cu un pahar de vin rosu +salata+ sandwich.. si acum ma uit cu jind la inghetata din congelator..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lai Da, mey, Lia, chiar asa Lai |
Io sa zic ceva????? Sau Lai?
N-am nimic de zis, decat felicitari Sanzi si Carmen! Eu sunt minimalista si casa e aranjata tot asa. Pereti albi si mobila mai simpla. Asadar nu ma pricep la sfaturi din astea cu sofisticarii.
CamiM spune:
Adriana din cate am vazut eu sunt persoane care intra pe un forum ca si aici si daca vrei testele lor le trimiti adresa de mail- si nu cred ca se plateste. Eu nu am mai cerut ca nu mai am timp sa le fac, n-am terminat nici pe cele din carti inca.
Uite aici te inscrii gratis si sunt pe subiecte.
Multumim frumos Panterutzo..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
adriana_m spune:
CamiM multam'. Adresa asta o aveam dar nu-ti dau ei gratis nici un test. trebuie sa cumperi de la ei daca vrei teste.
Am mai gasit un site al unui prof de engleza, parca Jonson se numeste profu, si mi se pare un pic mia util. Oricum sunt asa de multe, vai de mine numai sa am timp sa le fac pe toate. Ma descurc mai greu la exprimare in engleza ca nu prea am unde sa o practic. Dar ne descurcam noi pana la urma ca suntem fete descurcarete.
pumba spune:
ramona- vad ca ai facut si tu gogosi.
eu am facut ieri. maine as vrea sa fac ceva clatite.
duminica am facut placinta cu branza de oaie si ne-am batut pe ea. cred ca o sa alerg, cand o sa de-a coltu ierbii, acum e prea frig.
am o intrebare ,voi de unde cumparati costume pt copii, pt Halloween?
am fost la Walmart,oribile
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana_m Ramona J mortal. asa si eu, tot nu ma astampar si mai bag cateva alune si un sandwich facut la cuptor. Bune toate si tot asa trag la cantar ca si apa |
Adriana povesteste please despre sandwiches alea, ca vreau si eu.
Ramona J spune:
Cami, ai fugit la inghetata? Eu m-am saturat de gogosi dulci si am constatat ca sint foarte bune cu feta si cu ceapa verde. Ma duc sa beau si niste apa!
Pumba
Ruxij, chiar ca mi-ai lipsit si mie. Cum faci sa ramii minimalista? Adica eu am tendinta sa acumulez toate prostiile.