America 125

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Neda sa fie.. si tie bafta.Tu pentru ce inveti? Tot pentru Toefl? Cu timpul asa sunt si eu daca apuc de dorm amandoua fetele(maaaare minune) sunt deja obosita si nu mai am chef- asa ca nu prea fac mare branza.

Ramona ai fost grozava cu apa in plus si cu exersatul care face pofta de mancare....

Anamaria bun deal.. uite mie nu mi-a dat prin cap sa pun vreo conditie gen "pana la 60 de ani"

Adriana tot Barron's si Official Guide to Toefl le am si eu dar nu am apucat sa fac prea mult. Vezi ca pe site-ul lor au un forum si poti sa mai ceri acolo practice tests. Eu abia acum l-am descoperit.

Carmen spor la decorat..ce fain!!! abia astept sa am si eu casa de decorat..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu zic sa nu iei mobila pina nu stai putin in casa sa capeti un "feeling" ptr locurile care le vrei goale, care le vrei pline, daca iti trebuie inalt in sus, sau ceva scund...etc La fel si culoarea, as lua ceva neutru si as face dupa un "accent wall" daca ma simt inspirata. Culorile neutre acum sint superbe griuri, bejuri, mustar, ivory zeci de nuante.
Nu uita cind vopsesti sa faci contrastul de culoare la tocuri (de usa) si moulding.
Azi e baia gata scap de Miguel diseara, scot camera lui Marcu de la semnatura si bag baia, asa de mindra sint de ea ( daca n-o strica astia). Iar WC-ul e super, nici n-am vazut asa ceva!!! mai ca se spala singur:)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen, uite design assistant:
http://designassistant.southernliving.com/browse/southern/spcSearch?tab=Rooms&offset=1&rpp=12&Rooms=RoomsKitchens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

CamiM dar de pe forumul ala poti sa ceri practice test moca sau sa platesti? ca daca e de platit nu se merita. Nu stiu, zic si eu. Poate imi dai si mie un link ceva de unde ti-ai luat tu ceva practice test. O sa caut si eu sa vad daca gasesc ceva.

Ramona J deci pana la urma trece cheful asta de fumat. astept si eu sa treaca si sa-mi treaca si starile nasoale pe care le am. la mine e un pic cam greu pt ca sotul inca mai fumeaza si-mi face pofta.

Andrada felicitari pt baie si abia astept sa pui poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am uitat sa felicit pe Sinzi si pe Carmenbr pentru case!!!! Bucurati-va de casute...sa petreceti clipe minunate (si sa aveti petreceri pe cinste).

Mi-au venit acu vreo saptamina parfumurile comandate la nervi...24 Faubourg este demential...il tot pun pe mine si miros delicios (ma admir singura). Este feminin si soft...Moschino Couture miroase tare bine dar are un "bite" la sfirsit. Femme de Rochas nu mi-a placut deloc...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Succes la examene fetelor!!

Am cumparat azi niste jocuri pt Wii ca sunt la sales.Sunt foarte faine.
Wii Winter Sports si Smarty Pants: Trivia for everyone. Foarte entertaining!!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Am vazut la news ca s-au dus 2 trillion din banii de pensie si n-am mai rezistat, am verificat si eu contul. YTD este -37.7%!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, mersi de link. O sa il iau la puricat.
Andrada, ce fel de WC ai luat?
Eu nu am curaj sa ma uit pe 401K. Intrebare intrebatoare : la banca unde am lucrat inainte aveam 401k. Cand am plecat am optat sa transfer banii in alt cont 401. Zilele trecute am descoperit ca nu i-au transferat din nu stiu ce motive. Acum nu stiu daca sa ii mai transfer sau sa mai astept putin pana se mai limpezesc apele. Si daca stau acolo cu cont inchis, oare au fost afectati de nebunia asta sau nu? ca poate nici nu mai am ce sa transfer.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Banii sint afectati de tot ceea ce se intimpla. Numai daca nu sint in stock market sint OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Noi acum am inceput un retirement fund cu banca militara.Cica pt noi e foarte bine sa incepem acum ca o sa ne pensionam abea peste 40 de ani, poate si mai mult si pana atunci se redreseaza economia.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput