Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Anca, imi place mai mult cel cu frunzulite verzi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
ancaurn varianta a 2 a !!!BESTIALA!!!vad ca mi-ai indeplinit dorinta!!!acu e mai multa culoare in background!!!multumesc si mii de pupicei de la noi!!!
Noi si fluturica Amelia
MissParker spune:
ancaurn, superba rama la noul colaj, bineinteles ca se potriveste mult mai bine la mladitele si mugurasii nostri Vor iesi niste capodopere!!
Nicole1980, chiar, ce coincidenta, Daviducii nostri au fost conceputi si s-au nascut la 8 zile diferenta...
diana d, tare neplacuta situatie! Iti dorim din suflet sa se rezolve cu bine pentru tine si pentru scumpisorul tau!! Ti-a dat ... era sa zic Dumnezeu, dar mai bine zic ca destinul si dorinta ta arzatoare ti-au dat un copil si eu sunt convinsa ca in final vei avea castig de cauza in fata tatalui care nu a fost practic decat un donator! Of, mai bine faceai o chestie anonima...
Eu m-am mai linistit, ca azi tare rau mi-a mers, tot ma gandeam ca nu-i prieste puiului lapticul meu, ca azi n-a supt prea mult, mai ales dupa-amiaza, dar cand colo dansul avea dureri fiindca pregatea un ocean de kk . A baut la ora 17 cam 5 minute, apoi la ora 19 alte 5 minute, dupa care plans si refuzat sanul, zbatut, scuipat laptic pe nas si pe gura, ooof... L-am luat in baie sa-l schimbam si tocmai cand ii puneam stramplerul curat, auzim niste partsuri de nivel mondial A stat Bogdan cu el si in sfarsit a facut kk de zile mari. Acum speram sa doarma beton...
L-a cantarit Bogdan (adica s-a pus cu el si fara el pe cantarul electronic), are imbracat 6.900g, deci presupun ca are in realitate cam 6.750, sa zicem.
Fug, ca a inceput sa urle rau de tot
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
inais spune:
Seara buna!
DanaH imi pare rau de pogramul asta haotic al Teodorei. Asa cum imi pare rau de toate mamicile...Vianne ! Eu una va inteleg pe toate...primele 2 luni ale Iasminei asa au fost iar eu una nu mai rezistam fara somn. Ajunsesem un pachet de nervi, plus ca mancam haotic, ma comportam haotic...eram ca robotelul! Felicitari pentru cei 10 ani!
GD este dulcica rau printesa! Sa mai pui poze!
Ylari imi pare rau pentru faza cu actele! Ce spui tu acolo de Eva ca mananca putin?!! Mie mi se pare ca mananca foarte bine! Noi papam maxim de 5 ori pe zi.
Alysh incearca la Piciul vroiam sa spun si eu...referitor la sac de dormit! Sau pe la redoute?? Eu il am pe www.laredoute.fr/vente-gigoteuse-bebe-fille-ou-garcon-rayee-prix-mini.aspx?productid=324142916&documentid=201208&single=true&categoryid=45538330" target="_blank">asta in cos...dar nu ma hotarasc ce sa mai comand.
Doloress 6 grade!! Brrr! Si la noi vine frigul de maine seara si ploile! Iar au dat astia avertisment. Cod galben la precipitatii in toata tara!
Multumesc pentru aprecieri...Iasmina e cuminte intr-adevar. Si nu plange deloc! Stii ca-ti ziceam si eu ca e high need kid...dar se pare ca nu e asa high...e medium asa! Ca important este sa ma vada, dar sta si singurica destul. Nu trebuie sa o tin in brate mai deloc si ce-i mai important adoarme singurica!
Ancaurn este foarte frumos cu trifoiasi! Eu votez pentru verde, deci!
MissP felicitari pentru David grasunel!
Noi azi am iesit pana la urma pe afara. Vreo 2 ore. Pare ok bebe! Sper sa nu fi facut vreo prostie ca am scos-o asa infundata!
Va si noapte buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Vianne spune:
Inais, multzam fain pt empatie
Si eu am nopti cand cedez, plang si zic ca nu mai pot dar imi revin si o iau de la capat
Anca, si mie imi place rama verde
Am intreat sa pun un link interesant referitor la vaccinuri
http://www.talkaboutcuringautism.org/medical/danprotocol.htm
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vianne Am intreat sa pun un link interesant referitor la vaccinuri http://www.talkaboutcuringautism.org/medical/danprotocol.htm |
Always welcome
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
andreap spune:
Traiesc si saptamana care vine sper sa va 'bombrdez' iar cu mesaje..am laptop,am soacra de ajutor
acum sa va mai spun cate ceva despre noi:D-ra Sara s-a facut rea..Simona si Diana(Mi_bebelina) va pot confirma.are 2 tipuri de.... urlete:de somn si de carut...de somn ptr.ca nu adoarme decat dupa o portie de plans si trebuie sa fie o liniste perfecta(oare o sa am bani sa-i cumpar parc??????)altfel se trezeste imediat.si d ecarut...ce sa va zic?de ce nici eu nu stiu,ca inainte dadeam vina pe hainele groase..acum insa a fost cald.cert e ca mie imi vine sa ma....si Mariuca facea la fel,deci de ce tie- frica......
gata,m-am plans destul..dar mie imi vine sa nu mai ies din casa de groaza urletelor.noaptea..asta-i alta poveste.are nopti in care s etrezeste de 2 ori si nopti in care se trezetse la 1-2 ore maxim..si nu mananca cine stie ce;mai mult ii place sa doarma cu tzatzi in gura si normal,cu mine in pat...
peste toate astea e tare dulce,gangureste de zor,rade,e un copil vesel.se mai joaca si cu jucariile,dar nu se intinde nici 1 mm dupa ele,trebuie sa le aduc eu langa mana ei..ca uneori chiar fac comparatie cu Delia de Mi_bebelina care s eintinde dupa jucarii,le duce la guritza..a mea nu!
Mariuca e bine si uneori mi-e tare mila de ea ca din cauza nervilor Sarei o cam marginalizez pe ea sua pur si simplu nu pot s ao duc la leagane ca trebuie sa legan carutul ca plange scorpiuta sau nu emrgem la copii ci pe o banca mai retrasa ca se trezeste fata..dar ea intelege de cele mai multe ori si macar din partea asta sunt mai linistita
hai ca v-am facut capul mare
pupici si sper sa revin 'in forta'
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Reallaura spune:
Fetelor, scriu si eu in fuga si ma duc sa ma spal pe cap, maine avem seara dansanta la niste prieteni si cred ca nici maine nu apuc sa intru ca am multe de aranjat: par, unghii, epilat etc.
Socrate, noi nu avem un program. Stam mult la san, cand plange de foame si nu mai e san, bag bibe, cand e frumos afara iesim, cand nu stam in casa...Baita e in functie de tati, de Seinfeld, de cand am intrat in casa. Nici nu simt nevoia sa-i fac program, m-as stresa eu inutil ca nu respect programul!cand o sa diversificam o sa-i dau masele de fructe/supita cand i se face foame...nu o sa am o ora fixa. Il incerc inainte cu putin san sa vad daca ii e foame. Daca trage cu forta, ii fac supita.piureul. Daca se joaca, mai asteptam. In general am inceput sa-i deosebesc plansul de foame...
Lorich tot raul spre bine, eu zic ca vei suporta mai usor plansul copilului daca vei crede ca nu -l doare nimic, ci vrea doar sa fie cu tine. Si al meu sta numai in brate..felicitari pentru scorurile obtinute la masuratori...ai baiat maaare!
Andrada pofta buna! Sa stii ca eu mi-am facut prostul obicei si fac zilnic. Azi am mancat vreo 10 papanasiIn afara de mancare. Am iar 62 de kg!
GAbitzule bine ai trecut si de hopul asta cu serviciul! Hop in sensul ca a fost tevatura cu alaptatul, cu docomentul etc. VAd ca ai dat si caloriile la portia de papanasi!! poate ma mai temperez si eu!
DAna H multi inainte!Sa fiti fericiti si sa va bucurati de copilasi! Spor la treaba la serviciu si felicitari pentru kg dat jos!
Alysh eu am luat sac de dormit de la Feretti. Imi place ca respecta regulile de siguranta pe care ni le-a dat SImonix, pe la Redoute nu le respectau: gatul in forma de V, fermoarul acoperit pt a nu zgaria.
Pe siteul babycomfort au o multime de saci de dormit, au si de la FEretti. Da, de acord daca nu se hotaraste mare intalneala pentru luni, ne vedem noi marti si mergem si la Piciul!! Abia astept sa va vad!
GD foarte draguta puiuta ta! Sa-ti traiasca!
Ylari e adevarat, bebelunika e bine facuta, dar e proportionata, nu grasa!
Diana_d of, ce greu trebuie sa-ti fie! Noi iti suntem alaturi...
Ancaurn imi place colajul cu frunzulite verzi mai mult! Multumim inca odata!
Inais, si eu voiam sa comand de pe La redoute sac de dormit, dar pana la urma am luat de la targ, i-am spus si lui ALysh. Vezi ca Simonix ne-a dat niste sfaturi pentru cand achizitionam sac de dormit la bb, trebuie sa aiba gatul in v ca sa nu se sugrume!
Andreutza imi pare rau de ce-ti face Sara in parc! Asa si mie Mirci. Dar e adevarat, eu nu mai am
un alt pui pe care sa-l neglijez!! Off, trece si perioada asta si stau ei in poponet!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Nicole1980 spune:
CLEO -am si eu nevoie de o lamurire. Stiu k ai fost la sector 4 sa depui actele pt CIC. Atunci faceai o mentiune vis-a-vis de o data trecuta gresit pe adeverinta. Poti sa imi dai mai multe detalii, sa le scriu celor de la servici cum sa o completeze. Uite www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/adeverinta%20angajator%20indemnizatie/adeverinta-angajator-mama-indemnizatie.pdf" target="_blank">linkul cu adeverinta de la angajator.
Multam.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
GD spune:
Hai cam terminat si eu de facut curat in bucatarie. Am zugravit, astazi am fost singura cu amandoi copiii si am avut o mie de lucruri de facut...
Multumim fetelor pentru aprecieri , toti bebelusii sunt frumosi, ii stiu pe toti din poze, ca v-am zis ca de citit citesc dar e mai greu cu scrisul.
Gabitzam intr-adevar parca seamana puiutii astia mici
Desi nu sunt prea talentata la gatit o sa incerc si eu reteta ta de papanasi, am 63 kg iar in ziua in care am nascut aveam 66 asa ca...tot inainte. Cu alaptatul asta eu m-am ingrasat, nu slabesc deloc
Miss multumim pentru poezioara, esti foarte talentata !
Eu inca nu i-am diversificat Mirunei dar dupa ce trecem de 5 luni o sa incep cu suc de morcovi. Domnisoara mea nu vrea nimic inafara de san. Am incercat sa-i dau ceai cu biberonul si nu vrea sub nici o forma. Eu luni o sa incep serviciul (merg cateva zile sa aranjez lucrurile dupa care vreau sa-mi iau medical)si nu stiu ce o sa faca tati cu ea.
Gata ma duc si eu la culcare.
Va pupam si noapte buna !
Gabi