Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikooradea spune:

Sunt Niko din Oradea,cu bebe meu Elisa din 3 mai,nu am scris demult din lipsa timp ,dar de citit o fac des,inveti multe de aici sa stiti,o parere, un sfat ajuta mult mai ales pt mamicile incepatoare..Dar lasa ca vom fi si noi mamici cu experienta la bb 2 nu?.Bebeul meu e bine,avem fix 5 luni azi 3 oct,mai suge putintel asa dar in rest completare cu laptic praf Nan 1, plus sucuri de fructe si supica care e preferata noastra.
Tocmai am scapat de un inceput de stomatita,sa stiti ca e groaznica,afte mici albe care ustura cred,si au trecut cu greu dupa 2 sapt aproape, cu glicerina cu stamicina.
Si pt ca ai facut strigarea, ancaurn,am vrea si noi sa fim pe colaj,dar nu prea stiu cum sa trimit poza, eventual pe mailul comun, acolo as stii..help me please..Va pup si promit ca voi scrie mai des..Pupici pt toti bebeii super dragutzi de mai iunie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Vroiam sa-i raspund rapid Laurei...
Am citit regulile de la Simonix si legat de taietura in V scrie asa: "encolure en 'V' si la fermeture ιclaire est centrale (pour ιviter le contact avec la bouche de votre enfant". Deci daca deschiderea este pe fata.
La modelul pe care l-am ales eu este deschiderea pe lateral si capse pe umeri. Este foarte bine si foarte safe.

Merg la somn ca nu se mai poate...iar n-am terminat treburile si maine am si program de cumparaturi.

Aaaa...Nicole iti raspund eu in locul lui Cleo...exact in seara asta am intrebat-o acelasi lucru. Ei la job i-au trecut data reala de terminare a celor 126 zile. Deci de la data nasterii+aprox 3 luni. A dat peste un nene prafuit si ramolit (un idiot) la ghiseu care i-a spus ca i se va respinge dosarul daca nu scrie data nasterii+42 zile...ca uite asa trebuie, ce conteaza ca au fost mai multe.
Este regula cu minim 42 de zile dupa ce nasti...nu maxim. Dar deh, "nu toti le are cu matematica asta"! Complicat, dom'le!

I-am zis eu...eu in locul ei ii faceam aluia un scandal de numa'. Si mai ceream sa vorbesc si cu directoarea de pe acolo. Sa puna mana sa mai citeasca...sau sa se pensioneze si sa-i lase pe altii mai limpezi la minte!

Va pup!

Noapte buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikooradea spune:

Desi e trecut de miezul noptii,nu m am culcat pana nu am reusit sper eu ,sa fac un cont de picassa...daca as si reusi sa l postez aici ar fi si mai bine...Noapte buna tuturor,incerc deci sa pun cateva poze cu bebica meu dulce.Va pup.

http://picasaweb.google.com/nikooradea/ELISA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ancaurn, nu am mai pus alt link pt ca am vazut ca in colaj apare poza lui Iustin..zic sa ramana asa..pupici
noi ne-am imracat bine si am iesit afara. l-a topit rigul si cand a ajuns acasa a dormi cumintel juma de ora
eu sunt furioasa ca nu slabesc. merg la sala, ma agit cu asta mic si nimic...adevarul e ca si mananc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa si sa taie greatsa ca de nu creshte mustatsa.

deci, nicole, ai dat tu linku ala. Ei, in adev,.scrie al 2lea aliniat: La data de ……………..se implinesc cele 42 de zile din concediul de lauzie. Care data este data nasterii+42 zile. Ei, la mine era trecuta acolo data de terminare a concediului de maternitate, adica dupa inca 2 luni.
A, si la - de la………………….. (zi/luna/an), pana la……………….. (zi/luna/an), a avut calitatea de salariat cu contract individual de munca cu norma
intreaga, era trecuta pana la DATA CAND AM INTRAT IN CONCEDIU. Ei, nu, trebuia trecuta pana la data cand am nascut cica. Dar asta nu era prea grav ca aveam > 1 an lucrat la firma asta.

Si din motivul asta mi-a zis ca nu imi primeste dosarul, ca nu el verifica actele, si altii, si o sa mi-lr efuze si tot io o sa vin plangand la el, etc, iar io, cu tupeu, l-am pus sa imi zica cum sa scriu, am completat-o 100% in fatsa lui, si a fo tati cu ea la firma, sa ii puna stampila si semnatura. Si gata. Si asha am facut.
Bine, apoi, a2a oara cand am dus dosarul, era un tip care s-a uitat pe ea doar sa fie trecuta data nasterii + ca am 12 luni la jobul asta. nu s-a uitat la kkt-urile care le zicea moshul ala.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikooradea

Desi e trecut de miezul noptii,nu m am culcat pana nu am reusit sper eu ,sa fac un cont de picassa...daca as si reusi sa l postez aici ar fi si mai bine...Noapte buna tuturor,incerc deci sa pun cateva poze cu bebica meu dulce.Va pup.

http://picasaweb.google.com/nikooradea/ELISA#

welcome bec, niko. Uite ca ai reusit!!! superba piticania ta. DUlce dulce dulce!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Niko, ma bucur ca ai revenit. Gargarita ta e dulce foc!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Neatza si de la noi!!! Nu am mai dat de veste demult insa va citesc in fiecare dimineata la cafea... din pacate nu prea reusesc sa si scriu..

Noi suntem bine, avem aproape 4 luni.. inca nu am diversificat.. poate dupa vizita dr de acum de la 4luni sa vedem ce ne spune.. Andrei papa si san si lapte praf... sa vedem.

In rest raportez un copil foarte cuminte, vesel...mai facem copii ca se pare ca nu e asa greu..

Pupam toti bebeii si mamicile si incerc sa intru mai des pe la voi...

Aaa.. si o poza pt colaj..Multumim
Sa speram ca se vede...

http://picasaweb.google.com/danielaandrei77/AndreiCatalinAPatraLuna#5250360596694083282

Daniela cu bb Andrei (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. azi sunt cam daramata k ma doare burta rau de la menstruatie...bat-o vina. nu putea sa mai intarzie, un an doi nu m-a mai durut asa de vreo 5-6 ani trebuie sa-i fac o vizita d-nei dr. in fine...ma amuz teribil ca imi culcai Mufitza in patul mare langa mine si molfaie in vis la o suzeta imaginara si clampaie cu zgomot asa de dulce e...am fost alalteieri la ziua fetei moasei si am facut niste pozici. ma apuc sa le pun dupa ce instalez ce trebuie pe laptop ca daca nu l-am folosit pana acum nu am avut nimic instalat pe el. diseara mergem la o nunta la Dragasani la un prieten de-al meu cu care am copilarit pe la bunici. iar imi dereglez somnul si toate cele. fata o las cu mama ca am incredere in ea. are grija bine si i-a invatat toate tertipurile.mergem cu socrii la nunta ca suntem datori din ambele parti... o sa ma distrez pe cinste cu soacra-mea dupa mine
gata vorbaraia..ma apuc sa rezolv cu pozele alea. pup

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru si eu nitel cat stau sa se usuce manichiura.
Alina_anto cat sunt taxele de livrare pentru comenzi de pe minimode? Imi plac niste chestii de acolo.. si in cat timp livreaza???
Nico bine ai venit, o dulce fetitza!
danutza scumpetea ta seamana tare cu Tudor al lui Leeloo!
Inais aha, ok, versiunea franceza a regulilor de siguranta pt sacii de dormit e mai completa. Oricum, e bine sa stim!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput