Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Nicole, ce frumoase sunt pozele si ce frumos se vede evolutia lui de bebelus
Intrebai de bona. Eu am gasit-o prin agentie, dar consider ca am avut un noroc chior, am gasit-o de la primul interviu exact pe bona care-mi trebuia mie. A stat doi ani la noi si a fost ca din familie, si acum tinem legatura. S-a angajat undeva cu carte de munca acum, eu speram sa o am si la Raducu. Dar cred ca in primavara incepem saga cu bona iar.
Alina, mmmm, briose, n-am mai facut de mult Aveam o reteta tare buna, sa o caut, faceam des intr-o vreme, ca ma indragostisem de tava de briose Le-ai facut simple, cu fructe, umplute cu ceva?
Azi avem si noi patru lunisoare, suntem flacau mare
Si o cafea smechera:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
buna dimineatsa!
ce cafea! ce cafea...
cum e vremea afara?
edit: bate un vant. Mai meditam, admiram,. asteptam...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Neata!!
Maaaama, ce cafele da Gabitza.
Buna treaba!
Mda, rece vremea Cleo poate pe la pranz sa avem noroc sa iesim.
Alysh eu pot veni la 10 sigur. Daca nu ai tu alta treaba dupa masa, eu pot si la 11 ca sa vina si Ylari. Dar daca nu poti sta mult, vin la 10! si abia astept sa ne vedem!
Vreau sa urez si eu pentru ieri ca n-am mai intrat viata lunga Iasminutei de Ianis!!
Alina_Anto vreau si eu briose
ne dadusei tu reteta cand eram gravi si o salvasem undeva...dar n-am apucat sa fac...
Nicole imi plac mult pozicile cu Davidache!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
mihaser spune:
Neata!
M-am prins care-i treaba cu colajul....mai greu, dar...
Ma apuc de decorat poze...Ieri a iesit dintisorul...Deci la 4 luni jumate suntem dintoase...e asa ascutit...
Ieri a baut suc Hipp si a papat morcov tot de la hipp
melly23 spune:
multumim de cofa!!!super misto!!!as bea una cu stelutze!!!hihi
Noi si fluturica Amelia
Reallaura spune:
pentru Raducu lui GAbitza. e si el flacau mare!!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
neata si de la noi.
lui Raducu!! si Antoniei Melisa!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lorich spune:
Neata!
Sunt in mica pauza de nani a lui Robert si scriu si eu un mesaj, mai am de citit, dar am tinut sa intru sa laud mamicile care stau in umbra ca au intrat pe la noi sa ne mai dea vesti. Nico frumoasa foc fetita ta.Sa va traiasca!
Danutzanu pot sa cred ca puiutul tau e roscat!Imi vine sa-l pap, nu alta.
Eu am descoperit ca Robert plange rau de tot de la somn... si s-ar parea ca-i este somn destul de des. Eu il stiam copil Redbull, nici nu incercam sa-l adorm. Ca da, nu adoarme decat adormit - la san, brate sau mai nou negociem cu "perna pe picioare" Stiu ca e din lac in putz, dar macar e mai usor decat in brate. Oricum, singur no way Jose! S-a chinuit tati tot weekendul, ca rezultat plans de o ora de nu-l mai puteam opri nicium, nu brate, nu san, nimic.
Andreap exact asa suntem si noi, parca povestesti cu gura mea; si eu abia astept sa stea in fundulet si la cat e de "vartos" cred ca nu mai e mult
Pup, m-am lungit, mai citesc cateva pagini si revin, daca nu se scoala in urlete Terrorel.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
elenuca spune:
'neata fetele !
Multumim de cafea Gabitza, mmmmm ce buna e...:)
Andreea, nu trebuie sa plangi, sa incercam sa fim tari, eu asa ma incurajez tot timpul, nu vreau sa cedez cu nici o lacrima disperarii... E posibl sa fie si de la dintisori, parca am vazut gingia ca e nitel inflamata si putin alba. Asta e, trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca Lizuca nu va mai suge la pieptul meu, insa lapticul tot i-l dau, ma mulg in fiecare zi si o masa o are din lapticul meu.
Inais, asa este , m-am documentat si eu, lapicul isi schimba gustul si consistenta functie de ce mananca mama, ex ceapa , usturoi, mai condimentat, etc, eu recunosc ca am mancat ceapa intr-o zi ca nu am mai rezistat de pofta, insa asta a fost long time ago. Am vb cu dr mea si m-a linistit, lapticul de mama e bun, nu exista laptic rau, exista doar copii mofturosi, lenesi, iar Lizuca a fost dintotdeauna asa. A preferat inca de la inceput bibe desi lapte aveam suficient, si in timp a castigat teren papa la bibe in defavoarea sanului. Ma asteptam sa vina si momentul in care sa refuze sanul, dar parca niciodata nu esti pregatit sufleteste pentru asta, mai ales cand ti-ai dorit atat de mult sa alaptezi.
Alina, multumesc dragutza, mi-am notat si sa vedem cum evolueaza situatia, noi nu avem probleme cu burtica, Lizuca papa f bine, am inceput si diversificarea si ii prieste, e vesela, are tonus bun.
Simona, nu-i nimic scumpa, m-am gandit eu ca esti prinsa cu ceva emportant.. M-am intalnit cu Monika16, am revazut-o s e Sara, ce mare a crescut e deja domnisoara, si e o scumpa, are nisste okiiii, superbi.
Eu nu ma simt prea bine azi, o sa-ti povestesc eu. Dar maine trebuie sa merg oricum pentru trusou, asa ca daca vrei mergem maine, au anuntat ca o sa fie si mai cald, ce zici?
Ma apuc de calcat
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Neata! Sunt in mica pauza de nani a lui Robert si scriu si eu un mesaj, mai am de citit, dar am tinut sa intru sa laud mamicile care stau in umbra ca au intrat pe la noi sa ne mai dea vesti. Nico frumoasa foc fetita ta.Sa va traiasca! Danutzanu pot sa cred ca puiutul tau e roscat!Imi vine sa-l pap, nu alta. Eu am descoperit ca Robert plange rau de tot de la somn... si s-ar parea ca-i este somn destul de des. Eu il stiam copil Redbull, nici nu incercam sa-l adorm. Ca da, nu adoarme decat adormit - la san, brate sau mai nou negociem cu "perna pe picioare" Stiu ca e din lac in putz, dar macar e mai usor decat in brate. Oricum, singur no way Jose! S-a chinuit tati tot weekendul, ca rezultat plans de o ora de nu-l mai puteam opri nicium, nu brate, nu san, nimic. Andreap exact asa suntem si noi, parca povestesti cu gura mea; si eu abia astept sa stea in fundulet si la cat e de "vartos" cred ca nu mai e mult Pup, m-am lungit, mai citesc cateva pagini si revin, daca nu se scoala in urlete Terrorel. Lori, mami de pui drag si iubit Robert Poze Robert |
lorich, si fiica mea se cearta cu mosh Ene! cand e obosita, e tare maraita, si nik nu ii e pe plac.
Daca ai descoperit ca asta e problema, super, incearca sa il adormi. Apoi, pas cu pas,il inveti autonom: mai intai in brate, pe picioare, apoi langa tine, in pat, lipit de tine, apoi incetul, doar sa il mangai pe spate, usor, etc. MUlt succes!!!
pt Raducu, pui de Gabitzam si pt Antonia, pui de Alexutza!!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii