Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Am fost toata ziua in vizita la socrii....Vlad s-a jucat cu verisorul lui de 2 ani. E innebunit dupa el. Isi da seama ca e copil, are chef de joaca cu el, EXTRAORDINAr mi se pare asta. E atras pur si simplu de el. Oricum s-a comportat f bine, in prima parte a fost un pic marait, apoi a fost atractia serii.

Ylari, da, ne vedem marti la Riviera. Abia astept! NU am stabilit ora. Propun eu de principiu ora 10 si spuneti si voi cum puteti.

Laurita, harnicuta, ce zi ai mai avut si tu! PArca asa simt eu ca se desfasoara o zi la mine , adica mereu full, fiecare minutel ocupat cu ceva: mancare, spalat, calcat, schimbat bebe, plimbat bebe, adormit bebe, hranit bebe, etc, etc. DAr la tine a fost si mai si. Bine ca a trecut cu bine si bafta tatalui tau sa iasa bine RMN-ul.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Ylari, da, ne vedem marti la Riviera. Abia astept! NU am stabilit ora. Propun eu de principiu ora 10 si spuneti si voi cum puteti.

Pai eu la 10 ii dau sa pape la grasana... (noi avem un program foarte rigiros respectat de mine - mami nebuna) dar daca ora asta e ok ptr voi, vin eu un pic mai tarziu.

Ma bucur si felicitari lui Vladi cel sociabil!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara si de la noi.
Eu ieri am fost la dentist, mi-a lucrat 3 cariute (noroc ca erau superficiale, dar tb sa mai merg odata, mai am vreo 2 si un detartraj…CU asta rezolv insa totul.

Apropos, Puputti, dc ai nevoie de stomatologi scrie-mi. Am si un implantolog bun dc e nevoie, deci..Romanica te asteapta cu medici buni

Sis, imi pare tare rau de tevatura de azi, biata de tine, tot pe tine a cazut si de data asta…oof. Stiam ca perle si nu pete, dar am scris din graba si a iesit asa…nu e o problema oricum.
Miss, sper sa-ti vina pachetul pana la urma, nu pot sa cred ca ar fi in stare sa-ti faca una de genul asta…Cum e cu perlele sugarului? Cum e la David? Ai reusit sa vezi in poza cum are Matei pata din gurita? E ceva asemanator?
LMA pentru copilasii care-si mai adauga cite o lunita azi!!!
Simonix, misto faza cu nunta, si da, cleo are dreptate…pozele cu negrii respective unde sunt????
Magnetism, ce-as face si eu un Milano, asa..de plimbare macar …Sper sa realizati ce v-ati propus cu plecarea dupa doctorate..
Elenuca iubito, cind am primit smsul d ela tine ieri eram la dentist, tocmai voiam sa-ti raspund cind m-a chemat Bogdan sa intru…Nici n-am mai apucat sa-ti sriu, am rugat-o pe Sis sa-ti raspunda, dar nu stiu dc a apucat si ea ca au plecat si ei imediat..Imi pare asa rau d elaptikul tau…Cit mulgi? Eu ieri dupa 4.30 am muls 130 in total din amindoi…Dar dintr-unul 100 si din celalat 30…Nu stiu care-I faza, n-am pus bine pompa sau..ma rog, oricum mi se pare putin..
Andreea 27, nici voi nu mai vreti san?? Oof, e oare perioada d eintarcare pentru cei care am baut si la biberon, ca prea sunteti multe in situatia asta..
Andreap, imi pare rau de rosu in git la MAriuca, sper sa-I treaca repede..Pupam saratzina, sa doarma mult si sa n-o mai supere pe mami
Alysh, sa stii ca sunt atras de alti copilasi, Matei e numai un zimbet dupa David, se intorce dupa el ca titirezul…
Sis, Ylari, Alysh sper sa aveti mine vreme buna de intilneala…
Elenuca, mergem si noi sa depunem actele daca avem vreme buna? Ce zici?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alina_anto, Simonix, Cleo, Andreeap, Simonacip multumim pentru urari!

Simonix am savurat pozele si comentariile, impreuna cu sotul meu. Super peisaje pe acolo!

Mai am si eu problemele mele, Cleo! Studiez idei de afaceri si de-aia!

Elenuca eu din cate stiu analizele astea ale laptelui sunt extrem de relative! O data lapticul vine intr-un fel, alta data in alt fel. Tine si de ce mananci si tot asa! Daca nu ma insel Alina_anto si-a facut o analiza din asta!

Miss imi pare rau de Daviduc! Ce sa zic...eu tot pe ceaiul de menta as miza! Sincer! Ce conteaza ca nu-ti place tie daca lui ii face bine?

Laura imi pare rau de accidentul cu apa! Uoff! Bine ca macar papi papanasi si-ti mai trece!
Si eu am facut azi. Dupa reteta Gabitei! Au iesit super, super buni! Gabitzam pentru reteta!

Merg sa termin de calcat cateva lucrusoare pentru bebe si apoi sa ornez tortul! Sa vedem daca s-a racit, insa...

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am intrat si eu sa va salut. Astazi mi-a fost rau de la gogosile de aseara si am avut toata ziua o stare de somnolenta. Bebe este cam agitat. Sunt stresata k parca nu mai ia in greutate. Dupa cantarul meu are 6600 grame si cred k are greutatea asta de o saptamana. Este mai plangacios, oare nu-i ajunge sanul ?
Am pus si eu poze pe contul comun o sa pun la semnatura. Hai sa incerc. Se lucreaza la pagina si nu pot pune la semnatura, dar pun aici intai.

Am intrat in criza, nu mai pot dormi noaptea. Ma gandesc cum as putea sa ii gasesc o bona potrivita. Maine este la Teo o emisiune despre bone la ora 16.30, pe cine mai intereseaza.
Am scris acum pe niste site-uri , poate merg la niste interviuri, dar oare voi sti eu pe cine sa aleg pt bebele meu ?
Fetele cu bona, voi cum ati gasit-o si cum ati ales-o ?
Deja am cosmaruri si ma gandesc pana pe la 4 - 5 dimineata .

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

elenuca, eu mi-am facut analiza lapte;ui la o policlinica dev pe strada Washington, sector 1. A fost gata intr-o saptamana.. Atunci mi-au gasit un stafilococ pt care am facut tratament 5 zile cu antibiotic...Dar mie Sara nu-mi plangea la san, doar o durea burtica. Succes!

Intru mai tarziu putin., acum trebuie sa hranesc copilul.

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Inais, ma lasi gura casca cu cata energie ai si cate poti face intr-o zi. Si eu indraznesc sa ma mai plang cand de fapt nu fac decat strictul necesar. PAi sa ma pui sa fac un tort, nu numai ca ar iesi un fiasco dar probabil ca as fi un car de nervi. Pt cele sase luni ale lui Vladi o sa comand si eu un tort, nu ma incumet sa-l fac c toate ca as pune multa dragoste acolo si poate ar iesi ceva. MAi vedem, mai e pana atunci, sanatosi sa fim.
De fapt intrasem sa spun LA multe lunite si multi anisori IAsminuteisi celorlalti bebei care se sarbatoresc azi!

Somn usor mamici si sa avem de maine o saptamana frumoasa si usoara cu bebei simpatici si cuminti!

Mergi la inceput

Nicole, am vazut pozele cu flacaul tau. Am observat ca avem acelasi model de bavetele si de saltea de joaca. Eu zic sa stai linistita in privinta greutatii. Poate sa nu ia in greutate o saptamana, iar in urmatoarea sa ia dublu. Cu bona, ce sa zic..e bine ca ai inceput deja sa cauti. stiu ca esti stresata si te inteleg.. Oricum, sunt sigura ca vei face o alegere buna, doar ca nu uita ca o sa dureze cateva zile pana o sa va acomodati si voi cu ea, si ea cu voi. Succes!
Cleo Da, noi am inceput diversificarea pt ca nu alptam exclusiv, asa ca dr ne-a dat liber la papa...Dar sa stii ca Sarei ii place foarte mult.. O pupam pe Mara si pe mama ei

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Eu stiti ce am facut bun azi? BRIOSE..

Sara doarme pe pieptul meu.merg s-o duc in patut, in camera ei, apoi merg si eu la somnic. Noapte buna!

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Multumim Alysh pentru urari!

Am intrat sa va urez noapte buna!

Bebe mic a fost super agitata in dupa-amiaza asta...asa incat n-am apucat sa facem poze cu ea si cu tortul. Insa...am reusit sa-l ornez printre plansete si consolat si spalat bebe.

O sa bem acum un pahar de sampanie si o sa mancam o felie de tort in cinstea ei...si o sa-i facem niste poze cum DOARME! Uraa...!! In sfarsit doarme!

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput