Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
socrate spune:
gabitzam multumesc pt raspuns. M-am lamurit. O sa incerc si eu, poate ma combin cu vecinele si mai reducem din comisoane etc.
Andreeap si eu pana acum am comandat de pe redoute ca si Alysh ca o stiu de pe forum, insa din cate se pare se deschide fransiza in Romania si uite asa s-a dus dracu toata treaba. Intr-adevar era frumos, am facut cateva comenzi era ok, dar...probabil se strica jucaria. Ma supara rau de tot treaba asta ca iti dai seama ca preturile nu vor mai fi ca afara ci ca la noi duble triple.
In fine...asta e.
Imi pare rau de bb bolnaviciosi, sa va faceti bine repede.
Miss cum mai e cu DAvid? Noi cand eram alaptati numai la san faceam kk de foarte multe ori pe zi.Cand mi s-a parut mie ca e cam apos si des i-am dat smecta, dar tot de la sine a trecut. Am fost insa atenta sa ii dai sa pape mai des ca sa fie hidratat.
Sebastian
MissParker spune:
Dupa-amiaza buna! Fetele, si multam de sfaturi si de intrebari ref. la diareea lui David, cred ca e din cauza ca si eu am cam fost deranjata la stomac in ultimele 3 zile, of... Azi e cam la fel, cel putin aseara eu si David ne bashineam ca la concurs, l-am innebunit pe tati
Sunt tare prost dispusa, am constatat ca mi-a „disparut“ un pachet de la Amazon cu carti (printre care aia de care vorbea aldaesme, cu puseurile ) si nimeni nu stie nimic (ma refer la Mutti si alcoolicul ei sot). Trebuia sa-l fi primit pe 26 septembrie si ... ioc!
Azi David a fost extrem de agitat si a vrut aproape numai in brate, n-a dormit per total decat max. 2 ore, suntem capiati amandoi, si eu si Bogdan! El abia a apucat sa monteze dulapul din camera lui David, iar eu abia am apucat sa fac o baie si sa ma spal pe cap si l-am alaptat pe David cu parul ud, infasurat in prosop, dupa care i-a venit sa faca iar kk dupa 6-7 minute de supt... I-am dat ceai de fenicul, sa-l mai linisteasca, ceai de menta din pacate nu am fiindca eu nu-l suport (bleah!), iar chestia aia cu orezul pentru el va spun sincer ca mi-e frica sa i-o dau, mai bine mananc eu diseara niste orez fiert, sa ma intremez eu la burta, ca am impresia ca din cauza mea are diaree si iar il doare si burtica mai mult ca de obicei, ca tare-i ghioraie matele. Oooof... In rest e ok, febra nu are, dar n-a mai facut in ritmul si in cantitatea asta de cand avea o luna... si tare mi-e teama sa nu se deshidrateze. Gata, fug sa-l alaptez iar, ca plange...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Reallaura spune:
Reusesc si eu sa va scriu acum, in timp ce pap niste papanasi fierti cu dulceata.
Aseara am fost la serata danasanta, am venit tarziu,ne-am trezit la 9 jumate, cu ikii carpiti, deschid telefonul pe la 10 jumate, mesaj de la maicamea, ca ea este la biserica, sa facem si noi un efort sa mergem la tatala spital cu mancare. Pune-te repede fa fripturi, piure,papanasi (am pus iaurt cu zahar vanilat peste ei ca sa fie
mai dietetic). Intre timp am lasat apa curgand si a dat pe afara, eu in bucatarie fiind, dar nu auzeam ca mergea hota si eram cu spatele incercam sa-l hranesc pe bb la biberon. Da-i spala toate sertarele, intrase apa in toate, s-au udat toate plicurile cu condimente, sertarul cu hrana si tratamente pentru pestii din acvariu .
evident ca eram plina de nervi si grabita sa ajung la tata care era fara mancare, bb deja era obosit si incepe sa planga, la 12 si 10 adoarme, am asteptat sa se scoale ca sa pot pleca, cu el, evident la tata la spital.
Tata e mai bine pe calmante, maine ii fac rmn sa vada ce are...sa fie bine!
L-am culcat acum si pe MIrci iar ca era frant, dragul de el.
Maicmea dupa ce s-a fofilat asa, a busit si masina noua nouta. in fine, a uitat sa o scoata din viteza in parcare...
Era si ea suparata asa ca nici nu am mai putut sa o cert ca mi-a facut programul asta pe zia de azi.
Ralu_t ma bucur tare ca-ti palce bona! asa eram si eu inainte sa fac bb, cum erai si tu, disperata
dupa copii, ma gandeam sa infiez...daca nu pot avea unul al meu...si eu simt uneori ca nu ma bucur indestul de
perioada asta, ca incerc sa scap pe forum, sau la treaba, cand ar trebui sa stau numai cu el...dar asta nu se poate,
vezi asta e tragedia vietii trece prea repede!
Sis perlele sugarului a spus Bogdan, nu pete ale sugarului...Bine ca eram si eu acolo...
Andree ii dau dintisorii lui Ericut????SI gingiile lui Mirci sunt tari si e atat de morocanos ca nu stiu ce sa-i mai fac. Nu papa, ar sta numai cu tzitzti in gura...e mormait.
Alysh ramane pe marti si eu sper sa avem vreme buna!
Puputizbor usor si bb cuminte! Te asteptam in Romania!
Alexutza Ce experienta urata cu spitalul! au venit toate relele gramada! Bine ca sunteti ok acum!
Magnetism felicitari pentru doctorate, si sotul meu s-a inscris anul asta! Unde vreti sa emigrati??si noi suntem pe cale...sa vedem. Ce pui mare ai!Tineti-o tot asa!
Simonix interesanta experienta cu nunta de negri. MI-ar placea si mie, ce sa zic..Am vazut pozele tale..mi-e dor de Oostende! Robertzelul tau e o incantare, nu mai pot dupa el, cred ca e cel mai
expresiv copilas de la Odisee!
Elenuca ce rau imi pare ca nu mai suge Lizuca!!Alina_anto a facut odata analiza la laptic...cat despre
refuzul de a suge, au patit-o multe fete...
Miss ce rau imi pare de cartile pierdute!!Poate totusi e o intarziere si vin pana la urma! Sa ne tii la curent. Cum se numea cartea cu puseele? Sper sa-i treaca diareeea lui Daviducu! Si tie!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Aoleu Laurita, parca te vad invartindu-te prin bucatarie sa faci tot ce trebuie, si cu copilul de hranit, si apa curgand
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Buna fetelor!
Aoleu, Laura, saracutza de tine ce coshmar cu inundatia... Ne rugam si noi sa ias bine RMN-ul! Bine ca se simte mai bine!
Simonix, parca imi si imaginam nunta aia bengoasa de care povestesti! Cleo a fost dementiala la faza in care a intrebat de pozele cu negrii cei frumoshi!
Of eu sunt chiauna de la vremea asta, am incercat sa retin in minte ce si cui sa scriu si eu, Laura ma da pe spate in ultima vreme ce conspecte face... eu... pauza, din ce in ce mai slab... Mai devreme mi se facuse somn, soooomn fetelor, de-ala tare tare dar n-am putut sa dorm ptr ca bineinteles domnisoara mea nu a avut chef!
Of, Miss... ce rau imi pare de problemele voarte cu burtica... M-ai facut oricum sa rad cu faza despre intrecerile de beshinele...
De maine vreau sa ii bag la bebeluna mere (ma rog, suculet) Abia astept!!!! Va povestesc.
Noi suntem iar la mama (foarte tare) deci, Laura, Alysh, ma primiti si pe mine la intalnire??? Pana la urma unde e? Riviera??? Eu sunt cu marsupiul, urasc carutzul ala, nu vreau sa il mai vad in fata okilor!!! Sper numai sa treaca codul asta galben de ploi si nici sa nu se transforme intr-o alta culoare!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Gabitzule, Ylari bine ca am scapat...
Ylari, cum sa nu te primim la intalnire??? ABia te asteptam!!
DA, la RIviera. Sa speram ca avem vreme buna!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Gabitzule, Ylari bine ca am scapat... Ylari, cum sa nu te primim la intalnire??? ABia te asteptam!! DA, la RIviera. Sa speram ca avem vreme buna! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Pei si cand e bre, intalnirea, ca nu stiu detaliile? Marti? La ce ora? Mai vorbim, oricum
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
andreap spune:
Am reusit sa adorm turbazeala aia mica....sper sa stea adormita si nebataita macar 15 minute...s-a trezit!
O las asa,ma omoara cu nervii!!!!!!!!!si bataita si tot nu doarme
Mariuca cred ca are rosu'n gat.m-am uitat in gat si asa mi se pare..maine merg la medic oricum...febra are (numai) 37.2.
In rest....plictiseala...m-am obisnuit sa stau la aer
Laura....parca te vad..offfff
MissP,offff....oare ce o avea?o zi mai proasta?eu una nu cred ca are nimic daca-i dai zeama aceea de la orez.aveti grija
Socrate,am auzit si eu de redoute.ro.....asta e.ma reorientez atunci
O noapte linistita la toata lumea
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
andreap spune:
ce uituca sunt!
LMA ptr.piticii sarbatoriti azi : Iasmina ,Ariana ,Ilinca ,Andrei , Eva .sa cresteti amri,sanatosi si fericiti
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
jady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Dupa-amiaza buna! Fetele, si multam de sfaturi si de intrebari ref. la diareea lui David, cred ca e din cauza ca si eu am cam fost deranjata la stomac in ultimele 3 zile, of... Azi e cam la fel, cel putin aseara eu si David ne bashineam ca la concurs, l-am innebunit pe tati Sunt tare prost dispusa, am constatat ca mi-a „disparut“ un pachet de la Amazon cu carti (printre care aia de care vorbea aldaesme, cu puseurile ) si nimeni nu stie nimic (ma refer la Mutti si alcoolicul ei sot). Trebuia sa-l fi primit pe 26 septembrie si ... ioc! Azi David a fost extrem de agitat si a vrut aproape numai in brate, n-a dormit per total decat max. 2 ore, suntem capiati amandoi, si eu si Bogdan! El abia a apucat sa monteze dulapul din camera lui David, iar eu abia am apucat sa fac o baie si sa ma spal pe cap si l-am alaptat pe David cu parul ud, infasurat in prosop, dupa care i-a venit sa faca iar kk dupa 6-7 minute de supt... I-am dat ceai de fenicul, sa-l mai linisteasca, ceai de menta din pacate nu am fiindca eu nu-l suport (bleah!), iar chestia aia cu orezul pentru el va spun sincer ca mi-e frica sa i-o dau, mai bine mananc eu diseara niste orez fiert, sa ma intremez eu la burta, ca am impresia ca din cauza mea are diaree si iar il doare si burtica mai mult ca de obicei, ca tare-i ghioraie matele. Oooof... In rest e ok, febra nu are, dar n-a mai facut in ritmul si in cantitatea asta de cand avea o luna... si tare mi-e teama sa nu se deshidrateze. Gata, fug sa-l alaptez iar, ca plange... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
miss sper din tot sufletul sa fie bine DAVIDnu teai gandit ca poate fi din cauza dintisorilor????
Eric al meu are cam aceleasi sintomesi tin sa cred ca dinti sunt cauza...si noaptea ce sati mai spun ...pe DAVID