Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p ati vazut ca au aparut gravidutele de mai-iunie 2009? m-am emotionat toata,,, |
DAAA!! Am intrat acum 2 saptamani si lee-am facut urari !
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
gabitzam spune:
Socrate,uite care e procedura celor de la babystuff. Eu am comandat de doua ori pina acum si a mers foarte bine.
Mi-am facut cont la magazinul de unde am vrut sa comand (in cazul meu Mothercare si Minimode). La produsele pe care le-am vrut am dat "Add to wishlist". Dupa ce am pus tot ce am vrut, exista optiunea "send to a friend" sau ceva similar. Se trimite astfel lista dorita celor de la babystuff. Neaparat trebuie scris la comentarii adresa de mail, ca sa se poata desfasura dialogul mai departe intre tine si babystuff. Fata de la babynext iti raspunde, iti face oferta de pret, cu comisionul si transportul. Daca esti de acord cu pretul ea iti face comanda. Magazinul trimite confirmarea comenzii si tu primesti de la babystuff detaliile de plata (contul unde platesti, aici in Ro). Si astepti sa-ti vina coletul, prin curier, la tine acasa.
E mai simplu decat pare aici in ce am povestit eu. Prima comanda a durat cam 10-12 zile pina a venit, a doua tot cam asa.
Eu mi-am facut socoteala ca, cu tot cu comisionul lor, imi iese mai ieftin decat este la magazinele din Ro. Si sunt de multe ori oferte.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
citat din mesajul lui gabitzam Socrate,uite care e procedura celor de la babystuff. Eu am comandat de doua ori pina acum si a mers foarte bine. Mi-am facut cont la magazinul de unde am vrut sa comand (in cazul meu Mothercare si Minimode). La produsele pe care le-am vrut am dat "Add to wishlist". Dupa ce am pus tot ce am vrut, exista optiunea "send to a friend" sau ceva similar. Se trimite astfel lista dorita celor de la babystuff. Neaparat trebuie scris la comentarii adresa de mail, ca sa se poata desfasura dialogul mai departe intre tine si babystuff. Fata de la babynext iti raspunde, iti face oferta de pret, cu comisionul si transportul. Daca esti de acord cu pretul ea iti face comanda. Magazinul trimite confirmarea comenzii si tu primesti de la babystuff detaliile de plata (contul unde platesti, aici in Ro). Si astepti sa-ti vina coletul, prin curier, la tine acasa. E mai simplu decat pare aici in ce am povestit eu. Prima comanda a durat cam 10-12 zile pina a venit, a doua tot cam asa. Eu mi-am facut socoteala ca, cu tot cu comisionul lor, imi iese mai ieftin decat este la magazinele din Ro. Si sunt de multe ori oferte. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Gabitzam interesanta explicatia si interesant business-ul astora! Un singur cuvant nu am inteles "fata de la babynext" ? Adica e altceva decat babystuff sau cum?
Stii, stateam si ma gandeam...oare cat de legala este o astfel de practica? Primesti factura pe suma pe care o platesti?
Oare ei declara bunurile importate, platesc impozit? Mda...am si eu probleme existentiale! Oricum, te cred ca este mai ieftin!
Nu ne-ai spus cum sunt ghetutele...
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
alina_anto spune:
La multi ani pt Iasminuta, Mufitza scumpa si ceilalti copilasi care serbeaza azi cateva lunisoare!
Magnetism, sa iti fie de bine "escapada" la Milano! Sper ca ai prins si vreme buna. Sau ai stat doar in magazine? Cu cine ai lasat copilul acasa?
Alexuta Imi pare asa rau ca ati fost bolnavioare...Si chiar m-am tot gandit la tine sapt asta si am vrut sa te sun... Te sun eu maine, ok?
Ce vreme urata.. A plouat foarte tare la noi..s-au facut balti in toata curtea..off. Toata vara ne rugam sa ploua putin, pt ca era totul uscat de atata soare, dar uite ca ploua acum..pentru tot anul..
Azi i-am facut Sarei supica de morcov, pastarnac si radacina de patrunjel. A iesit asa buna, e foarte dulce. O sa-i dau la masa de la 16. Dimineata a papat tzitzi si jumatate de borcanel de mar. Apoi a facut un big kk..asa, in loc de "multumesc"
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Simonix spune:
Neatza feteleeee
Si la noi e o vreme oribila, sunt cam 11 grade si sufla vantul de zici ca ia casa pe sus, ploua, soarele nu l-am vazut inca brrrrrrrr... Noi ieri am fost la o nunta de negri Suuuuper ! Am fost la biserica (o bazilica imensa... de ne simteam mici si neinsemnati pe acolo) - ceremonia a fost impresionanta, au avut program etc... Au avut un cor de ... negri care cantau muzica de-a lor traditionala, de fapt nu stiu cat de traditionala era, in orice caz, ma simteam ca in filmele alea unde canta negri la biserica si toata lumea danseaza.... Ceea ce s-a si intamplat, era o veselie acolo, dansau si preotii Mirii au intrat in biserica pe o melodie pe care au ales-o ei, "I believe I can fy", parca. Nu va zic cum aratau donsoarele de onoare (4 au fost) cu cavalerii lor. A fost foarte frumos, s-au rostit o gramada de cuvinte frumoase, au fost diverse persoane care au luat cuvantul si am asistat chiar si la botezul baietzelului mirilor, care are 5 ani. Sa vedeti ce frumosi erau mirii, imbracati amandoi in alb, la fel si piticul lor Mamaaaa... si niste negri frumosi foc ! Apoi seara am fost invitati la petrecere, 250 de persoane erau, negresele m-au dat pe spate cu hainele si coafurile lor La un moment dat au venit doi negri, un el si o ea, mai invarsta, imbracati in niste costume traditionale albe albe... aratau parca din alta lume. Si s-au asezat asa... ca si cum erau varstnicii satului si priveau tineretul cum se distra. Am mancat niste chestii super bune, unele habar nu am ce erau dar am supravietuit La dans nu ne-am bagat, caci ne era rusine printre ei Sa vedeti ce mai dantzuiesc, cum se misca Pana pe la 1 si ceva am rezistat, imi era un dor de piticul meu de nu mai puteam... El dormita acasa cu mama, nu avea nici o treaba Oricum, a fost minunat :)
Magne - felicitari pentru bebe rostogolicios si activ ! Va doresc sa vi se indeplineasca visul Si eu in tara m-am simtit minunat, imi pare rau ca am stat asa de putin. Ne simteam atat de iubiti Of... imi este asa dor ...
Puputi - drum bun iti urez ! Nu fii stresata de avion, poate o sa il adoarma zgomotul de fond, senzatia aia pe care o ai cand esti in avion. Sa incerci sa ii dai sa pape in timp ce decolati, cu putin noroc poate iti adoarme atunci. Asa de mult stai in tara ?? Super !
Miss si eu imi puneam problema cum stiu cand e diaree la pitic... al meu a fost multa vreme constipat si s-a reglat asa de bine ca a inceput sa faca kk dupa fiecare masa hm... nu era lichid, dar era la fiecare masa. Mi s-a parut ciudat, in rest nu avea nici o problema, era super vioi si vesel, ca de obicei, de plans el nu prea stie oricum. I-am suprimat laptele matern timp de 2 zile si biberonul cu apa Hepar. Acum, in privinta celor alaptati, stiam ca intr-adevar nu e nici o regula cu kkutza. Cu piticii prafoshi - habar nu am, dr mi-a spus doar sa ii pun supozitor daca nu face kk la 3 zile. In fine, sper ca s-a rezolvat la voi problema intre timp.
Alexutza - imi pare rau sa aud de problemele voastre - e super greu cu spitale si injectii, bietii pui. Iti uram sanatate
Andreea - si voua va dorim sanatate, neaparat sa o urmaresti pe Mariuca. Chiar am o prietena aici care mi-a descris un comportament asemanator cu piticul ei de 2 ani aproape: febra mare (cat avea Mariuca?) peste 39, in rest nici un alt simptom, si pana la urma era un virus, Rozela parca se numea ("febra de 3 zile" i se mai spune bolii) febra ascazut la fel de brusc apoi a aparut o eruptie si s-a facut bine in cateva zile. Nu a fost nimic grav, a trecut si gata. Te asteptam cu vesti de la doctor Sa fiti sanatoase !
LA MULTI ANI bebilor nascuti astazi ! Viata lunga si frumoasa alaturi de parintii vostri !
Va pupic, fug la piticotul meu - mi-e asa de dor de el Ah, daca aveti chef, am mai facut niste pozne saptamana trecuta, le gasiti la semnatura mea. Si ia uitati cum am inceput noi diversificarea
http://picasaweb.google.com/s.vilau/BruxellesOostende#5251833535887307746
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Simonix Neatza feteleeee Si la noi e o vreme oribila, sunt cam 11 grade si sufla vantul de zici ca ia casa pe sus, ploua, soarele nu l-am vazut inca brrrrrrrr... Noi ieri am fost la o nunta de negri Suuuuper ! Am fost la biserica (o bazilica imensa... de ne simteam mici si neinsemnati pe acolo) - ceremonia a fost impresionanta, au avut program etc... Au avut un cor de ... negri care cantau muzica de-a lor traditionala, de fapt nu stiu cat de traditionala era, in orice caz, ma simteam ca in filmele alea unde canta negri la biserica si toata lumea danseaza.... Ceea ce s-a si intamplat, era o veselie acolo, dansau si preotii Mirii au intrat in biserica pe o melodie pe care au ales-o ei, "I believe I can fy", parca. Nu va zic cum aratau donsoarele de onoare (4 au fost) cu cavalerii lor. A fost foarte frumos, s-au rostit o gramada de cuvinte frumoase, au fost diverse persoane care au luat cuvantul si am asistat chiar si la botezul baietzelului mirilor, care are 5 ani. Sa vedeti ce frumosi erau mirii, imbracati amandoi in alb, la fel si piticul lor Mamaaaa... si niste negri frumosi foc ! Apoi seara am fost invitati la petrecere, 250 de persoane erau, negresele m-au dat pe spate cu hainele si coafurile lor La un moment dat au venit doi negri, un el si o ea, mai invarsta, imbracati in niste costume traditionale albe albe... aratau parca din alta lume. Si s-au asezat asa... ca si cum erau varstnicii satului si priveau tineretul cum se distra. Am mancat niste chestii super bune, unele habar nu am ce erau dar am supravietuit La dans nu ne-am bagat, caci ne era rusine printre ei Sa vedeti ce mai dantzuiesc, cum se misca Pana pe la 1 si ceva am rezistat, imi era un dor de piticul meu de nu mai puteam... El dormita acasa cu mama, nu avea nici o treaba Oricum, a fost minunat :) Magne - felicitari pentru bebe rostogolicios si activ ! Va doresc sa vi se indeplineasca visul Si eu in tara m-am simtit minunat, imi pare rau ca am stat asa de putin. Ne simteam atat de iubiti Of... imi este asa dor ... Puputi - drum bun iti urez ! Nu fii stresata de avion, poate o sa il adoarma zgomotul de fond, senzatia aia pe care o ai cand esti in avion. Sa incerci sa ii dai sa pape in timp ce decolati, cu putin noroc poate iti adoarme atunci. Asa de mult stai in tara ?? Super ! Miss si eu imi puneam problema cum stiu cand e diaree la pitic... al meu a fost multa vreme constipat si s-a reglat asa de bine ca a inceput sa faca kk dupa fiecare masa hm... nu era lichid, dar era la fiecare masa. Mi s-a parut ciudat, in rest nu avea nici o problema, era super vioi si vesel, ca de obicei, de plans el nu prea stie oricum. I-am suprimat laptele matern timp de 2 zile si biberonul cu apa Hepar. Acum, in privinta celor alaptati, stiam ca intr-adevar nu e nici o regula cu kkutza. Cu piticii prafoshi - habar nu am, dr mi-a spus doar sa ii pun supozitor daca nu face kk la 3 zile. In fine, sper ca s-a rezolvat la voi problema intre timp. Alexutza - imi pare rau sa aud de problemele voastre - e super greu cu spitale si injectii, bietii pui. Iti uram sanatate Andreea - si voua va dorim sanatate, neaparat sa o urmaresti pe Mariuca. Chiar am o prietena aici care mi-a descris un comportament asemanator cu piticul ei de 2 ani aproape: febra mare (cat avea Mariuca?) peste 39, in rest nici un alt simptom, si pana la urma era un virus, Rozela parca se numea ("febra de 3 zile" i se mai spune bolii) febra ascazut la fel de brusc apoi a aparut o eruptie si s-a facut bine in cateva zile. Nu a fost nimic grav, a trecut si gata. Te asteptam cu vesti de la doctor Sa fiti sanatoase ! LA MULTI ANI bebilor nascuti astazi ! Viata lunga si frumoasa alaturi de parintii vostri ! Va pupic, fug la piticotul meu - mi-e asa de dor de el Ah, daca aveti chef, am mai facut niste pozne saptamana trecuta, le gasiti la semnatura mea. Si ia uitati cum am inceput noi diversificarea http://picasaweb.google.com/s.vilau/BruxellesOostende#5251833535887307746 Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
poze cu voi, ok, dar cu negrii, negrii aia frumoshi, de la nunta, a?
alexutsa, imi pare rau de boli. Lasa ca au trecut, acu mancati si va faceti voi mari si frumoase!!!
Magnetism, welcome bec, welcome bec! si sa fie intr-un ceas bun decizia! succes , sa va iasa!
mariuca, de andreeap, multi si sanatate! sa ai grija de surioara.
gabitzam, am inteles si io abia acu cm merge treaba. La acel send to a friend, m-am pierdut. Oricum, multe lucruri arata atat de bine! Si Inais, ce probleme existentsiale ai! Legale sau nu, io zic ca e de la ploaie :))). Poa ne bagam amandoua la o comanda, sa scapam de taxe & transoport.
alina_anto, supici? mai....ce inaintate sunteti!
si nu in ultimu rands pt IASMINA ANA_MARIA! Si pt Ilinca, Andrei, Eva si Ariana!!! s
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Magnetism79 spune:
Sarumana fetelor de urari, copilu l-am lasat cu soacramea ca inca nu am gasit bona , a fost o.k.
gabitzam spune:
Ina, am gresit eu, este Babystuff. Aveam in minte sa o intreb te fata de care ziceam, de la Babystuff, daca nu mai baga magazine in lista, ca am vazut lucruri simpatice la Next Baby.
Sincer, nu mi-am pus problema, ca e legal sau nu, nu le fura pentru mine. Si cata vreme eu nu le pot comanda si aduce de acolo si fac ei serviciul asta pentru mine, nu ma intereseaza mai departe.
Ghetutele inca nu le-am vazut. M-au anuntat ca pachetul e venit din Anglia, maine sau poimaine vine curierul si mi le aduce.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elenuca spune:
Fetele aveti idee unde se poate duce o mostra de laptic pentru analize? Lizuca nu mai vrea san si pace, de vreo saptamana , la biberon insa il vrea. As vrea totusi, pentru linistea mea sa fac analize la laptic. Voi v-ati confruntat cu asa ceva.
Uf ... si lapticul meu e pe duca, cu pompa nu reusesc sa scot asa mult, sunt tare necajita, imi doream asa de mult sa o alaptez cat mai mult...
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
Andree27 spune:
citat din mesajul lui elenuca Fetele aveti idee unde se poate duce o mostra de laptic pentru analize? Lizuca nu mai vrea san si pace, de vreo saptamana , la biberon insa il vrea. As vrea totusi, pentru linistea mea sa fac analize la laptic. Voi v-ati confruntat cu asa ceva. Uf ... si lapticul meu e pe duca, cu pompa nu reusesc sa scot asa mult, sunt tare necajita, imi doream asa de mult sa o alaptez cat mai mult... Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008 Povestea nasterii www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage |
Exact in aceeasi situati sunt si eu,nu mai vrea san apoape deloc!Eu m-am si apucat de plans!Eu ma gandesc ca poate e din cauza dintilor ca il mananca si cu biberonul il mai maseaza pe gingii!!Vezi si tu poate e acelasi lucru si la voi!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!