Leoaicele*(23)*
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LiliaToma Gabi, aveti desene animate? ca daca e nevoie, am si eu o groaza, are si Daria, facem copii si trimitem.. Pe mine in sarcina ma durea capul de la tensiune mica.. |
La capitolul desene stam super bine un munte cumparate,alt munte copiate si un "deal" primite
Multumim pentru ca te /va ganditi la noi/el.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
Dany , cum a fost la finut, cum se simte?
Lilia , spune-mi te rog cum se fac ruladele de pui mici ca habar nu am Astept poze de la ziua Ameliei, sa nu uiti sa pui , da?
am fost la o fosta colega de servici si apoi o ora pe la nasi, a alergat fata mea azi toata ziua...acum in loc sa doarma i-si spala bucataria ei ca cica e murdara hata harnica are mama
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
LiliaToma spune:
Punand pozele mi-am amintit ca Amelia zilele astea a venit foarte necajita ca a fost ziua unei fetite si ca fetita a adus tort.. era necajita ca de ziua nu am adus.. nu pricep cum noua ne-a spus ca nu e voie si altii au adus...
catutza spune:
Lilia , foarte frumoase pozele iar Amelia e o printesa mica si scumpa
Urat din partea celor de la gradi ca pe voi nu v-au lasat sa duceti tort si pe altii lasa nu stiu de ce se fac diferente...
Am intrat pe blog la Natalia si am salivat putin dar si salata ta de vinete arata foarte bine!
Bucatareala
catutza spune:
Fetelor am si eu nevoie de ajutor : Bia mea vrea sa ii aduca "Craciunu" inele. Unde naiba gasesc eu inele pentru degetelele ei mici? As vrea inele de plastic nu din metel...ca nu trebuie sa dezamageasca fata "Craciunu"
Bucatareala
ralcat spune:
Of Lilia, tare neplacuta situatia, cred si eu ca-i necajita Amelia. Probabil ca parintii celuilalt copil nici n-au intrebat daca e voie si pur si simplu au adus tortul.
Eu pentru prima oara dupa mult timp ma bucur ca se termina week endul, numai intr-un plans am tinut-o. Sunt linistita ca a ajuns dragul meu acasa cu bine. Am incercat sa vorbim pe net, dar cand activam vocea mie imi murea conexiunea wifi (ma mai si plang, dupa ce ca e gratis) ... ideea e ca dupa ce ne-am auzit, puiul meu s-a stresat ca se tot intrerupea vocea si n-o mai auzea pe mami, si vrea la mami ... off e cea mai grea incercare din tot procesul. Tare prost ma simt, ne-am jucat cu sufletul lui fiind convinsi ca facem bine.
Sper ca cel mai tarziu la inceputul lui decembrie sa-i aduc aici. Nu cred ca rezistam mai mult, si asa e foarte mult 2 luni. Mama face 70 de ani, Mihai face 3 ani, e ziua amandorura de nume si eu nu voi fi cu ei in nici una din zile. Dar vom fi de Craciun in mod sigur.
Am scris pe viperisme cate ceva si am pus primele poze pe albumul nou:
http://viperisme.blogspot.com/
http://picasaweb.google.com/ralu.popescu/Brussels#
V-am pupat pe toate, R
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Annie80 spune:
Intru sa pup leoaicele
Cata, Lilia, nu m-am tuns radical, doar scurtat un pic ca a fost filat prea mult data trecuta, si arata nashpa, acum ceva mai bine, si mam si vopsit, negru cioar ca de obicei.
Am luat si masina din service, ma inervat si un dobitoc azi dimineatza cu parcatul in mijlocul strazii, cand avea loc 3 m mai incolo, imi venea sa fac mici din el
In rest cu al meu a fost ok 3 zile, atata il tine schimbarea , de ieri e iar numai imbufnat si nici daca il pici cu ceara nu spune nimic, dar sta numai imbufnat si incruntat si daca face ceva parca face cu umilinta si in sila . Eu una nu stiu ce sai mai fac. sa stau numai pe capul lui cu ce ai , ce ai? nu pot. Ma rog..nu vreau sa va stresez cu problemele mele.
Va pupic!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
CATUTZA: fuga la chiosc de ziare si cumpara revista "Princess" care contine in acest numar 7 inele cu cele 7 printese Disney Daca nu o gasesti, da un semn si l cumpar eu, ok ???
Lilia, noah io stii ce as face ??? As merge pana la educatoare si as intreba o cand pot aduce un tortulet pt fie`mea si zau ca as duce inca o data, un tortulet si un flacon de suc Grannini de portocale (l-am descoperit ieri, e buuun
Gata, fug la lucru dar revin.
Sunt chiauna , obosita , deh , a fost we.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Asa cum v-am obisnuit,vremea -pe la noi au fost doua zile de vara...azi dimineaa era cam rece insa vad ca iese soarele.
Orasul e foate aglomerat,puzderie de oameni,strazi inchise,multe cu sensuri schimbate sau interzise...e o adevarata aventura sa pleci cu masina de acasa..
Ieri pe la pranz mirosea pe afara numai a gratare si peste prajit,sa mori de pofta nu alta si asta ptr-ca in fiecare an la cinci minute de noi se face targul cu mancare,stiti voi,gratare pline cu carnarii si pestisori de aia mici prajiti,must ,vin si bere,kurtos colac ,gogosele ,castane prajite si alte nebunii.
De obicei evitam centrul zilele astea insa ieri a trebuit sa cautam cate ceva ptr gradinita CAtalinei si am facut o plimbare de doua ore prin aglomeratie,am mancat castane prajite ,colaci de care am pomenit mai sus,turta dulce,s-au dat ai mei in tot felul de invartitori si ne-am simtit ca la balci.
Am cumparat ptr gradinita un cos de nuiele mai mare,ptr jucarii,pietre semipretioase si castronele de lut.Asta a fost comanda.
Sambata am fost cu oferta de jucarii prin Pascani,Falticeni si Suceava,ocazie cu care am vazut si eu orasele astea.Pascani-ul il cunoasteam..Falticenii au o strada principala si apoi iesi din oras,iar Suceava m-a cam dezamagit.Ori n-am stiut noi pe unde sa umblam.ma re lucru n-am facut..daca ne raspunde macar unul si am sa consider ca e ok.
Catalina m-a surprins placut la lectia deschisa.S-a schimbat mult copilul meu de cand a inceput gradinita aici.E mult mai vorbareata si are mai multa incredere in ea,nu mai spune poezia ca o moara..ci cu tonalitati si cu gesticulari..ea si cu un baietel sant cei mai inalti din clasa,mai sant vre-o cinci care-s cu aproape un cap mai mici insa au si ei 6 ani,iar restul pana la 14,de 4-5 ani insa mici de statura.
Ne-au facut si o surpriza,au spus o poezie despre o gospodina care cumpara legume si face supa ,iar la sfarsitul lectiei(care a fost ca un fel de serbare)ne-au servit cu supa facuta de ei si cu colac(paine) facut din grau ales si macinat de ei(bine ,in amestec cu faina din comert)Au fost niste dragalasi, si eu foarte suparata ca s-a stricat aparatul foto chiar cu o zi inainte si n-am putut face o poza.
Fetelor,ma dor picioarele foarte tare,ma scol noaptea de durere,cu ce sa ma dau/ung sa-mi treaca ca nu mai pot.
Si inca un sfat,nu mai dorm cum trebuie,ma scol diminetaa mai obosita,si somnul e mai mult o stare de veghe,visez intr-una si numai prostii ciudate si sf-uri.Ce sa fac,am incercat sa mananc ultima data pe la 5 ,tinand cont ca la 9 jumate 10 merg la culcare,mi-am facut ceai de tei si l-am baut caldut inainte de culcare,degeaba.Alte sfaturi?
Annie,cauta pe net poate gasesti vre-o carte despre comunicare ,poate ajuta.
Raluca iti doresc multa tarie sufleteasca si multa putere,sa poti trece cu usurinta peste perioada in care vei fi singura.
Cata,prin magazinele cu jucarii gasesti ineluse,si CAtalina mea a vrut inele cand era micuta si i-am gasit, dar nu din plastic,cu masinute,gargarite si floricele .Mai gasesti inelute mititele si prin magazinele care vand argint,am cumparat cadou ptr o fetita de 8 ani acum vre-o doua luni un inelus de argint cu "diamant" albastru si erau si mai mici .
Dany,sa-ti traiasca finutul grasunel!
Trebuie sa fac bors cu fasole,jumeri si afumatura,snitel de peste(pangasius) si cartofi natur iar daca mai apuc fac si un pilaf cu limba de porc,daca nu il las pe maine.Am facut vineri placinta cu branza si mere cu foi de placinta,maine sau poimaine fac placinte cu dovleac si cu mere insa cu aluat fraged.Cam asta de mancare zilele astea
Pup si celelalte fete si ma duc la munca,ca am o lista lunga de sunat si cateva oferte de facut.
Va doresc o saptamana placuta!