Leoaicele*(23)*
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Adriana, pt somn: capsule cu extract de levantica, de la plafar, am luat si eu, sunt calmante pe baza de ... levantica Nu dau dependenta, insa mi-au folosit cand nu reuseam sa dorm de ganduri si probleme, le-am luat vreo 4 zile apoi n-am mai avut nevoie; se iau 2-3 / zi, nu sunt somnifere
Pt picioare ... stiu cum e, la mine merge dus apa calda/apa rece, de la genunchi in jos, asta parca ma calmeaza cel mai mult.
Sunt prin zona ... o sa incerc sa citesc retro tot :-) si sa mai scriu
Daria & GIULIA(2004 08 16)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Lilia, noah io stii ce as face ??? As merge pana la educatoare si as intreba o cand pot aduce un tortulet pt fie`mea si zau ca as duce inca o data, un tortulet si un flacon de suc Grannini de portocale (l-am descoperit ieri, e buuun ![]() Gata, fug la lucru dar revin. Sunt chiauna , obosita , deh , a fost we. Daria & ![]() |
Lilia si eu as face la fel!! Doar ca eu n-as mai intreba...
![](icon_smile_big.gif)
nikolle_t spune:
Salut fetele!
Cica azi a dat fiica-mea test, sunt tare curioasa ce a facut si cum s-a descurcat.
Eu sunt racita si am niste ochi umflati de parca nu as fi dormit toata noaptea, dar imi revin eu cat de curand.
Adriana, imi inchipui ce este acuma prin iasi si cata lume este.Ai o fata isteata, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme, copii sunt schimbatori.
Lilia, din cate stiu eu, o colega de-a mea a dus un tort la gradinita, dar de la cofetarie i-a dat un certificat, si cand a intrat pe usa gradinitei a venit asistenta s-a uitat la certificat si a zis ca e in regula.
Raluca iti doresc sa treci cu bine peste toate.
Va las, va ca am o gramada de treaba, si fetelor veniti la semnat condica.
adi69 spune:
Trimis la: - 13/10/2008 : 13:09:57
--------------------------------------------------------------------------------
Buna ziua! Mai primiti o leuaica aici la voi?
iruse, 24 iulie 1968, Irina, 2 aprilie 2004.
Ma treceti si pe mine in liste, va rog? Multumesc mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
celor mai si mai...
Azi a fost zi de gradi de dupa amiaza,cand am ajuns Educatoarea le citea "Punguta cu doi bani".Am ramas mirat copii nostri ,in general ,nu stiu povestile noastre,aveau ochii mari si urechile "ciulite"de parca cine stie ce minune auzeau.
Lui Bogdi i-am citit ,ceea ce-i obligatoriu pt copii cu prob de logopedie,dar are si multe DVd cu povesti si basme romanesti,clasice.Are si povesti dublate(pe celelalte titrate nu are sens sa i le pun,inca).Din pacate pe el eu il inteleg cel mai bine,ceilalti ar trebui sa depuna ceva efort sa-l inteleaga,azi se chinuia sa le spuna povestea inainte dar nu-l integea nimeni pana sa ajung eu.Cand i-am spus educatoarei ce vrea sa spuna "Donu'" si ce fericit a fost dupa cand a fost felicitat.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
Dodo-pui spune:
Iruse bine ai venit,esti in listutza,sper sa ne povestesti despre tine si ta.
Adi ca mi-ai amintit.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
adi69 spune:
Era la sfarsitul subiectului tocmai incheiat si am zis ca sa-l mut aici sa-l vedeti cu toatele.
Acu tre sa o intind la balet..cine stie cat fac pana acolo,de obicei 30 minute,dar cu aglomeratia asta nu se tie.
Daria,se iau pastilele si in timpul zilei?Nu numai seara la culcare? sa nu ma trezesc ca nu ma mai pot trezi dimineata ,ca io tre' sa ma scol la 6..
Eu noaptea nu ma odihnesc si ziua dorm pe mine...:)
Dusuri scotiene(asa stiam ca se numesc cele in care alternezi apa rece cu cea calda) fac si eu dupa ce ajung acasa,insa ..tot ma dor.
Ma gandeam sa incerc un unguent de la pe farmacie ,e unu care are reclama la tv si spune ca -ti face picioarele usoare..nu mai stiu cum se numeste.
Am plecat la balet..tra laa lala lala...
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi69 Ma gandeam sa incerc un unguent de la pe farmacie ,e unu care are reclama la tv si spune ca -ti face picioarele usoare..nu mai stiu cum se numeste. |
Se nuneste Lioton gel eu una am fost ffff multumita de el.Chiar mi-au trecut crampele si durerile care ma trezeau noapte din somn,ajunsesem sa plang de durere in fiecare noapte.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Dodo,
Cum mai esti ??? Bb mic din burtik ?
Adriana, exact ca nu sunt somnifere, Doamne fereste
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Daria mama si
cu ochi verzi
.
Azi ,multumesc lui DD ,sunt ok.Bogdi a fost dupa amiza la gradi nu a mai fost necajit ca nu a dormit si nici nervos...implicit eu mi-s bine si bine dispusa.
BB2 este bine din cate stiu eu,ar trebui sa ajung la gineco(in 2-3 saptamani) dar cand ma gandesc ca ma considera banca
,dar nu prea am de ales imi pun speranta ca voi naste cu dr acesta si ..trebuie sa decartez acum,daca oi gasi de unde.Daca nu vb unei prietene ma duc intr-un sat la munte si nasc cu moasa si sa vezi ce copil sanatos o sa am
.
Frumosetea ta ce face?Tu ai terminat cu una/alta dureri?
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)