Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 17
Muuh spune:
musettepink da-mi Pm cu numarul tau de tel sa iti dau un tel sa vedem cum ne intalnim.
Lidia cicatricea se face mica la loc. Imi pare rau de necazurile tale. Sanatate lui Stefan. Piodermita trece singura nu e de la detergent poate sa fie un mic stafilococ din spital, nimic ingrijorator stai linistita. Eu spal cu detergent de la Sano si balsam antibacterial pentru copii tot de la ei.
anis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan eu ma refac destul de bine ..ma refer la operatie ..chiar daca taietura a fost mai mare ..de data asta nu am au mai cedat firele (cum a fost la cezariana trecuta)...sper ca cicatricea sa ramina cit mai mica posibil ...macar ca si grosime. Bebelina ..a facut icter..destul de urit ...inca mai avem ..parca nu mai trece ..eu stiam ca intr-o saptamina ar trebui sa treaca ..dar se pare ca m-am inselat..deocamdata pediatrul nu mi-a zis ca ar fi vreo problema. Avem si o usoara piodermita ..pe piept..pleoape..fundic..dam cu crema ..sper sa treaca si asta curind... OARE O FI DE LA DETERGENT ???...![]() Eu la Stefan am folosit un detergent tare bun(SURCARE) ..dar acum nu se mai gaseste in supermarketuri ...asa ca folosesc PERSIL SENZITIVE.. Voi ce detergent folositi ?Aaaa si un ochisor e destul de umed ..trebuie sa il curat ma des ..ca e galbui lichidul ..nu e incolor ca si lacrimile . Si bineinteles ..avind in vedere fractura ..ii imobilizez bratul drept cu pelincuta....asa ca bebelina mea sta infasata cu o mina ..tot timpul. Mai aveam o intrebare ...ca sunt plina de intrebari la ora asta .. foloseste cineva BONNISAN ?...ca mie imi pare ca tipa mai tare ..de cind am inceput sa luam BONNISAN.Si ca sa inchei optimist ...avem deja 3.800kg ...adica creste bine ...[b] LIDIA de [red][b]Izabella- |
Poate fi si de la detergent sau ae pielea mais ensibila.Iti recomand DERMalIN pt piele sensibila..il gasesti la Sensiblu
Tipa de la orice picaturi pt colici..ca nu au efect.Imporant e sa mergi pe 2 felusir pt ca se obisnuieste f repede organismul.Eu mergeam pe Debridat si Sab Simplex
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Mamidestefan..Iarina mea a avut fractura de clavicula, am nascut natural, si-a revenit complect dupa cateva luni faa nimik..asa ca fii optimista, copii tai au nevoie de tine
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
300 spune:
Gagici, va rog sa nu mai vorbiti despre gogosi la ore de-astea... eu n-am nici macar aragazul legat la gaz, sa nu mai zic ca faina si drojdia in partea cealalta
si maine devreme trebuie sa fiu aici ca incepe santierul partea a doua.
fetele
Ah, si eu trebuia sa schimb semnatura de miercuri.
Luni treb sa ajuns si eu la spital la control, asta in cazul incare "nu se intampla ceva pana atunci". Si vad ca nu se intampla, intrucat mi-am fortat norocul la propriu fara vreun rezultat. Am mers cativa km buni de-am simtit ca-mi ies picioarele prin burta nu alta si in afara de doua contractii mai serioase n-am nici pe naiba.
Cred ca si a mea s-a suparat ca am zis ca sa nu iasa ca am treaba, asa ca s-a ferecat acolo :P
Andy.p da chiar v-ati destrabalat voi acolo.
38+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
Leah spune:
Mamidestefan, si eu tot numai Dermalin am folosit pt spalatul hainutelor bebelusului, la recomandarea prietenelor care au fost foarte multumite de el. Prefer sa previn decat sa vindec, desi nimic nu garanteaza ca bebe nu face alergii sau dermatite de la altceva - produsele cosmetice folosite, de ex.
Va spuneam de aia 250 de euro ca i-am schimbat sa am la mine, dar nu ii dau atat. Daca la Elias a "costat" 100 de euro, pai la Pantelimon n-o fi mai scump
Cum se procedeaza, totusi? Intri la operatie cu buzunarul halatului plin de bani? Sau vine anestezistul/a inainte la tine si ii dai atunci? Si cu asistentele din sala de operatie cum procedez? Pe mine ma ingrozeste chestia asta, eu n-am dat spaga decat o data in viata (tot la un doctor) si atunci am crezut ca intru in pamant de rusine...sper sa nu ma fastacesc in spital...
Fetelor, e normal ca bebelina sa miste atat de mult in ultima saptamana sau o fi stresata si vrea afara mai repede? Ca daca nu misca, ma panichez, daca misca iar ma panichez, ca la "carte" scrie ca n-ar trebui sa aiba miscari asa puternice din lipsa de spatiu, dar adevarul e ca la mine bebelina e mica, iar nu m-am ingrasat deloc (am luat exact 12 kile
), deci spatiu zic ca ar fi...totusi, nu ma pot abtine sa nu ma ingrijorez...oricum cat timp misca, stiu ca e bine, n-am nevoie de un stres in plus, acum in ultimele zile.
Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/
musettepink spune:
Muuh ti-am trimis Pm.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Nerantula spune:
Miruna 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
simodina spune:
'Neatza!
Mami de Nedelcu ( sau Nedealca
) atunci va asteptam cu drag cand o vrea mandra sa vina. Ca de abia astept sa va parasc la fata cum ati numit-o pe ea Nedelcu vreo 9 luni asa ![]()
Miruna astept PM-ul, merci.
Mamidestefan noi detergentul de bb de la Amway, balsam silan sensitive si dubla clatire. Reteta a fost de succes in conditiile in care Serban are pielea ff sensibila si e usor alegic la detergenti ca seamana cu ma-sa. Dar nu stiu daca e neaparat, poate sunt acele bubite de bb care apar si dispar. Mara a avut la inceput si pe corp unele rosii cu punct alb, acum au ramas doar pe fata si uneori pe pielea capului. Pana la 2-3 luni dispar, asa a fost la baiat...Uff prin ce ati mai trecut voi
sa se insanatoseasca repede!
Leah eu stiu ca tre' sa anunti medicul daca se schimba ceva in miscari, adica a inceput dintr-o data sa fie agitata sau invers. Ca Mara mea de exemplu a fost agitata pana am nascut-o, eu avand LA mult era ca in piscina olimpica acolo.
300 spune:
Neata !!!
Azi dau cafea :) A inceput santierul; bagajul de spital e gata 99%, si al meu, si al lu bebe, de-acum pot sa nasc oricand.
Baia noastra e in reconstructie 150%, slava domnului ca oamenii astia se vor misca repede. Daca Anda mai sta pana miercuri o sa dormim la noi acasa, nu mai mergem la Valcea.
Nu am luat carut, nu am adus nici patutul de la mama, pentru ca pur si simplu nu stiu unde vom sta deocamdata. Eu vreau sa o vada si ta'su mereu, din prima clipa si, desi mi-ar fi infinit mai usor sa stau cu ai mei la inceput, ass vs voi ramane acasa. Pe de alta parte, ei mai au chestii din scoala veche si tare mi-e teama ca ne vom ciocni si nu as vrea sa stric relatiile de fratrernitate si prietenie pe asemenea considerente.
Mi-ar placea teriibil sa dorm 3 zile si gasesc totul gata, incluaiv copilul facut, mancat, schimbat, neobisnuit cu biberonul din maternitate (eventual sa spuna singur si ce vrea :))))) )
De pe 1 am aranjat sa inru in prenatal ca o mama normala, insa vreau sa ma mai revansez fata de colegii mei "asasinand" niste clienti de-acasa in continuare, asa incat azi se anunta o sambata de lucru, daca o sa am net.
Pup mamici, burtici, bebei frumosi ca ai nimanui altora pe care i-am vazut la odiseea noastra. O zi frumoasa.
39+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
felicic76 spune:
mami de stefan: imi pare rau de neplaceri, sanatate multa lui Stefan si Izabelei, sa se fac bine si sper sa depasesti perioada asta repede
Eu am cumparat Dermalin, chiar a gasit D-na Elena o oferta 2,5kg detergent cu 18 lei. I-am spus sa ma ia una si dupa ce se termina asta, il trec pe bebe pe detergentul nostru Ariel si balsam Lenor (nu vreau sa-l invat sensibilos, cu toate ca taica-su facea fel de fel de alergii si iritatii pe piele cand era mic, sper sa nu-i semene
).
300: mituieste si tu bebelina, promite-i rochite frumoase
, poate mai sta pana miercuri!
Va admir pe cele care vreti si puteti sa va descurcati singure cu bebe (eventual mai aveti un copil, doi acasa
, plus gospodaria), eu nu am avut curaj sa ma inham la caruta singura![]()
illia, lucutta,prety: la raport, please!
sanziana: oare sa fie maine? cred ca de-abia astepti
Edit: azi l-am chemat pe fratele meu sa mergem la cumparaturi, vreau sa pun muraturi si gogosari pe sestache, fara sa ma afle sotul
sper sa-mi iasa manevra si sa nu ma apuce nascarea de la efort, dar ce sa fac, daca stau in pat ma dor toate, daca ma misc mi-e biune. Sucita mai sunt si eu

37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

OARE O FI DE LA DETERGENT ???...
LIDIA