Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, deci zici ca ai supravietuit dupa o saptamana?.Te-a ajutat cineva macar cu partea domestica:mancare, curatenie, d'astea?Eu vroiam sa ma ambitionez sa le duc pe toate, dar tinand cont de 'maraiala' care acompaniaza la noi orele 11-15 cand nimic nu ii convine, sta la san 5 minute, adoarme, iar suge, iar adoarme, mai sta 15 minute in landou si tot asa, nu cred ca o sa fac prea multe alte lucruri decat stat cu el.....

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mamidestefan bine ati venit acasa, imi pare rau sa aud de atatea probleme, multa sanatate la toti patru, va fi bine

Andy.p sa speram ca va fi asa

Abia astept sa il vad pe tati al nostru cum va schimba scutece ( a zis ca va face acest lucru)

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 6 zile and counting down

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

revin ...dupa o repriza de alaptat..

Va multumesc mult de incurajari ...

Despre noi ..

eu ma refac destul de bine ..ma refer la operatie ..chiar daca taietura a fost mai mare ..de data asta nu am au mai cedat firele (cum a fost la cezariana trecuta)...sper ca cicatricea sa ramina cit mai mica posibil ...macar ca si grosime.

Bebelina ..a facut icter..destul de urit ...inca mai avem ..parca nu mai trece ..eu stiam ca intr-o saptamina ar trebui sa treaca ..dar se pare ca m-am inselat..deocamdata pediatrul nu mi-a zis ca ar fi vreo problema.
Avem si o usoara piodermita ..pe piept..pleoape..fundic..dam cu crema ..sper sa treaca si asta curind...
OARE O FI DE LA DETERGENT ???...

Eu la Stefan am folosit un detergent tare bun(SURCARE) ..dar acum nu se mai gaseste in supermarketuri ...asa ca folosesc PERSIL SENZITIVE..
Voi ce detergent folositi ?
Aaaa si un ochisor e destul de umed ..trebuie sa il curat ma des ..ca e galbui lichidul ..nu e incolor ca si lacrimile .

Si bineinteles ..avind in vedere fractura ..ii imobilizez bratul drept cu pelincuta....asa ca bebelina mea sta infasata cu o mina ..tot timpul.

Mai aveam o intrebare ...ca sunt plina de intrebari la ora asta ..
foloseste cineva BONNISAN ?...ca mie imi pare ca tipa mai tare ..de cind am inceput sa luam BONNISAN.

Si ca sa inchei optimist ...avem deja 3.800kg ...adica creste bine ...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andy.p, usor usor ne adaptam.Oricum aveam eu un 'hint' ca al meu o sa fie tatic bun, dar mi-a depasit orice imaginatie.Adica eu sunt un fel de 'masina de lapte' si a doua mana la facut baita, schimbat, curatat ochi, nasuc sau buricut.....ca sa nu mai zic ca noaptea ma trezeste sa ii dau de papa lui Daviduta si el deja e la jumatea schimbatului de pampers...deci cred ca eu am ramas cea mai 'neadaptata' din schema.
Sa vedem ce o mai fi de joia viitoare cand raman singura....cred ca atunci, chiar daca pana acum m-am dat batoasa ca ma descurc, o sa mai chem 'soacra'

Si ce ai facut in oras cu Andy?Cine a ramas cu bebelina?V-ati facut de cap?.Ati baut?

Apropo....dupa aproape 6 saptamani de stat in pat +2 la maternitate + inca o saptamana in spital = cam 7 saptamani de stat numai in pat sau iesit afara doar intre doua spitale si casa, mi s-a parut asa de nefiresc cand am iesit ieri pana la farmacie....parca era alta lume....

Daviduta

bebe David

Am fost la Mac si ne-am destrabalat....iar eu vorba lu musette ma simteam ca in concediu,o senzatie super..parca nu-mi vebea sa cred ca am iesit afara.
LE:suntem la fel si sotzul meu face exact aceeasi chestie si nu s-a schimbat dupa ce a plecat la job.
iriss
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara fetele tin sa raportez ca tot 2 in 1 suntem, nu a fost asa cum a zis tanti dr., ea vroia sa ne forteze putin pe data de 1, dar si-a dat si ea seama ca nu este cazul, si a zis sa ne prezentam pe data de 8(adica miercuri) ca cica atunci crede ea ca se va intampla minunea, nu mai stiu ce sa cred

39 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna si de la noi,

Am intrat oficial in 39 saptamani...si nici urma de semn ca bebeluna noastra ar vrea sa iasa.Cred ca ii place rau acolo in burtic.
Mamidestefan m-a ingrozit cand am citit ce ti s a intamplat la spital...De cate ori lumea ma intreaba daca imi este frica de nastere le zic ...nu ...nu de nastere imi este mie frica.Imi este frica de doctori si de pb de sanatate cu bebe...chiar ma ingrozesc singura asa...offff..catzi bani tre sa dau sa fim tratate cum trebuie...ce trebuie sa fac ca sa fiu tratata ca un om si nu ca un animal.
M-am intristat rau

Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 7 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Musette, deci zici ca ai supravietuit dupa o saptamana?.Te-a ajutat cineva macar cu partea domestica:mancare, curatenie, d'astea?Eu vroiam sa ma ambitionez sa le duc pe toate, dar tinand cont de 'maraiala' care acompaniaza la noi orele 11-15 cand nimic nu ii convine, sta la san 5 minute, adoarme, iar suge, iar adoarme, mai sta 15 minute in landou si tot asa, nu cred ca o sa fac prea multe alte lucruri decat stat cu el.....

Daviduta

bebe David

La curatenie si mancare nu m-am mai bagat de cand am nascut,am mare noroc cu mama care desi are serviciu vine saraca si face de mancare si curatenie ca altfel sincer nu ma descurcam inca,poate cand si-o face Luca un program cat de cat ma incumet si la din astea dar deocamdata zic mersi ca pot face dus linistita cat doarme el dar nu-l tine prea mult.Eu zic ca daca te ajuta cineva cu astea nu ai problemeToata stima mamicilor cu 2 prichindei,le dau Oscarul!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

in ceea ce priveste caruciorul...si acolo am mare nevoie de ajutor. caut caruciorul acela usurel de care se vorbea intr-unul din capitolele anterioare

sabinel , ceva in genul atsa cred ca te-ar ajuta
http://www.youtube.com/watch?v=0TtJOeL78w4

Poate si ceva in genul asta http://www.youtube.com/watch?v=76s90dZGIv4 sau
http://www.youtube.com/watch?v=GQnWqqGyQlU

Par flexibile.

Primul era si intr-un magazin in Bucuresti, pentru moment imi scapa, revin cu mai multe info daca nu a raspuns inca Eva.

LE: Hm, ala new baby... pare cam sport. Am vazut ca a intrat Eva si a dat aceeasi info. Numai bine ca nu mai gaseam situl happy baby :)

Lidia, imi pare asa de rau ca ti s-au intamplat ataea cu copiii... Sper sa treaca mai repede. Ce-a zis Iabela de castel, i-a placut
Pup.

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc ca m-ati lamurit cu lenjeriile, deci imi trebuie doar cearceafuri.

kid, si merci ca m-ai scos din ceata.

mamidestefan, imi pare rau ca treci prin asa greutati, si sper sa va reveniti repede.

preety, ce faci ? azi parca trebuia sa mergi la eco ??? nu ne spui si noua cum a fost ? cat are bebe ?

maryb 35+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 29 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kilemi inseamna ca ii place la mami

Nikolici felicitari pentru schimbarea semnaturii, mai avem putin

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 6 zile and counting down

Mergi la inceput