Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Neata!

Corina, "in curs de preparare" scrie si dupa ce-o primesti, da-le un mail. In "mes ramboursements" te-ai uitat?

On: Am primit si eu fituica cu geanta neagra, catalog nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Neata!
Deci,efectiv,n-a primit nimeni vreun catalog?

Neata, am primit eu catalog acum 2 zile. E ditamai cartulia.
A si am primit si invitatie la vente privee, e cineva care n-a primit si vrea sa participe? Cica pot sa dau unui prieten

Chiar poate sa-mi explice si mie cineva care e treaba cu vente privee?
M-am inscris, de acum ce mai fac?

Multumesc mult de tot

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Neata!

Pe astia ii stiti?

http://www.name-it.com/site/index.html#/home

Acum intru si eu sa vad ce e cu ei...

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Neata

adina are haine de la ei, luate din mini prix. calitatea e foarte buna.

o zi frumoasa

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt raspunsuri. Am tot fost la posta si nimic. Le-am scris deja si astept sa vad ce-mi zic. Am mai avut o comanda din 31/07 care mi-a venit destul de tarziu...speram sa intarzie si asta,si sa nu fie vreo probloema si sa ma apuc sa dau mail-uri disperata.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Corina eu am avut un colet pe care l-am primit dupa 7 sapt si ceva, tu vad ca ai deja 8 saptamani, ce sa zic, poate mai ajunge dar slabe sanse.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aissa

Neata!
Am si eu o curiozitate: ne-au trimis astia cataloage si ni le-au furat la posta sau au trimis doar niste reclame.
De ce intreb: am primit 2 "plicuri", cu poza catalogului nou pe ele. E un formular din ala de comanda, cu un cod (41920), spun ca primesti o geanta neagra (pozata din toate partile). In interiorul acestui fluturas scrie insa "Dear customer, here is your brand new La Redoute Catalogue..."
Din cate imi amintesc de regula veneau cu cataloagele si aceste reclame, oferta cu un talon de comanda. Ma baga in ceata faptul ca hartia asta era intr-o tipla de plastic ambalata separat cu adresa mea pusa pe eticheta. Nu stiu insa daca asta cu totul era in catalog si mi l-au sparlit la posta sau au trimis aia doar reclama asta la...geanta cadou??

Cris

eu am primit o singura tipla, rupta completa, dar si catalogul si flyer-ul erau inca in ea. in cutia postala, care la mine e maaaare, asa ca mi-a lasat-o direct acolo.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu am primit doar fitzuica cu geanta.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aissa

Neata!
Am si eu o curiozitate: ne-au trimis astia cataloage si ni le-au furat la posta sau au trimis doar niste reclame.
De ce intreb: am primit 2 "plicuri", cu poza catalogului nou pe ele. E un formular din ala de comanda, cu un cod (41920), spun ca primesti o geanta neagra (pozata din toate partile). In interiorul acestui fluturas scrie insa "Dear customer, here is your brand new La Redoute Catalogue..."
Din cate imi amintesc de regula veneau cu cataloagele si aceste reclame, oferta cu un talon de comanda. Ma baga in ceata faptul ca hartia asta era intr-o tipla de plastic ambalata separat cu adresa mea pusa pe eticheta. Nu stiu insa daca asta cu totul era in catalog si mi l-au sparlit la posta sau au trimis aia doar reclama asta la...geanta cadou??

Cris

Nu cred, asa am primit si eu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

ieri la OP 12 din iasi(de langa piata CUG) erau doua colete de la redoute, unul maaaaaare si altul mic. Astept si eu o comanda din 20 sept, sper sa nu-mi creasca copiii prea mult pana o primesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

eu am primit doar fitzuica cu geanta.

sa nu-i uitam!

si eu la fel

Mergi la inceput