Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu's ce sa iau cadou : kitul de securite rouge sau geanta marron foure aia...?!

Nu am gasit FDP, macar sa iau un cadou de aia 6 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

cataloagele groase le-am primit si fituicile alea pt comanda ,sunt in engleza

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

claujro, pe acelasi criteriu (ca n-am gasit fdp sa mearga) am pus geanta maro + batic (poza nu o mai am, e pusa in urma de alia_ro, parca...). asta four tout nu-mi prea place, parca aialalta arata mai binisor, ca de piele intoarsa... sper sa si vina si sa fie cat de cat

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Ai vazut-o pe asta fourre tout in poza? E nasoala? Mai bine decat o porcarie plasticoasa iau triunghiul reflectorizant pt masina

Edit: gata, am luat kitul de securitate si mi-a redus niste colanti opaci DIM cu 1,40 euro (59056). Asta a fost a parta si ultima comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

Si eu am inceput sa caut site-uri din afara care livreaza in Romania. Pana acum, cel pe care l-am gasit si care par cel mai convenabil ca pret (cu haine pt copii), este http://www.t-a-o.com/.

Am mai gasit un site http://www.bibous-vetements.com/boutique/liste_rayons.cfm care are reduceri de 60% la toate produsele inainte de schimbarea proprietarului.

Mai caut si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Clau, ia vezi www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/solutions-maison-poussette-t15855.html" target="_blank">asta nu-ti place? Sotul zice ca e buna de pus cumparaturile de la hiper pana acasa (alea care se dezgheata cat stai blocat in trafic)Editez: nah, ca fusei "tardiva"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Data viitoare...

Acum ma pun pe asteptat colete sa treaca luna octombrie mai usor si sa vedem ce va fi in noiembrie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Ai vazut-o pe asta fourre tout in poza? E nasoala? Mai bine decat o porcarie plasticoasa iau triunghiul reflectorizant pt masina

Edit: gata, am luat kitul de securitate si mi-a redus niste colanti opaci DIM cu 1,40 euro (59056). Asta a fost a parta si ultima comanda

no, ce grabita ai fost. eu ziceam doar ca nu-mi place mie, acu poate o fi ok... oricum, daca tot iti trebuia triunghiul ala eu zic ca e ok si asa...

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

eu am primit doar fitzuica cu geanta.

sa nu-i uitam!

si eu la fel

Anne, daca vrei, iti trimit eu unul, ca mi-au venit 2

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

4 to go: 26,26,27,01

Marc 2- si Ianis 4

Mergi la inceput