Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarmisa77

Si eu am inceput sa caut site-uri din afara care livreaza in Romania. Pana acum, cel pe care l-am gasit si care par cel mai convenabil ca pret (cu haine pt copii), este http://www.t-a-o.com/.

Am mai gasit un site http://www.bibous-vetements.com/boutique/liste_rayons.cfm care are reduceri de 60% la toate produsele inainte de schimbarea proprietarului.

Mai caut si va tin la curent.

Interesant! Totusi trebuie aflat informatii despre sit, nu-mi las cardul pe mana oricui si apoi sa nu primesc cele comandate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

Sunt noua pe aici...sper ca nu deranjez cu...o intrebare. A postat o d-ra niste coduri cadou...le-a folosit cineva?...cum este paltonul, dar gentile...codurile pt ceasuri nu merg la mine.Multumesc.
Coduri care functioneaza:

geanta piele + sal asortat - cod 40169

geanta neagra + 20/50€ chiar si pagini verzi - cod 33189

2 reduceri: -40euro din 88 si 52 euro din 120 (conditiile cunoscute, in afara de reduceri, pagini verzi, mini, etc)
palton
coduri pe talii:
38/40 61549
42/44 61557
46/48 61581
Atentie: e croit o masura mai mica, trebuie sa comandati marimea imediat urmatoare.

35 % reducere din cataloagele: 'dernires tendances' A/H 08/09
jusqu'à 30 % sur le cata dernière tendance
20 % reducere la restul comenzii
+ geanta maro si agenda
- cod 56138

ceas bijou ornat cu cristale Swarovski - cod 62251 - nu e sigur ca merge pt toata lumea.

ceasul cu 2 bratari - cod 30015, pt o comanda minima de 3 articole

sac shopping - cod 44083

geanta loxwood - cod 40738 + 25 % la articolele 'taillissime' din catalogul A/H si 20% la restul comenzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui sarmisa77

Si eu am inceput sa caut site-uri din afara care livreaza in Romania. Pana acum, cel pe care l-am gasit si care par cel mai convenabil ca pret (cu haine pt copii), este http://www.t-a-o.com/.

Am mai gasit un site http://www.bibous-vetements.com/boutique/liste_rayons.cfm care are reduceri de 60% la toate produsele inainte de schimbarea proprietarului.

Mai caut si va tin la curent.

Interesant! Totusi trebuie aflat informatii despre sit, nu-mi las cardul pe mana oricui si apoi sa nu primesc cele comandate...

MI-am facut cont pe primul site; am simulat o comanda; taxa de livrare e 18 eur dar avand in vedere ca la unele produse preturile sunt mici (= LR), ar fi ok, mai ales daca sunt mai multe persoane pe o comanda.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

ella, 18 euro nu e mult. Azi, LR, in comanda data am avut 6 euro FDP si vreo 8 si ceva adaosul de la pasul urmator.

Numai ca tb verificat cat de seriosi sunt. Descoperisem si eu un site de vente privee numai cu "marci" dar la o cautare pe forumurile frantuzesti, am citit ca 80% nu-si primisera comenzile si la adresa de reclamatii nu le raspundea nimeni.

Mergi la inceput

Si du pareil au meme livreaza in ro si au haine dementiale! Am cumparat din Franta de la ei, rezonabil la solduri.

Edit:
http://www.dpam.com/prehome.php - e 30 euro trasportul (verificati si voi)

Vedeti ca gasim alternative?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Si eu sunt in cautare de site-uri ...m-am tot inscris pe unele si astazi am primit asta...acum trebuie sa verific daca si livreaza in Romania

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Si eu sunt in cautare de site-uri ...m-am tot inscris pe unele si astazi am primit asta...acum trebuie sa verific daca si livreaza in Romania

din cate stiu NU livreaza in RO...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Nu livreaza. Puteti verifica asta uitandu-va la conditii de vanzare/livration...

Si astia au lucruri foarte frumoase, tot din Franta am luat hainute de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Si io-s in studiu de piata. Din pacate insa nu am gasit mare lucru.
Mi-am facut cont pe www.pimkie.com , m-au lasat la deschiderea contului sa aleg Romania dar la simularea de comanda nu merge mai departe, se blocheaza la alegerea modalitatii de transport. Deduc asadar ca totusi nu livreaza aici. Asta dupa ce imi trimisesera la activare si un cod de reducea 5 € din 25.

Curs BNR pt luni: 3,8720............

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui april16

Si io-s in studiu de piata. Din pacate insa nu am gasit mare lucru.
Mi-am facut cont pe www.pimkie.com , m-au lasat la deschiderea contului sa aleg Romania dar la simularea de comanda nu merge mai departe, se blocheaza la alegerea modalitatii de transport. Deduc asadar ca totusi nu livreaza aici. Asta dupa ce imi trimisesera la activare si un cod de reducea 5 € din 25.

Curs BNR pt luni: 3,8720............

April

Emma are nevoie de ajutor !

Au magazin in mallul din Baneasa. La preturi romanesti

Uite tarile unde livreaza si Ro nu e printre ele:
Livraison à l'international
Montant de la commande
Pays Moins de 59 € 59 € et +
Autriche 12 € 6.50 €
Chypre 18 € 12.50 €
Danemark 12 € 6.50 €
Espagne 12 € 6.50 €