Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am trimis din nou formularul LR de semnalare a coletului pierdut, de data aceasta ca recomandare simpla, ca sa am confirmare d eprimire. De ce n-am facut asa de prima data, ca nici nu e foarte scump Acum dureaza 7 zile lucratoare ca sa ajunga(incepand de luni, nu de azi). of, of....

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bafta, Feli! Poate se rezolva pana sisteaza astia livrarile.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Miki sa fie
Cat despre sistat livrari - sunt singura nebuna care crede ca nu se va intampla? Nu stiu, nu prea se leaga treburile. Daca le sisteaza, de ce mai fac investigatii ca sa vada unde se pierd coletele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushu ai o frumusete de copil! Sa-ti traiasca micutul, sa fie sanatos si sa va faca fericiti! Si pe tine se vede cat esti de fericita!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

nu cred ca l-ati vazut:

Citat:
citat din mesajul lui Maugham

Am primit non-raspunsul de la JCPenney. La intrebarea de ce nu livreaza in Romania din moment ce livrarile le fac prin UPS - care e prezenta si in Romania uitati ce s-au ostenit sa imi raspunda
"Thank you for contacting us online. Unfortunately, we do not ship to Romania." Idioti.
Le-am mai trimis un mail in care insist sa imi raspund la intrebare dar ma indoiesc ca o vor face. Am si eu o curiozitate...
Am gasit cateva site-uri cu preturi destul de acceptabile care livreaza in Romania - demonstreaza de fapt infidelitatea mea fata de LaRedoute dar nici eu nu vreau sa cumpar de la astia din Ro si am un adevarat hobby pentru cumparaturile on-line
https://store.delias.com (verificat - pentru comenzi intre 0 - 100 $ SHIPPING & HANDLING este $31.95)
www.millenniumshop.eu" target="_blank">http://www.millenniumshop.eu - pentru barbati
http://www1.landsend.co.uk (simulat - shipping e de £ 6.95)

posteaza 10 mesaje rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamuntean spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

Miki sa fie
Cat despre sistat livrari - sunt singura nebuna care crede ca nu se va intampla? Nu stiu, nu prea se leaga treburile. Daca le sisteaza, de ce mai fac investigatii ca sa vada unde se pierd coletele?

nici eu nu cred ca se vor sista livrarile, sper sa fie asa
am dat azi o comanda, sper sa nu fie ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

am intrat pe LR sa caut cate ceva.
Ati vazut ca au marit iar preturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

iar mi-au trimis mail cu oferta trench negru http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=trench&omniturecode=001RP8704
nu am verificat sa vad daca merge

Si bineinteles ca pt mas 38-40 e dispo peste 3 saptamani, ca si data trecuta. ce magari

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Preturile s-au marit, euro a crescut Afara era frumos si cald acu sunt nori si bate vantul
M-am enervat si ma duc sa fac o pizza.si de ciuda,nah!

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maugham spune:

Salut
Si totusi cei de la JCPenney mi-au raspuns.
E-mailul trimis a 2-a oara:
"Why bother to reply if you don`t want to answer to my question? I remind you - I know that you don`t ship in Romania. The question is WHY?"
Iaca raspunsul:
"Hello
Thank you for your reply.
We do not ship to Romania because we do not have a contract with a
courier there. We do apologize for any inconvenience this may cause."
Pacat.

Mergi la inceput