Redoutistele fidele laredoute.fr (132)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
alinabojuc spune:
Neata O sa imi fie dor de redoute.fr Cred ca desfiintez internetu din casa
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
elamuntean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ella_74
cu oboseala la fel, Bob doarme si nu doarme; sa ne zica mamicile cu copii mai mari cand incep sa doarma toata noaptea nazdravanii, ca io n-am mai dormit o noapte intreaga de cand am nascut; ba mint, doar atunci cand am plecat in concedii fara bebe... Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
a mea are 3 ani si inca se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne16/anne16.jpg)
anne16 spune:
am primit un cod care este valabil 72 de ore
l-am trimis pe contul comun
daca il vrea cineva, sa-mi dea mailul si-l trimit
elamuntean spune:
22020 codul valabill 72 de ore
Offre valable 72h à compter de la date d'envoi de cet e-mail, uniquement dans les Collections La Redoute Automne-Hiver 2008 et sur laredoute.fr. Non cumulable avec une autre offre. – 50% sur votre article prêt-à-porter préféré choisi dans les secteurs FEMME LINGERIE ENFANT HOMME, sauf prix rouges, prix verts, prix minis et articles Oral B. Si votre article à -50% n’était plus disponible votre réduction s’appliquerait à l’article le plus cher répondant aux mêmes conditions. -25% sur vos articles choisis dans les secteurs FEMME LINGERIE ENFANT HOMME. Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping.
elamuntean spune:
m-am saturat de faza asta cu moderatorul cate mesaje trebuie sa am sa scap de chestia asta
Dierna3 spune:
'neata!
Io am dat aseara ultima comanda, dar sunt curioasa, ce minuni stie sa faca codul asta expres?
Jasmine spune:
Inni,nu mai aveam nici o speranta.Mi-e clar ca s-a terminat epopeea noastra cu LR.Cu LR.fr pt ca nu ne vor mai lasa sa comandam de la ei,si cu LR.ro pt ca nu vrem sa comandam de la ei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Sa va traiasca! E un baietel superb! ![]() Noi, astea, cu copiii mari ![]() |
Nushu, superb copil! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba noroc cu carul!
Clau....sincer nu prea-mi mai amintesc, ne mai uitam la poze si la filmulete si nu ne vine sa credem ca a fost asa mititel ... tare frumoasa a mai fost perioada aia, cu tot nesomnul si toate grijile.
De ficecare data cand vad un bb zic ca as mai vrea si eu unul... dar imi trece ...