Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Neata
O sa imi fie dor de redoute.fr Cred ca desfiintez internetu din casa

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

multumesc pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamuntean spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:
citat din mesajul lui ancamari

Ella - cum mai esti cu oboseala? Ca eu sunt praf.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

cu oboseala la fel, Bob doarme si nu doarme; sa ne zica mamicile cu copii mai mari cand incep sa doarma toata noaptea nazdravanii, ca io n-am mai dormit o noapte intreaga de cand am nascut; ba mint, doar atunci cand am plecat in concedii fara bebe...

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

a mea are 3 ani si inca se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

am primit un cod care este valabil 72 de ore
l-am trimis pe contul comun

daca il vrea cineva, sa-mi dea mailul si-l trimit

Mergi la inceput

22020 codul valabill 72 de ore
Offre valable 72h à compter de la date d'envoi de cet e-mail, uniquement dans les Collections La Redoute Automne-Hiver 2008 et sur laredoute.fr. Non cumulable avec une autre offre. – 50% sur votre article prêt-à-porter préféré choisi dans les secteurs FEMME LINGERIE ENFANT HOMME, sauf prix rouges, prix verts, prix minis et articles Oral B. Si votre article à -50% n’était plus disponible votre réduction s’appliquerait à l’article le plus cher répondant aux mêmes conditions. -25% sur vos articles choisis dans les secteurs FEMME LINGERIE ENFANT HOMME. Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping.

Mergi la inceput

m-am saturat de faza asta cu moderatorul cate mesaje trebuie sa am sa scap de chestia asta

Mergi la inceput

inca nu, mai bag unu poate scap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

'neata!

Io am dat aseara ultima comanda, dar sunt curioasa, ce minuni stie sa faca codul asta expres?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Inni,nu mai aveam nici o speranta.Mi-e clar ca s-a terminat epopeea noastra cu LR.Cu LR.fr pt ca nu ne vor mai lasa sa comandam de la ei,si cu LR.ro pt ca nu vrem sa comandam de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Sa va traiasca! E un baietel superb!

Noi, astea, cu copiii mari , va mai amintiti cum e sa ai bebe de cateva zile-o saptamana? Parca as mai vrea si eu unul...

Nushu, superb copil! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba noroc cu carul!

Clau....sincer nu prea-mi mai amintesc, ne mai uitam la poze si la filmulete si nu ne vine sa credem ca a fost asa mititel ... tare frumoasa a mai fost perioada aia, cu tot nesomnul si toate grijile.

De ficecare data cand vad un bb zic ca as mai vrea si eu unul... dar imi trece ...

Mergi la inceput