Redoutistele fidele laredoute.fr (132)
Raspunsuri - Pagina 16
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica fetelor aveti cumva un cod pentru setul de masa de 25 de oiese? eu am gasit 2 dar nu functioneaza. http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14702&omniturecode=001RP8824 va rog mult,ma zbat si eu sa mai dau o comanda. Monikka vacanta Moeciu 2008 |
18376
ella_74 spune:
Nushu,
fii pe pace, productia de lapte se stabilizeaza si n-o sa mai fii Pamela Anderson; poti sa pui in congelator laptele abia muls, in rezerve de plastic de la Avent.
in alta ordine de idei, am dat si eu o comanda azi cu cos plin; pentru Bob mai multe, iar pentru mine rochita luata de Clau, aia neagra, niste sandale si botinele de cauciuc de la Rocket Dog pe care am reusit sa le reduc de la 50 la 30 de eur:
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-caoutchouc-rocket-dog.aspx?productid=324146594&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Maugham spune:
Am primit non-raspunsul de la JCPenney. La intrebarea de ce nu livreaza in Romania din moment ce livrarile le fac prin UPS - care e prezenta si in Romania uitati ce s-au ostenit sa imi raspunda
"Thank you for contacting us online. Unfortunately, we do not ship to Romania." Idioti.
Le-am mai trimis un mail in care insist sa imi raspund la intrebare dar ma indoiesc ca o vor face. Am si eu o curiozitate...
Am gasit cateva site-uri cu preturi destul de acceptabile care livreaza in Romania - demonstreaza de fapt infidelitatea mea fata de LaRedoute dar nici eu nu vreau sa cumpar de la astia din Ro si am un adevarat hobby pentru cumparaturile on-line
https://store.delias.com (verificat - pentru comenzi intre 0 - 100 $ SHIPPING & HANDLING este $31.95)
www.millenniumshop.eu" target="_blank">http://www.millenniumshop.eu - pentru barbati
http://www1.landsend.co.uk (simulat - shipping e de £ 6.95)
lavi02 spune:
Nushulica SUPERB e bb David! Sa va traiasca si sa-i faceti si vreun fratior/surioara
E grea perioada asta de inceput dar ai sa-ti amintesti de ea cu mare drag si nostalgie.
Ioana13 spune:
Nushulica foarte frumos bb ai! Ne faci chef de . Iar tu esti o mamica f tinara. Prima luna e mai grea...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
Am primit si eu o comanda din 20 sept. Avizul era de ieri. Am luat urmatoarele:
www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-fille-en-velours-prix-mini.aspx?productid=324140709&documentid=201208&single=false&categoryid=49154507" target="_blank">raiati roz - imi plac, nu sunt cine stie ce, dar merg la pretul asta
www.laredoute.fr/vente-sous-pulls-bebe-fille-prix-mini- lot-de-3 .aspx?productid=324140545&documentid=201208&single=false&categoryid=49154507" target="_blank">malete pe vernil-alb-roz - imi plac, par bune calitativ
www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130942&documentid=207608&single=false&categoryid=22916924" target="_blank">gecute, ambele variante de culoare, una marimea 86, alta 94 - imi plac mult, sunt din bumbac dublate, merg de vreme mai rece, cam cum a fost zilele astea
www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-a-capuche-enfant-fille.aspx?productid=324140913&documentid=414708&single=false&categoryid=22916924" target="_blank">geaca lunga, anis si parme (gri o aveam deja), una marimea 86, alta 94 - si astea imi plac mult, sunt dublate cu bumbac
Cadou am avut un trenci negru, din poliester, marimea 42/44. Imi vine. Materialul e fin, la atingere se simte ca piersica, nu miroase. Cred ca a fost 15806, un cod primit pe email.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
inni spune:
Buna seara sau vise placute...nici nu stiu cum sa va zic !
Am avut intrerupt netul de aseara.
Am vz ca ati inceput sa cautati alte site-uri.
M-a apucat si pe mine acum cateva saptamani. Dar nu stiu cum gaseam numai din SUA si Canada.
Vedeti ca la unele, la care nu apare Romania ca tara de livrare..poate fi si din cauza ca nimeni din Ro nu a mai comandat de la respectivii. Pt ca stiu ca le-am scris eu unora pt ca apareau ca tari pana si Bangladesh si Somalia..iar Ro nu. Mi-a raspuns ca dupa ce voi face prima comanda...intra si Ro in lista si ca pana la mine nimeni din Ro nu s-a aratat interesat de produsele lor.
Deci poate fi si cauza asta. Trebuie intrebat.
(am gasit si niste site-uri din Australia si Noua Zeelanda cu hainute pt copii...ceva de vis...dar Nu livrau in Romania )
(si ultima info despre lr.ro...nu va mai faceti sperante ca vom continua comenzile direct din fr..pt ca pe pretiosul formular de comanda scrie ca firma respectiva are exclusivitate in distributia produselor LaRedoute pe teritoriul Romaniei..asa caaa...)
miki68 spune:
'neata!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ella_74 spune:
neata,
Ini, care erau site-urile care livreaza in Ro dar nu zic?
cat despre LR.RO mi-am luat gandul de la ei, adica gasesc eu sa cumpar din alte parti;
, mamica de David (24.04.2007)
BOB