Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Am mai bagat o comanda. Daca nu o sa mai mearga redutul.FR cred ca a fost ultima. I-am luat fetitei cartea parlanta de la VTech si o masa de activitati, ambele avand reducere de 30%.

Si multe altele pt noi, astia mari.......

Sper sa nu fie ultima....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

ce liniste pe aici...unde ati disparut?

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

pe ici, e colo... N-am nic de zis. Nu mai comand nimic ca-i euro "scump". Astept si eu 2 comenzi: 23.09 si 1.10 (aia la care am uitat sa pun cooood)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Si eu sunt in cautare de site-uri ...m-am tot inscris pe unele si astazi am primit asta...acum trebuie sa verific daca si livreaza in Romania

Vertbaudet nu livreaza in Romania... pe mine m-a lasat sa ma inscriu, sa dau comanda, insa nu mi-au validat-o. A trebuit sa imi fac alt cont pe o adresa din Franta, ca sa pot comanda.

In ce priveste www.dpam.com/fille/afficher-tout/babies-du-24-au-34-p-123.html?c=660&cPath=2_29_109" target="_blank">Du pareil au meme, am o colega de serviciu care comanda de-acolo, pentru baietelul ei care acum are 2-3 ani. Eu m-am uitat mai prin primavara pe site-ul DPAM, si pentru fetite de 3-4 ani nu aveau mare lucru

Pe 29 am mai dat o comanda LR.fr, cu pantaloni pentru fiica-mea, si acum ma mai paste una la vente privee Levi's...

Intrebari :
1. din experienta voastra, se poate sa ne facem cont pe LR cu o adresa din Franta, si cerem livrare "la un prieten", in Romania ?

2. Fetele care lucrati in domeniul juridic, conform legislatiei europene nu e ilegala clauza de distributie exclusiva ...? .. ma gandeam sa ii dam in judecata

@edit: au schimbat interfata pe ma-reduc.fr ?! ... sau m-am ticnit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu dupa o saptamana de lipsa din zona, v-am citit sporadic, nu am mai dat nicio comanda sunt cu timpul la limita si daca ziceti ca au crescut preturile, a crescut si euro nici ca imi mai vine sa comand ceva, am niste gecute pentru Vlad in cos.
In legatura cu euro sunt tare curioasa unde ajunge, nu de alta da am credite in euro pana in 2032 , din experienta mea va spun ca in fiecare an la inceputul lui oct. euro e mare pentru ca in functie de cotatia lui la 1 oct se calculeaza toate taxele si accizele pentru anul viitor, deci BNR are tot interesul sa fie mare ca deh taze mari insemna bani mai multi la buget, acum si cu criza financiara si cu interesele bnr sa vedem pana unde se ajunge.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun
[b]Intrebari :
1. din experienta voastra, se poate sa ne facem cont pe LR cu o adresa din Franta, si cerem livrare "la un prieten", in Romania ?
Christina

Buna intrebare. Chiar sunt curioasa daca se poate. Ca ar fi o solutie

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

hop si eu dupa o saptamana de lipsa din zona, v-am citit
din experienta mea va spun ca in fiecare an la inceputul lui oct. euro e mare pentru ca in functie de cotatia lui la 1 oct se calculeaza toate taxele si accizele pentru anul viitor, deci BNR are tot interesul sa fie mare ca deh taze mari insemna bani mai multi la buget, acum si cu criza financiara si cu interesele bnr sa vedem pana unde se ajunge.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Aceeasi parere o am si eu... dar nu sunt eu analisata lui peste, dar sper sa avem dreptate Asa e in fiecare an.

Eu cred ca pot sa aiba exclusivitate, tot parere pur personala, vezi Mcdonald, KFS< Metro... au voia sa vinda produsele lor doar cei care detin franciza.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Citat:
[b]Intrebari :
Christina

Yannis

Nu se poate. Pe verificate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Citat:
[b]Intrebari :
Christina

Yannis

Nu se poate. Pe verificate.

NASOOOOOOL

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor vad ca sunteti in cautarea altor site-uri de cumparaturi.
am primit si eu unul frantuzesc, dar nu livreaza in Ro, preturi mai mici ca pe LR. acum sunt plecata din loc., dar cand revin in Tm, caut linkul si-l pun.
Mi-au placut hainutele de pe www.t-a-o.com. Chiar livreaza si la noi, contra sumei de 19 euro?
Nu am timp sa ma uit mai in amanunt si sa studiez.....
De pe Vertbaudet am si eu la pitic, sac de dormit si tur de patut. Nu livreaza la noi, dar le-am primit cadou de la o prietena din Fr.

Nusha frumos e bb david!!! Chiar mi s-a facut dor de un bb asa mic, dar deocamdata ma multumesc cu al meu de aproape 3 ani.
Laptele se va regla dupa un timp, la mine dupa 2 luni, aveam doar cantitatea care o bea marco de obicei.
Ella nu atinge subiectul de treziri noaptea, caci noi am avut o sapt. groaznica. Dupa ce eram fericiti ca am scapat de dentitie, acum cica apar cosmarurile, si din cauza asta ne-a urlat marco cateva nopti la greu...el care de obicei doarme fara treziri.

fete va, o duminica faina sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput