Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Oana Du felicitari pentru saptamana a 9a! La mai multe!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Revin si eu cu o noua semnatura!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
oanaalex spune:
Salutare gravidutzelor.
Eu eram ingrijorata ca nu prea aveam simptome (in sesnsul de greturi ca restul le aveam) si iaca ca-si fac si acestea aparitia. Incepeam sa ma bucur ca am scapat dar se pare ca a avut dreptate medicul cand mi-a spus la 6 saptamani ca e repede si apar mai tarziu. In fine, inca nu am vomat dar starile de greata ma incearca aproape zilnic.
Mai e o treaba ciudata, chiar si cand mi-e greata as manca ceva
. Cu Alex tin minte ca nu aveam treaba cu mancatul, ma fortam sa am 3 mese pe zi, acum tr sa mananc ceva tot la 2-3 ore. Sper sa ma mai tina casa pana in luna a 9-a daca tot asa mananc
.
Va pupacesc si sa auzim numai vesti bune.
Oana
6+ si Alex(05.08.2006)
simsof spune:
bine v-am gasit mamici de mai-iunie 2009.
Sunt insracinata in 6 saptamani si speram sa fie bine cu sarcina. Spatamana trecuta eram tare pesimista pentru ca mi-au gasit hormonul de sarcina foarte mic si m-au chemat sa repet analizele de sange. Azi m-au sunat si mi-au zis ca sunt in limitele normale, adica vreo 6800 HcG.
In rest, am o usoara stare de greata toata ziua, durere de cap:-( si pofte. Cu Daria n-am avut o treaba cu poftele, dar mi-a fost rau tare in sapt. 7 si 8.
Totusi mai am ceva emotii pana o sa fac si ecograful si-o sa-mi spuna ca s-a implantat unde trebuie, pana atunci doar rugaciuni si sperante.
Datele mele sunt:
DN 02.02.1973, UM 26.08.2008, DPN 04.06.2009
mamica de Daria (26.09.2005)
Bebe Beca spune:
Simsof, bine ai venit!
Fetelor.... ce sa fac cu nasul si gatul? Nu mai pot nici sa dorm. Nasul este extrem de infundat, nu suflu nimic din el si gatul ma doareeeeee. Si combinate cu greata si voma... eu imi dau demisia.
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
LauraOana spune:
halli hallo! ciao fetele...eu sunt in saptamina 8+ UM 12.08.08 si DPN 19.05.2009
..eu nu am probleme cu vomatul..doar acum 1 saptamina am vomitat o noapte in treaga si am facut si febra 38°, dar febra a tinut doar noaptea, a 2 a zi am fost din nou fresh,
parca nu as fi avut nimic..de atunci imi este bine..am greturi, dar fara sa mai fac cunostinta cu baia..:) acuma nu stiu daca am avut vreun mic virus, sau daca vomitatul se trage de la sarcina..hmmm...
8+ ![]()
oana_du spune:
Va salutam cu drag eu si Samburel!
alynta27 iti multumesc si iti doresc si eu saptamani multe, la capatul carora sa tii un bebel sanatos in brate.
Mamici-burtici azi ma duc la Catedrala Sf. Iosif sa ma rog Sfantului Anton sa avem copii sanatosi si sarcini usoare. O sa duc lista grupului, inclusiv a prietenelor dragi, cu o intentie speciala pentru oanaiacovita
.
Pupam!
Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
oanaiacovita spune:
Oana, tiza mea, m-ai emotionat enorm...![]()
Iti multumesc din suflet si daca mergi te-as ruga sa imi treci intreg numele de botez:Oana Alina
Inca o data multumesc din suflet!!!

Oana
Viata mea...o continua LUPTA!