Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 5
Katykaty spune:
Luana stai linistita ca nu trebuie sa se dubleze neaparat mai ales la inceput. Esti bine ca ti-a crescut cu 60% eu zic ca e bine. Uite aici poti citi ca valoarea se dubleaza la 2 - 3 zile. http://www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478
luanaroman spune:
Multumesc mult Katykaty , am mai citit si eu intre timp si se pare ca nu este obligatoriu sa se dubleze. Sper sa fie totul ok .
Va pup,
Luana
alynta27 spune:
Dalinaichim bine ai venit! Sarcina usoara!
Ela2004, I94lor bine ati venit! Sarcini usoare! Bravo pentru sarcinile gemelare!
Luanaroman bine ai venit! Sarcina usoara! Nu e nici o problema ca s-a modificat asa mult valoarea BHCG! Creste de ordinul miilor!
Iubita Tiena bine ai venit! Sarcina usoara! Sa d-ea DD sa fie bine de data asta!
Nicolle82 bine ai venit! Sarcina usoara! Si eu am avust scurgeri maro! La mine a fost un "semn" ca sunt insarcinata! Le-am avut inainte de data menstruatiei, care nu a mai venit!
Anne bine ai venit! Sarcina usoara!
Bebe Beca multa sanatate!Ai grija de voi!
Sarmisa si eu am problema cu rH-ul negativ, dar mi s-a facut vaccinul. Stiu ca in fiecare luna se dozeaza concentratia de anticorpi, si daca trec de un anumit prag ti se face imunizare cu gama-globulina. Sa ai grija, ca dupa ce nasti sa ceri in curs de 72 de ore de la nastere sa-ti faca vaccinul!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Eu sunt in vizita cu cel mic la parintii mei de cateva zile. Ma simt cam rau, eu care ma laudam ca nu am simptome!
Acum i-au acid folic.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
ela2004 spune:
Buna sa va fie inima mamici de albinute..:)
Eu am intrat sa va urez o saptamana buna si mai ales sa va zic ca vineri am fost la doctor si am ascultat inimile la bebicii mei mititei si daca stiti ce tare bateau..:) I-am vazut atat de bine..si chiar au si mugurasi de manute si picioruse..a fost ceva magnific.. Sunt in saculete separate, in placente separate, deci se pare ca nu vor fi identici si chiar exista posibilitatea ca unul sa fie baietel si unul fetita.. Ar fii ca in povesti..dar in primul rand sa ne ajute Dumnezeu sa cestem si sa mergem pana la capat cu bine...
Cat despre raceli sa stiti ca si eu prin saptamana 6 am fost racita urat si am baut foarte multe ceaiuri cu lamaie si miere de albine, la gat mi-am pus cartof crud ras, iar in nas mi-am pus o solutie pe baza de apa de mare, nu mai stiu acum cum se numeste... Si asa am dus-o pe picioare cam 3 zile.. Dar nu am avut febra.. Daca e cu febra atunci cred eu ca trebuie luat ceva.. Sa stiti ca eu cand am fost la farmacie am intrebat ce as putea lua pentru raceala in primul trimestru de sarcina si mi-a recomandat "Paragripe" sunt niste pastile homeopate frantuzesti care se sug si care scrie si pe prospect ca se pot administra in sarcina.. dar eu totusi am luat cateva si m-am oprit pentru ca incepea sa-mi treaca.. Intrebasem de fapt de osscilococinum (sau parca asa se scrie) care e tot homeopat, dar farmacista mi-a zis ca acela se administreaza in sarcina, dar nu in primul trimestru. Si stiu doctori care recomanda...chiar si atunci.
Hai ca eu va pupic pe toate..sa aveti grija de voi si fetelor care sunteti racite..multa, multa vitamina C administrata din fructe.. lamai, portocale, kiwi..si ceaiuri multe cu miere de albine..
si o saptamana buna...fara greturi..
iubita_tiana spune:
buna, eu nu am nici un fel de simtome, maine merg la dr, sper sa se vada ceva pe acolo, voi avea abia 5 sapt si o zi, mare lucru nu cred ca voi vedea, dar macar sa fie sarcina unde trebuie implantata.....mii ciuda ca nu am simtome, vreau sa simt ca simt gravidutza....
inca o speranta sfaramata...
alynta27 spune:
Iubita tiana vei avea cu siguranta simtome! Fii pe pace! Mai ai pana in luna a treia, cand teoretic nu mai ai greturi, ameteli, pofte etc! poate ar fi bine sa nu ti le mai doresti asa mult!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
oana_du spune:
Buna sa va fie inima mamici de albinute!
ela2004 felicitari pentru ecografie si pentru bebei!
Ca sa previn raceala, beau zilnic ceai de lamaie indulcit cu miere. Pe langa faptul ca are un gust divin (bine, in perioada asta gusturile mele sunt destul de funny
), se pare ca si protejeaza.
Mi-e tare frica sa iau orice fel de pastila.
Cu mandrie va anunt ca maine intru in saptamana a 9-a si va doresc tuturor o saptamana fara greturi, numai cu vesti bune!
Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
blue77 spune:
Buna fetelor,
mi am luat si eu azi analizele si se pare ca totul e ok, vad ca m am imbolnavit de cytomegalovirus in trecut deci sunt imuna si la asta.
Am fost si eu racita saptamana trecuta si inca ma supara nasul, eu mananc un kiwi pe zi ca sa maferesc de raceala, cat despre gripa cand o sa fie epidemie o sa incerc sa ma feresc de magazine si locuri unde sunt gramezi de oameni.
Vorbea cineva de tensiune, trebuie sa fim foarte atente cu asta in sarcina ca e tare rau.
Eu era sa il pierd pe bb si chiar sa mor eu la prima sarcina din cauza tensiunii.
Norocul meu a fost ca totul s a intamplat cu 2 saptamani inainte de termen si atunci cum s a declansat nasterea bb era deja mare si voinic.
Eu acum mi am cumparat un aparat si ma verific din cand in cand.
O saptamana buna si linistita
NOI
+5 si Marc 
alynta27 spune:
Blue multa sanatate! Asa-i nu ai ce face daca ai CMV pozitivat in trecut! Dar cu atentie nu e pericol pentru bebe!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!