Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 7
anda_magda spune:
salutare fetleor! eu n-am mai intrat pe aici bde vineri si vad ca aveti activitate nu gluma.
si eu ma lupt de sambata cu o raceala care m-a cam pus jos... de fapt sambata si duminica decat ma durea ffff tare in gat iar pt asta am luat vitamina c - 1 pastiluta la 2-3 ore, miere, lapte cald cu ou crud, si multe portocale. duminica seara am inceput sa si expectorez... iar acum trag foarte bine si de nas, din fericire m-a lasat gatul. iar nasul mi se infunda numai cand stau la orizontala. febra nu am facut, dar imi este foarte frig....
zici ca stau in congelator, asa de reci am mainile, dar sunt 22 grade in casa.
bine ca am chiulit de la munca zilele astea ca nu stiu ce as fi facut!
diseara ma duc si la dr sa vad cum mai ma pot trata.
ah! eu am mai luat si sirop de muguri de brad. e un bun antitusiv!
beca iti urez insanatosire grabnica!
oana, aveai dreptate ca trebuie numele de botez, dar pana la urma intentia conteaza....
va pupik si sper sa nu raciti si voi!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
ela2004 spune:
Bun venit fetelor noi si multumim oanei_du pentru rugaciune.. 
Eu am intrat sa o sfatuiesc pe BebeBeka sa aiba grija de ea, sa-si puna la gat cartof ras sa se infasoare cu o esarfa ceva, iar pentru nas sa ia solutie din-aceia din apa de mare, Sterimar...E foarte buna..Si multe ceaiuri din lamaie cu miere..
Eu am fetelor niste greturi seara, de nici nu pot sta in picioare..mi-e foarte rau si nici nu pot manca mai nimic..doar ce ma chinui cu cate ceva imbucaturi... Off...si ma mai doare si burtica..ieri am fost si imbalonata si imi simteam burta cat un pepene.. Mie deja mi se vede burtica crescuta...
Dar suntem niste curajoase, nu-i asa?? Si vom trece cu bine peste aceste prime luni mai deosebite..si vor venii altele mult mai frumoase...![]()
la burticoase.
anda_magda spune:
ela e si cazul sa ti se vada burtica.... cu doi bebici inauntru ... :)
cred ca esti tare mandra!
la mine inca nu se vede si oricum nu m-am ingrasat decat 1 kg, din fericire..
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
Bebe Beca spune:
Oana_du 

Anda si Ela, va multumesc pentru ca va ganditi la mine. O sa incerc sa stau cu cartof ras si, mai sigur, oul cu lapte si miere. Stau in fata cu un pagar de limonada cu miere de azi dimineata. Doar jumatate am reusit sa beau
Am pus si eu aproape 1 kilogram pana acum si am o burtica de toata frumusetea
, ultimul nasture nu se mai inchide...
La capitolul voma am ramas cu 2 serii de dimineata, dupa care ramane numai greata. De pe la 14 pot sa mananc linistita, iar seara ma zapaceste foamea, as manca intr-una
Abia astept sa vina andrei acasa cu medicamente pentru minie... sa pot si eu sa dorm mai bine..
By the way, voi aveti vise mai ciudate? Eu azi noapte am visat ca am nascut o fetita, la o clinica de oftalmologie, si nimeni nu stia cate kilograme are si cati centimetri. Unde mai pui ca am ajuns cu ea acasa in toiul noptii si mama m-a p[rimit dezamagita ca nu am nascut baietel
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
strunfita spune:
Hello, mamicute de mai-iunie 2009!
Am si eu o sarcina micuta de 6 saptamani si un pic, cu emotii - o iminenta de avort acum o saptamana si jumatate, la eco inima bebelusului batea, semn bun :), sangerarile acum se pare ca au incetat, doar ca mai persista o scurgere maronie (din cate vad nu sunt singura).
Astept un nou control vineri, si sper ca lucrurile sa se indrepte.
Pentru trecerea pe listuta:
DN: 11.11.1978, UM: 21.08.2008, DPN: 28.05.2009.
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2
ela2004 spune:
Strunfita bine ai venit printre albinute.. Am si eu o intrebare?? Esti mamica de gemeni?? Pentru ca da, am o groaza de intrebari despre sarcina care ai avut-o cu doi bebei ..
sarmisa spune:
Salutare fetelor!
Bebe beca sanatate multa!
Oana du 
ela 2004 sa treaca cat mai repede starea de rau de seara!
Bun venit Simsof, LauraOana,Strunfita, sarcini usoare!
Eu ma simt mult mai bine, mai tusesc mai ales dimineata si seara,continui si eu cu multe ceaiuri cu lamaie, vitamina C,fructe...
Si mie mi-e ff frig desi in casa am facut acum 23 de grade.
in rest is plina de nervi ca medicul de familie are contract cu ceva laborator de analize si nu vrea sa-mi dea trimitere la laboratorul agreat de medicul ginecolog, asa ca sunt prinsa la mijloc.In fine o sa platesc analizele ca pan la urma mai imp e parca cel de-al doilea acum.
Va pup pe toate, sanatate si sa ne auzim cu bune!
sarmisa
9+ mamica de mayanna (19 Oct 2005)
alynta27 spune:
Simsof, bine ai venit!
Strumfita bun venit!
Sarcini usoare si putine greturi si ameteli!
Oana multumim de rugaciuni!
Oanaalex iti impartasesc starea de rau!
Multa sanatate fetelor racite!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Bebe Beca spune:
Sarmisa, m-am uitat putin la fotografiile voastre si am remarcat lumina superba din fotografiile cu voi doua pe canapea. Super compozitie. Sunteti doua frumoase.
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
strunfita spune:
Multumesc pentru primire!
Ela, nu sunt mamica de gemeni, am doar un baietel, Bogdan.
Am scris eu asta cumva din greseala?
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2