Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 13
Maria_K spune:
iubita_tiana
MA BUCUR DIN SUFLET CA ESTI IAR 
sa te gandesti numai la bine! nu-ti mai face probleme si scoate-ti pierderea din minte. eu asa am incercat si uite ca am ajuns la jumatatea drumului. te pup si iti urez din tot sufletul sarcina usoara si bb sanatos si la termen.
Maria
19+ 
vine bb!
Pozele noastre
oana_du spune:
Buna seara burtici!
pentru toata lumea. Oana Alina, te pomenesc cu numele intreg
!
Spuneti-mi, va rog, ati auzit ceva legat de vaccin antigripal de administrat gravidelor? Ma sperie faptul ca foarte multa lume e racita, iar meseria mea presupune mult lucru cu "publicul". In plus, sarcina e micuta inca si mi-e tare frica de raceala.
Va pup si sper sa vad doar vesti bune!
Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
simsof spune:
alinutza23 e forate bine ca iei acid folic, dar nu e cam mult 5mg pe zi?
Acum cred ca difera mult de locatie, dar aici am citit ca nu se recomanda mai mult de 1 mg de acid folic pe zi. Cred ca tine de fiecare tara ce sumplimente adauga ei deja in alimentele de baza, dar trebuie sa te sfatuiesti cu un medic cat poti lua.
Sarcini usoare!
mamica de Daria (26.09.2005) si
6+
Karmen_ spune:
Oana D. noi nu putem face vaccin antigripal. Asa spune doctorul.
Oana, multumim pt. listuta!
Cat despre dureri, am fost azi la dr.,am facut alta eco - calendarul de aici e perfect. Mi s-a confirmat ca sunt in a saptea saptamana, bebe e bine, dar dr. zice ca durerile de burta nu sunt normale, mi-a dublat doza de utrogestan si mi-a recomandat repaus total la pat. Nu vreau sa va sperii si pe voi, caci eu nu ma simt prea grozav.
Sanatate tuturor!

oana_MVT spune:
Intru si eu la raport.
Am fost la Dr, bebe e bine, am vazut inimioara.
Placenta e lipita bine. Ne mai vedem in 2 saptamani pentru inca un eco de control.
Si pe mine ma doare burta mai ales seara si noaptea. Dr mi-a zis zambind ca am dureri din cauza ca un bebe mic creste la mine in burtica si ca nu trebuie sa ma ingrijorez daca vin si trec.
Bebita mea e bine merci acum si eu sunt mai linistita.
Stupul nostru e plin
. Bine ati venit noi albinute!
la mamici si bebici
mami de Tudor si
8+
iubita_tiana spune:
M-am uitat pe eco mai bine, sarcina e un punct negru in interiorul unui cerc albicios...intradevar e f mica...sper peste 2-3 sapt sa se vada mai bine, o sa i fac o vizita medicului meu,desi a zis sa merg pe 11 noi, eu consider tarziu, abia la 10 sapt,mi a zis ca tot atunci ma trimite sa ma ia in evidenta med de familie..oare nu ii este frica si lui de ceva rau?
de ce nu mi-a dat sa ma inscriu la med de familie ca gravidutza si nici o analiza de facut? e drept ca le-am cam facut anul asta pe toate.....si au fost ok...
durerile si eu le am, dar aleator vin, pe stanga, pe dreapta, la mijloc, peste tot...sunt mai mult intepaturi, nu seamana deloc cu cele de ciclu.,....abia astept sa aud si eu inimioara gamaliei mele.,..
noapte linistita albinutzelor...
te asteptam cu drag...ingerul nostru.....
IRINA.C spune:
Iubitacred ca ai fost initial la odiseea de ian-feb .Felicitari in primul rand!imaginea pe care o vezi e NORMALA pt 5 sapt si 2 zile, la mine la 5 sapt Nu am vazut embrionul , ci doar sacul gestational si asta evident la eco intravaginala.Te rog nu te mai stresa ! Si da e adevarat ca si impresia mea e ca ginecologii nu dau chiar asa mare imp pn nu trec acele 8 sapt -hai max 10.este intr-adevar mult mai frecventa pierderea unei sarcini la inceput dar NU TE MAI GANDI la asta.capul sus si ...sa ne prinzi din urma.Iti zic eu care de la inceputul sarcinii ma vars si ma ingretosez aproape ZILNIC , dar asta e , mergem inainte.Te pup si felicitari ink o data!
bb mic
POZE
25+
iubita_tiana spune:
PROMIT CA INCERC SA FIU CALMAM DESI E atat de greu, foarte greu fetelor....ar fi a 4 incercare....si mi e atat de dor de burtica mea miscatoare....
maria_k si restul fetelor, sunteti minunate.....sincer...fara voi nu stiu ce m as face....
te asteptam cu drag...ingerul nostru.....
xeloxel spune:
Buna dimineata burtici si viitoare mamici!
Sper sa ne primiti si pe noi aici la voi,unde citind paginile anterioare, am gasit caldura si sfaturi prietenoase.Sa ne prezentam si noi, mami are DN : 20.07.1977 si UM 27.08.2008 iar gargarelul ei mic si iubit,adica eu, are DPN:05.06.2009.Sunt primul iubit al mamicii mele si tati ma asteapta innebunit de fericire, il simt cum ma mangaie si ma pupa in fiecare zi de multe ori
.
Acum avem insomnii caci sambata mami si tati au nunta ( casatoria religioasa) si mami e tare stresata, dar mi-a promis ca dupa nunta va sta calma si linistita ca sa cresc eu mare si sanatos.Nu i-am facut nicio problema pana acum mamicii mele doar ii dau o mare stare de oboseala si de somn toata ziua si seara, uneori o mai doare burtica, o aud cand ii spune lui tati ca ia utrogestan 4/zi si cateodata cand o inteapa burtica tare ia si cate un no-spa.Am facut deja cunostinat cu mami si cu tati pe 30.09, au vazut doar un punctulet micut dar pe 14.10 avem stabilita o alta "vedere" si sper sa vada ca m-am dezvoltat frumos si sanatos ![]()
.Cam atat despre noi, ma scuzati ca am scris atat de mult dar sunt cam vorbaret ![]()
.Pup toate burticile si le urez o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi!!!
oana_du spune:
iubita-tiana, si la mine la prima eco s-a vazut doar un punctulet si dr. a zis ca e totul ok. Eu spun sa nu te stresezi, gandeste-te ca emotiile nu ii fac bine lui BB.
Mi-a recomandat cate o pastiluta de acid folic pana in saptamana a 11-a si apoi Elevit sau Centrum Materna.
Pupam!
Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1