Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 14
sarmisa spune:
Buna dimineata!
O
pt toate fetele!
Bun venit Karmen, Nutel83,Alinutza23,Xiloxel, sarcini usoare,bebei sanatosi!
La multi ani!
Denisuca
Iubita tiana, stai calma asa s-a vazut si la mine la 5 sapt, la urmatoarea eco totul era bine.
Bebe Beca,multumim de compliment!
(mayanna cu siguranta e o frumoasa, eu...
)
Nu stiu ce-i cu mine ca de vreo 4 zile ma tot trezesc pe la 3 si nu mai pot dormi, pe cand imi vine somnul se trezeste mayanna si ma ia de noua.Cum a fost si ea racita si n-am dus-o la gradi, n-am dormit la pranz asa ca ma simt ff obosita.Azi insa voi recupera.
Mi-am facut programare la cardiolog in 14, azi imi vin si rezultatele la analize si astept cu nerabdare urmatorul control din 1 noiembrie.
Mie dr mi-a recomandat doar acid folic 1mg, 1 vitamina C si 1 vit E pe zi.Atat.
Va doresc o zi frumoasa! 
sarmisa
9+ mamica de mayanna (19 Oct 2005)
iubita_tiana spune:
of fetelor.....
voi ma tot incurajati, dar eu sunt prea trista sa mai sper, nu am simtome, nu mi-e rau, nu mi-e greata, doar putin sanii mariti, si cand ma gandesc la tot trecutul meu...ma ia cu fiori,......mi-e atat de greu sa accept ca nu o sa fie bine de data asta incat...mi-e de a dreptul frica sa nu se intample ceva si puiul meu sa nu se mai dezvolte.......
te asteptam cu drag...ingerul nostru.....
ela2004 spune:
Buna dimineata la burticute si o zi buna si linistita...
Iubita_tiana fii cuminitica si ai rabdare ca vei vedea punctuletul acela crescand..Stai linistita si nu mai atrage ganduri rele.. Te
dulce pe burticuta si ma rog pentru tine sa fii bine... Cat despre simptome sa stii ca am o colega care are fata insarcinata in aceeasi luna cu mine si vreau sa zic ca nu are nici un simptom, doar putin sanii mariti..si o invidiez, pentru ca eu ma simt rau, mai ales seara...deci nu e o regula sa ai greturi sau altceva simptome.. 
Sa stiti ca eu am luat acid folic de cand am aflat ca sunt insarcinata si iau 5mg/zi pentru ca asa mi-a dat doctorul... Mai iau si duphaston care si ala cred ca imi cam provoaca greturi, iar altceva nimic.. Doctorul mi-a zis sa nu iau inca vitamine ceva, ca o sa mi le prescrie el mai incolo..si am incredere in el.
Am facut si eu analizele medicului de familie si se pare ca am o anemie mica si lipsa de fier, dar o sa-mi dea putin mai incolo niste vitamine..
Ma tot gandesc la triplul test sau dublul test si am zis ca pe 24 octombrie cand ma duc la doctor o sa-l intreb daca e necesar, mai ales ca eu sunt insarcinata cu gemenuti si din cate am inteles triplul test la gemeni nu prea e concludent..
Hai ca va
din nou..si sa aveti grija de albinutele voastre..![]()

9+
mamica oana spune:
Buna dimineata!
Ma alatur si eu grupului de mamici de albinutze.
Datele mele sunt:DN 20.09.1978, UM 12.08.2008 DPN:19.05.2009.
Va doresc o odisee frumoasa si lipsita de griji!
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si
8+
clodyac spune:
Buna ziua tuturor si sper sa ma primiti si pe mine in randul viitoarelor mamici, inca nu imi vine sa cred , am asa mari emotii, off datele mele sunt : DN=01.04.1983; UM=07.09.2008; DPN= 09.06.2009 ; sunt pt prima data insarcinata, nu planificat , si am mari emotii, va rog frumos daca este cineva din galati sa imi recomandati un medic bun ginecolog, cam atat va pup si va doresc la toate burtici sanatoase si sper ca si a mea sa fie.
alinutza23 spune:
Neata fetelor! Am venit si eu la raport desi cam tarziu, ![]()
Eu raportez iar dureri mari de burtica, undeva mai jos si pe mijloc, atat de mari incat nu m-au lasat sa dorm azi noapte. Si sincer ma cam sperie. De dimineata insa nu am mai avut decat cel mult o jena in acelasi loc.
Nu am fost la ginecolog, pt. ca as vrea sa merg la Dr. Pana (nasica mea a nascut doi baietei cu dansul), dar mi-a spus nasica ca e prea devreme si ca sa mai astept pana in saptamana 8.
Despre acifol mi-a confirmat si ea ca tot o pastiluta de 5 mg pe zi a luat.
Eu ma gandeam insa s-o anunt deja pe d-na dr de familie, voi ce ziceti?
Aaaaa, si mai vroiam sa va spun ca mi-a zis mama ca nu sunt bune durerile si ca de fapt nu sunt la fel cu cele de menstruatie pt ca sunt contractii si sa am grija sa nu pierd samburelul. Si m-a speriat sa stiti!
Hai ca am vb cam mult, va
pe toate si pe bebei si sa aveti o zi frumoasa si linistita!
4+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
dany_lorelay spune:
Buna ziua mamici de albinutze! 
Va urmaresc de ceva vreme si as dori sa ma alatur voua in speranta ca ma ve-ti primi.Datele mele sunt: DN 07.07.1980, UM 21.08.2008 , DPN 28.05.2009.Sa zicem ca in general ma simt bine,doar greturile se fac simtite uneori,iar pofta de mancare e cam mare...
.Gandurile negre insa ma fac sa imi pierd somnul,motiv pentru care nu ma odihnesc prea bine.Sunt la a doua sarcina.Prima am pierdut-o in urma cu un an la 12 saptamani din motive necunoscute.Cu tratament strict si rabdare a aparut bebe.Sper ca totul sa fie bine si sa va fiu alaturi pana la sfarsitul odiseei.Sa aveti o sarcina usoara si bebe sa creasca sanatos
!Felicitari mamicilor cu sarcina gemelara si nu numai.

oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Fetele noi, bine ati venit!
Sunteti pe lista.
Denisuca
sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
strunfita spune:
Alinutza23, durerile de la inceputul sarcinii asemanatoare cu cele din timpul menstruatiei nu sunt contractii. Eu am avut si dureri ca la menstruatie la prima sarcina si contractii, diferenta e mare. La contractii ai o senzatie de apasare pe burtica, ca si cum iti vine sa faci pipi (scuze, da alt cuvant n-am gasit :), si se intareste burtica. Asta pentru cateva secunde/zeci de secunde, dupa care te lasa in pace pana la urmatoarea contractie ...
Carmina
7+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
ingeras70 spune:
draga tiana,eu iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta si vreau sa te sfatuiesc ceva.Si eu am patit ca tine,doar o data, pierdere de sarcina,slava Domnului si in prezent ma rog si-mi fac curaj pentru o viitoare sarcina.Pina atunci mai ma documentez si eu,de exemplu,de la voi,nu va suparati.
OK.Eu merg frecvent la Man.Caraiman,la Busteni si parintele de acolo m-a sfatuit sa ma rog la Maica Domnului si la toate puterile ceresti,sfintietc.pentru a-mi darui PUTERE ptr.a duce sarcina la termen.Exact asa si fac rugaciunea.Asa ca sper sa te ajute si pe tine si pe celelalte fete,aceasta informatie.In plus,dinsul are o rugaciune,Doamne,intoarece-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei,pe care o da tuturora si o recomanda a se face 40 zile,rostita cu voce tare si ar avea darul de a implini orice rugaminte are omul.Problema e sa nu o uiti o zi sa o faci.Spune-o te rog si poate este un ajutor suplimentar.Pe mine m-a ajutat,e drept ca am facut-o pentru altele pina acum,acum o fac ptr.bebe,nu te speria ca suna ciudat,este data de un calugar,Gherontie Puiu,de la Man.Caraiman,poti citi povestea dinsului pe net. Roaga-te si la Sfintul Nectarie,este mare AJUTATOR,te va ajuta si la nastere.
Te rog sa ma ierti de indrazneala.