Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Subscriu si eu! De trei zile ba ma doare ba ma lasa si uite asa am niste emotii ca parca ma astept sa vina tot timpul. Sper sa fie normal.
Spuneti-mi si mie, trebuie sa merg deja la doctor? Eu deabia azi am facut testul si dupa calcule ar fi 4 saptamani si 4 zile. Eu de capul meu iau doar acidul folic cate o pastiluta de 5 mg pe zi. Voi ati inceput analize sau luati ceva pastilute?
Luminati-ma si pe mine ca nici nu m-am dezmeticit bine de cand am vazut dublu azi-dimineata si deja imi vin o gramada de intrebari in cap.
In rest nu am nici un simptom, nu mi-e greata, nu mi-e somn. Sper ca e totul ok.
Va si astept semne de la voi!

4+
http://bd.lilypie.com/iOz2p3.png

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele noi sunteti pe listutza!!!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..si eu iau acid folic+ deja de cind mi-au iesit 2 liniute pe test...deci nu mi lea prescris dr. pur si simplu le-am luat si eu de capul meu..

laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Multumim oana!

4+
http://bd.lilypie.com/iOz2p3.png

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

Salutare mamici cu bebici!
Cum duceti voi starile de greata? Eu am o stare de greata continua care trece doar dupa ce mananc ceva mai solid, uscat. Lichidele nu ma ajuta. Nu ma plang deloc, numai sa fie sanatos bebe, dar cu Daria am suferit tare doar 2 sapt. si gata am scapat, acum....

O zi buna si sarcini usoare!

mamica de Daria (26.09.2005) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..si mie imi este greata incontinuu..egal ce maninc, egal ce beau dar ma bucur totusi ca numai fac cunostinta cu baia, deci nu vomit...si deja m-am obisnuit cu greata asta,deja face parte din mine....cu ce tre sa ma zbat eu cel mai mult e oboseala..imi vine sa dorm 24/24 ..si dimineata cind imi suna ceasul sa merg la lucru e cel mai groaznic sunet din lume ...seara la 21:30 eu deja pic lata in pat...si din cauza oboseli ma enervez imediat si nu am rabdare deloc... si prin asta il inebunesc pe sotul meu la maxim ..saracul, de fapt imi este mila de el, pt ca daca face doar un zgomot gresit deja ma ratoiesc la el de parca ar fi dat foc la casa... sunt foarte foarte foarte irascibila...

laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA FETELOR, in continuare si eu am dureri, dar nu pot zice ca sunt ca la\menstruatie, sunt niste dureri si gata...no spa nu an luat ca nu sunt asa dureroase, e mai mult un disconfort...
dar eu sunt ingrijorata, ca ieri la eco, desi am 5 sapt si 2 zile, s-a vazut doar o chestie neagra in uter,mica si dr a zis ca acees e sarcina, ma intreb, nu trebuia sa se vada ceva albm si in jurul ei ceva negru,adica lichidul?sa fie fara embrion? ar fi trebuit sa se vada la 5 sapt de la ciclu ceva?fetelor, care ati fo la eco la 5 sapt, ce ati vazut?

te asteptam cu drag...ingerul nostru.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Iubita_Tiana ai 5 saptamani de la amenoree sau de sarcina?

Eu ma 3 saptamani de la conceptie si 2 zile am vazut un punct mic negru intr-un cerc mai albicios.Doctorul mi a zis ca asta e bb.
A fost cam ciudat ca la Marc l am vazut prima oara la 3 luni si era deja mare, acum am fost un pic stresata sa fiu sincera.

Fetelor ce ar fi sa ne intelegem in ceea ce priveste numarul saptamanilor din semnatura le numaram de la prima zi de ciclu sau de la data conceptie?

Va pup

NOI +5 si Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BLUE, am 5 sapt si 2 zile de amenoree, si de sarcina cred.....3 sapt.....adica din 17 sept calculat, ca atunci a fost conceptia....sigur.....asa am vazut si eu, un punct negru......si a masurat dr endometru din jurul punctului si a zis ca e 9,5......atat stiu...sunt ingrijoarat caci la cealalta sarcina care am pierdut-o e drept ca am fost abia la 8-9 sapt, dar se vedea deja k lumea tot....la bebe, mugurasi si inimioara...

UM a fost pe 2 sept....

te asteptam cu drag...ingerul nostru.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Iubita_Tiana atunci bb al tau are cam aceeasi varsta cu al meu deci ce ai vazut e normal, bb la varsta asta are 2 mm, nu-ti mai face griji ca totul e ok .

Of oare nu exista un medicament contra ideilor negre .Tare mi ar mai trebui si mie.

Pupici

NOI +5 si Marc

Mergi la inceput